Szerintem, lenne, csak nem Szekszárdon.
(Ez egy válasz Farok66 üzenetére (ma 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:08
Sziasztok. Passzív partnert keresek Szekszárdon aki szopna és dugható van valaki ? Írj privit
Sziasztok. Passzív partnert keresek Szekszárdon aki szopna és dugható van valaki ? Írj privit
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Szopatnálak, dugnálak nyalhatsz ha akarsz, szopnám a szörtelen faszod és kényeztetni egymást. Higiénia alap és nagyon figyelmesen olvasd el az adatlapomat, mert ha nem olyan vagy mint amit keresek még választ sem adok!
Eger-Salgótarján-Gyöngyös-Hatvan vonalon van kedve valaki normális biszex férfias férfinak ismerkedni ? Írj privát üzenetet!
Szombattól 18.tól 26ig Siófokon nyaralunk ! Biszex pasik a közelben?
Szopnék egy jót
Balatonberény nudi parkoloban szopnék élvezésig nyelném is
Szopnék egy jót Pakson. Helyem nincs, de minden megoldható.
13 kerben fiatal jófarkú srácot fogadnék
11-22 ker kocsiban szabadban mostanában?
Kazincbarcika es környékén cumiznék.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem, és esetleg utána meg is dugna.
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Pólus környéken ismerkednek , helyem nincs ….
40 es igényes pasi ….
40 es igényes pasi ….
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, bi~párhoz is csatlakozom, a bi nem feltetel, semmi jónak nem vagyok elrontója. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van
Balatonberényi nudi parkoloban szopnék végig
Holnap reggel van kedve valakinek leszopni a Keletibe?
Ugyan ebben a cipőben járok.
(Ez egy válasz istván120 üzenetére (ma 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:53
Sziasztok, én párral szeretném elveszíteni a bi-szüzességem
remélem nem lehetettlen vágy helyem óbudán van de utazni is tudok.
remélem nem lehetettlen vágy helyem óbudán van de utazni is tudok.
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt...
Mondom, többek között.
Üdv
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt...
Mondom, többek között.
Üdv

Jodie Moore