Ismét lehet jönni egy hetero srácot szétdugni gangbangben! Akit érdekel írjon! Bp
Szerintem a GG-nek "leáldozott" ... "Belterjes lett". (Ugyanazok írnak/keresnek. Szerencsére van néhány kapcsolatom, akik nem kamusak, de az idő tényező miatt nehéz újra össze hozni. Ezért is szoktam írni/keresni alkalomra. Viszont új belépő egyre kevesebb van. Tiltani nem szoktam, inkább nem reagálok. Nem törlöm magam (lehet, hogy valakinek azzal segítek, hogy megnézi a képsorozatom, vagy videóim. Ettől függetlenül alkalmanként írni fogok, hogy mikor mennék "megmutatni" magam, illetve mikor kívánom, hogy pl. számba vegyem, vagy betegyék. Mindenkinek sok sikert kívánok! Én meguntam a "vergődést". Privátban írhattok, de nem biztos, hogy azonnal válaszolok. Minden jót kívánok mindenkinek!
Izgalmasnak találom a sötét szobát és gondoltam ,hogy farokverős kalandomnál kipróbálom a búvóhelyemen az adott lehetőségekkel. MOST ! - mostanra keresnék rá egy olyan fiút akit izgatna szintén egy ilyen kaland. Azaz a helyemen besötétítek és a sötét helységbe várom a kiválasztott partnert . Bejössz elővesszük ,farokverésparty sötétben és mindenki megy a maga útján.
Ismét lehet jönni egy hetero srácot szétdugni! Kit érdekel írjon! Bp
Szopni szeretnék egy szép farkat.
sziasztok
a mai 03.22. vasárnapi estére/éjszakára Budapest VIII.ker Privát bulira (saját lakásban) keresünk hetero és biszex beállítottságú párokat / hölgyeket és Urakat max. 40éves korig.
Amennyiben jelentkeznél üzenetben Mindenképpen tüntesd fel telefonos / viber / whatsup vagy bármely hasonló olyan elérhetőségedet, amelyen azonnal fel tudjuk Veled venni a kontaktot a kamus esetek és hasonlók elkerülése végett.
a mai 03.22. vasárnapi estére/éjszakára Budapest VIII.ker Privát bulira (saját lakásban) keresünk hetero és biszex beállítottságú párokat / hölgyeket és Urakat max. 40éves korig. Amennyiben jelentkeznél üzenetben Mindenképpen tüntesd fel telefonos / viber / whatsup vagy bármely hasonló olyan elérhetőségedet, amelyen azonnal fel tudjuk Veled venni a kontaktot a kamus esetek és hasonlók elkerülése végett.
Hali
Ma 23:30 környékére keresünk egy max 40 éves partnert egy közös-kölcsönös faszveréshez párom előtt . Pest megyében leszünk ,helyünk ott van.
Adatlappal,fénykèppel menni fog!
(Ez egy válasz budbp9 üzenetére (ma 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Békéscsaba. Vastag,eres faszú partnert szopnék.
Egy sportkocsi és egy szürke gk. jött el a Fóti Auchan parkolóba. Sajnálom, hogy egyikőjük sem jött oda.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Szopnék.... nyelnék, akar még ma...helyem van... ÉRD-Dél Buda és környékéről....valakik??? Nagy farok előny!
Szeretnék egy lüktetve élvező faszt a számban érezni! Ha kell utazom.
Ma este/éjszaka Újpesten 50es, 60as nem macis alkatú pasi akit kényeztethetnék?
Helyem van.
Helyem van.
Debrecenben cumiznék masztiznék illetve a szőrös macis farkammal cumiztatnék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Ma este közös hoki valaki?
Karcagon valaki egy orális kalandra?
Bi férfi aki szeret cumizni, Gyomaendrőd és környéke?Privi!
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.

youngcouple
Katerina Z