Valaki mostanában Vecsésen szopnak, szopatna ? Sportos, igényes pasi vagyok
Kecskemét-Izsák-Solt-Kiskőrös... aktivat keresek lakasomon tudunk találkozni. Privát írj
De, lenne, csak nem Vecsésen.
(Ez egy válasz autostali üzenetére (ma 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:50
(Ez egy válasz autostali üzenetére (ma 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezek szerint senki.aki mostanában egy sportos pasival verné, szopna-,szoptana vecsésen autóban,
....????
....????
Esetleg valakinek lenne kedve egy aktív, nyitott sráccal találkozni Dánszentmiklós környékén?
Nagyon lapos ez a szombat. Pest. Írjatok, talizunk.
XXII ker valaki dugna?
Heves megyében Hatvan-Gyöngyös környékén valaki?
Magamról: Huszas éveim végén vagyok, nem valami sportos testalkatom van, hogy finoman szóljak.
Eddig csak kölcsönös oràlban volt részem, de nyitott vagyok sok mindenre, leginkább kölcsönös dolgokban lennék benne de megbeszélhetjük ha olyan. Leginkább a sajàt korosztàlyomból érdekelne partner, helyem sajnos nincs de kocsi van azzal tudok utazni ésszerű távolságon belül.
Magamról: Huszas éveim végén vagyok, nem valami sportos testalkatom van, hogy finoman szóljak.
Eddig csak kölcsönös oràlban volt részem, de nyitott vagyok sok mindenre, leginkább kölcsönös dolgokban lennék benne de megbeszélhetjük ha olyan. Leginkább a sajàt korosztàlyomból érdekelne partner, helyem sajnos nincs de kocsi van azzal tudok utazni ésszerű távolságon belül.
Miskolcon kíváncsi hetero pasival ismerkednék!
Sajnos nem tudom az utat
(Ez egy válasz extrém travi üzenetére (ma 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:20
lassan kierek a repterhez ki van kint vagy tervezi hogy kijon egy kis kalandra.
Ezek szerint senki.aki mostanában egy sportos pasival verné, szopna-,szoptana vecsésen autóban,
....????
....????
lassan kierek a repterhez ki van kint vagy tervezi hogy kijon egy kis kalandra.
Koki környékén valaki kölcsönös hoki, oral?
Sziasztok!
Nyitott, türelmes pàrt fogadnék holnap este.
Nyitott, türelmes pàrt fogadnék holnap este.
Sziasztok! Martfű környékén szopnék !
)))
)))
Hello! Szopna, esetleg masszirozna is most valaki?
Írjatok, egész délután, este autóban egy jó közös maszti -szopàs jöhet. Én egy sportos,igényes,ápolt pasi vagyok, szeretek szopni és szoptatni. Vagy csak közösen verni. Minden.
szimpátia alapján
..ma 17 után vecsésen vagyok, írj!!!
szimpátia alapján
..ma 17 után vecsésen vagyok, írj!!!
Budakalász vki?
Valaki ma Csömör 16 ker. Környéke?
Szopnék, szopatnék, akár autóban is
Szopnék, szopatnék, akár autóban is
Reptéren van most vki?
Sziasztok! 16:15-től leszek a törökbálinti auchan gloryban. Gyere dugd át

kati
Melissa Ria