Pasit keresek aki ápolt,nagy méretű,borotvált,de pár is szuper lenne!!
Állandó kapcsolat lenne a legjobb. Szeretek nagyon szopni,végig,ahogy szeretnéd....
Állandó kapcsolat lenne a legjobb. Szeretek nagyon szopni,végig,ahogy szeretnéd....
Miskolc és környéke.Holnap reggel 06 kor lenne időm.Szopok,szopatok.Ha van helyed,megyek.
Valaki akar szopatni?
Ha eljössz es 25 ev körüli kanos fiú vagy, szivesen leszoplak. Akar diszkréten, sötétben is. Ha nem túl nagy, akkor dughatnál is.
Gödöllőn fiatal srácot keresek cumira,írj privátban.
Budapest 17 kerbe vagyok éppenségel. Ki akar szopni nyelni?Sok vitamin lenne.
Ezt kapd el ne a náthát. Vitamin kell a szervezetnek tél víz idején .
)
Ezt kapd el ne a náthát. Vitamin kell a szervezetnek tél víz idején .
)
Marketcentral Vecses valaki 19;40 kor kolcsonos hoki oral?
Nyiregyhazan valaki akit lehetne kezzel izgatni esetleg szopni? Nem kell viszonozni.
Repternel valaki?
Bp vki?
Debrecenben ma este 6 körül valaki? Cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok! Keresek Szekszárdon hellyel rendelkező ápolt diszkrét nagyméretű biszex férfit bi párt házaspárt tartalmas kölcsönös szexre ha ismerkednél írj privit !
Idős úr most érden..??
Békés megyei bi, aki szeret cumizni, Gyomaendrőd?Privi!
Mai napra keresnék egy srácot sexre. Elég sok mindenre nyitott vagyok.
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi? Írj ha érdekel.
Valakinek nincs kedve jatszadozni a farkammal amíg spriccelek egy nagyot? 13.ker. Ide jössz be szállok elkezdem verni a farkam és te be segítesz! Imádom ha folyik és sok jön!
Keresek egy lehetőleg családos(akinek ugyanolyan fontos a diszkréció), kíváncsi vagy bi aktív pasit,akinek 19-20cm-es formás,ápolt farka van, és néha szeretne keményen szopatni egy családos pasit! Ha van ilyen, írjon privátban. Budapest és környéke. Rendszeres lehet,ha ápolt és egészséges vagy
Mert túlságosan bőbeszédű a profilod!
(Ez egy válasz Pancho876 üzenetére (ma 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Most aktiv aki szopatna? Hely ok. Bp
PM
PM

saaaas