Sziasztok reptérnél vki 11 körül szopnék!!!!
Bi kalandozások esetleg valaki Baranyàból?
Sziasztok, ma este Jászberény és 50 km-es körzetében szívesen elmegyek valakihez egy kölcsönös orálra, de én is tudok fogadni,ha van kedve valakinek eljönni. Csak megbízható,normális embereket keresek!
Dél Balaton (Balatonszemes). Még nem volt biszex kapcsolatom, de kipróbálnám hogy milyen egy szép faszt leszopni....
Valaki békási glory? Én itt vagyok! Aktívként keresek!
Idősebb aktív esetleg a mainapon Újpesten?
Ma valaki vecsésen, közös maszti szopás-szopatás autóban?
Pest és 50 km vonzáskörzetében hétköznap délelőtt szivesen házhozmegyek egy aktív pasihoz vagy autóban szopok eldugott helyen.
Idős aktív férfit keresek szombat vasárnapra, utazni tudó, fiatal, csak passzív srác vagyok 170 magas, enyhén szőrös. Kölcsönös dolgok nem érdekelnek. Szopnék, dugható vagyok, kötözés, stb izgatnak. FEJÉR megyén belül...
Sziasztok! Ma este nálam ki jönne többesre?? Néhány fasz és én..ne habozz,max a számba!
Reggelt! Van valakinek kedve mostanában békáson glory kalandhoz? Aktív vagyok!
Sziasztok! Holnap délután Budapesten kit szophatok le?
Szúk kis lukacskámat dugatnám és tágításra felkínálom Hévízen. Szeretném ha alaposan seggbe geciznétek. Több pasival szex a legjobb
most valaki budapesten?
Szegeden keresek férfit orálra
Sziasztok nincs kedve valakinek leszopni most? 20kerben
Hali. Reptérnél szopatna valaki az éjszaka folyamán?
hello kezdö fiatal bi srac vagyok miskolcon. nagyon szivesen kiprobalnam milyen leszopni valakit irjon az aki szivesen bevezetne ebbe
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Karen