Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok, idősebb férfias pasikat előszeretettel cumiztatnék.
Szopnék Dél Pesten
Hajdúszoboszlón most kemény faszt szopnak
Holnap délután 3 után keresek Pécsett pasis sexre...
Nyiregyen szopatna valaki? Helyem can
0:30 környékére keresnék egy jófej bi srácot , közös és kölcsönös hokihoz párom előtt . Párom nézné + nekem verné kicsit amíg én a másik srácnak. Pest megyében leszünk,megszokott helyünk van autós és búvohelyes kalandhoz is ,így csak ide megyünk. Adatlap és egy kép a cerkáról szükséges.
Kár, hogy nem Baranyában laksz.
(Ez egy válasz gabormaraczi üzenetére (tegnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:31
Sziasztok
Keresek olyant aki az átlagos méretű " Fasz " izgatja!! És egyenesen rajong hogy idegen férfiakat hosszan élvezetből LESZOPHAT!!!!
Fejér megyei Csákvár és környékén!!! Üdv Gábor
Keresek olyant aki az átlagos méretű " Fasz " izgatja!! És egyenesen rajong hogy idegen férfiakat hosszan élvezetből LESZOPHAT!!!!
Most ki szeretnék cumiztatni?
Most budaors es kornyeke ?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Most valaki vecsés, autóban ??
sziasztok. 40 év feletti férfiakat keresek footjobra, akiket izgat ha egy 23 éves fiú talpát dugják! ha ilyen vagy írj!!
küldök képet is!
küldök képet is!
Sziasztok
Hétfön délelöt göd aszod környékén keresek szopni imádo pasit vagy párt.lehetöleg helyel rendelkezök keresenek.de autos kaland is jo
Mostanában valaki Vecsésen , közös fasz verés, szopás-szopatás autóban ? De a nem
Kamus, mert az itt van bőven ! Csak az írjon , aki most és komolyan gondolja !!
Kamus, mert az itt van bőven ! Csak az írjon , aki most és komolyan gondolja !!
Szopnek 11 kerben
Tiszafüred környékéről ma valaki aki mer is találkozni? Bi pasi vagyok.
Dunaharaszti.. aktivat keresek most
Sziasztok!
Ma este szopnek hely van! Az irjon aki komolyan is gondolja
Ma este szopnek hely van! Az irjon aki komolyan is gondolja