2.kerben keresek kölcsönös hokira partnert hely van
Ma delelott szopnek budapesten !
Fiatal pasit keresek délpest hely van!!!
Szopnék ma Balatonalmádiban
Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Ma napközbe szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Sziasztok Alkalmi partnert keresek Hatvan Pásztó és Gyöngyös vonalon. Sok mindenre nyitott és erdeklődő vagyok. ha te is keresnél esetleg etájt a megadott útvonalon jelezz nyugodtan privátban!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Veszprém környékén szopatnék.
Sziasztok. Ma délelött cumiznék kispesten es környékén.
Sziasztok.. Hatvan, Jászberény, Gyöngyös környéken ismerkednék adatlapom szerint párokkal pasival...
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Ma a 13. kerületben srác, aki felugrana kis lazulásra?
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egyoldalú orális szexet kereső, kezdő férfiakkal is szívesen ismerkedem.
A most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egyoldalú orális szexet kereső, kezdő férfiakkal is szívesen ismerkedem.
A most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Denagy kamuvagy rádirok és tiltasz is
(Ez egy válasz Pontos labda üzenetére (ma 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Győr-plusz 40km -kőrnyékén keresnék partnert! Aktiv potens hapsi vagyok,párokhoz is csatlakoznék !
Sziasztok: ma van helyem egész délelött a 13 ker.ben. aktiv pasit keresek, aki alapos kimosás után megdugna( gumi) alaposan leszopnám,
Gödöllő?
Ma bag vagy környékén keresek pasit vagy párt
Oroszlâny? Keresek pasit aki szopatna tele élvezné a torkom Mindrnnapokban kora este reggel. Autójàban 50es

Fawna Latrisch