Gondolom, lakhelyedhez közel keresel.
(Ez egy válasz Knorbertt üzenetére (ma 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Passzív, igényes partnert keresek ma, holnap estére. Helyem sajnos nincs.
Esetleg ha szigetszentmiklós valaha útba esik akkor szívesen kielégítelek szájjal
(Ez egy válasz hegeszto4011 üzenetére (ma 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Soroksà felé valaki akár cumizni kocsiban?
Helló szopok és nyelem
Hajdúszoboszló környékén van esetleg találkozni akaró pár? Bi pasi vagyok.
Sziasztok ! Ma este 8 körül Szekszárd
Cs
tó szopna valaki?
alf
ör alf
ge
bp?
Unival,passzívval ismerkednék teams maszti is érdekel
Sziasztok, ha valaki szopatna Óbudán, és napközben ráér, írjon rám. Helyem nincs, de előfordul, hogy belefér, akár a Gobudában, vagy máshol, vagy autóban egy gyors orál. Időt nehéz egyeztetni, de van már itt tapasztalt kolléga, aki mélyen a torkomba élvezett. Diszkréció adott és elvárt. Ha valaki ürítene egy nagyot, írjon rám, hátha valamikor a napokban össze tudjuk hozni.
Gyomaendrőd környékén cumizna valaki?Privi!
írtam de eddig hiába
(Ez egy válasz IneedDicks üzenetére (ma 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:04
Következő néhány órában faszt akarok szopni békésen van helyem is lehetőleg minél nagyobb legyen
kB 10 éves történet...
szabad napos voltam, így lementem a Gárdonyi nudira pihenni, napozni. Egy pasival váltottam pár szót, szimpatikus volt, de semmi különös...
kB egy óra telt el, mikor befeketedett az ég, és egy intenzív nyári zápor rontott Ránk!
Futottam a kocsihoz, és meztelen beugrottam, gondoltam Várok, hátha eláll. Egy három üléses ducatom volt, középre ültem, hallgattam a rádiót, és vártam, mikor észrevettem, hogy a szimpi fickó a mellettem álló autóba ül. Intettem, neki, hogy ha van kedve, üljön át hozzám!
Volt neki! Beült, én direkt középen maradtam, hogy közel legyünk egymáshoz, össze ért a combunk, és így beszélgettünk...
egy idő után, elkezdtem a zacsimat simogatni, masszírozni, kíváncsi voltam mit lép rá! Fel szemmel figyelte beszélgetés közben, és idővel azt vettem észre, hogy folyik az elő nedve! Hmm... gondoltam ez jó jel!
Beszélgetés közben, valahogy a combjára tettem a kezem...
na Innen felgyorsultak az események! Fogalmam sincs hogy jutottuk el odáig, a következő pillanatban, a nyakam csókolta, és egymás farkát szorítottuk! Ahh.. de jó érzés volt! Bekapta a farkam, és nem tudom mit csinált, de úgy ahogy ő , még senki nem csinálta nekem! LE kellett állítanom, mert Fél perc alatt végem lett volna!
Utánna én kaptam be neki... nagyon finom átlagos méretű farka volt!
Mire végeztünk egymással, az eső is elállt valamikor, így indulni akartuk,. De a teherautóm gumija nagyon csúszott a sáros úton! Szerencsére ő egy összkerék meghajtású pick up teherautóval volt, így ki tudott húzni az útig!
Az óta sem láttam, pedig szívesen találkoznék vele újra!
Egy Tatai fickó volt, ennyit tudok róla!
Ha esetleg olvasod, írj kérlek rám! Köszönöm!
szabad napos voltam, így lementem a Gárdonyi nudira pihenni, napozni. Egy pasival váltottam pár szót, szimpatikus volt, de semmi különös...
kB egy óra telt el, mikor befeketedett az ég, és egy intenzív nyári zápor rontott Ránk!
Futottam a kocsihoz, és meztelen beugrottam, gondoltam Várok, hátha eláll. Egy három üléses ducatom volt, középre ültem, hallgattam a rádiót, és vártam, mikor észrevettem, hogy a szimpi fickó a mellettem álló autóba ül. Intettem, neki, hogy ha van kedve, üljön át hozzám!
Volt neki! Beült, én direkt középen maradtam, hogy közel legyünk egymáshoz, össze ért a combunk, és így beszélgettünk...
egy idő után, elkezdtem a zacsimat simogatni, masszírozni, kíváncsi voltam mit lép rá! Fel szemmel figyelte beszélgetés közben, és idővel azt vettem észre, hogy folyik az elő nedve! Hmm... gondoltam ez jó jel!
Beszélgetés közben, valahogy a combjára tettem a kezem...
na Innen felgyorsultak az események! Fogalmam sincs hogy jutottuk el odáig, a következő pillanatban, a nyakam csókolta, és egymás farkát szorítottuk! Ahh.. de jó érzés volt! Bekapta a farkam, és nem tudom mit csinált, de úgy ahogy ő , még senki nem csinálta nekem! LE kellett állítanom, mert Fél perc alatt végem lett volna!
Utánna én kaptam be neki... nagyon finom átlagos méretű farka volt!
Mire végeztünk egymással, az eső is elállt valamikor, így indulni akartuk,. De a teherautóm gumija nagyon csúszott a sáros úton! Szerencsére ő egy összkerék meghajtású pick up teherautóval volt, így ki tudott húzni az útig!
Az óta sem láttam, pedig szívesen találkoznék vele újra!
Egy Tatai fickó volt, ennyit tudok róla!
Ha esetleg olvasod, írj kérlek rám! Köszönöm!
Pécs belvárosi részén valaki?
Ma délutánra,vagy estére keresem hellyel rendelkező aktív vagy uni biszex partneremet,párhoz is szívesen csatlakoznék. Házi party is érdekel. Budapest.
Dorogon szopnék egyoldalúan vékonytestalkatú pasit, de dugható is vagyok.
Fehèrvár és környékéről valaki? Nyitott vagyok mindenre !
szia mindig keresel de válaszolni nem válaszolsz
(Ez egy válasz chubbp üzenetére (ma 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
mindig keresel de válaszolni nem válaszolsz
(Ez egy válasz FordF150 üzenetére (ma 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Első alkalomra keresek Júni 21-22-23 napok valamelyikére aktív fiút, akivel kiélhetem a fantáziáim..
Kezdetben egy orálról lenne szó, kérlek csak olyanok írjanak akik tényleg tudnának találkozni... A legjobb volna egy ugyanebben a cipőben járó férfi, aki szintén most először csinálná... Lehet szó kölcsönös dolgokról is.
Helyileg Győr és környéke, autóban is jó lehet. smile Írj kérlek.
Kezdetben egy orálról lenne szó, kérlek csak olyanok írjanak akik tényleg tudnának találkozni... A legjobb volna egy ugyanebben a cipőben járó férfi, aki szintén most először csinálná... Lehet szó kölcsönös dolgokról is.
Helyileg Győr és környéke, autóban is jó lehet. smile Írj kérlek.

szopna most valaki Budapesten? helyem van

slr2
Brook