Holnapra szopatómat keresem, Paksról és környékéről.
Gondolod, hölgy is elolvassa az itteni bejegyzést?
(Ez egy válasz Mondeo üzenetére (ma 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Mondeo üzenetére (ma 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
nyiregyháza környéke kaland passziv vagyok aktivat keresek
Augusztus elsejétől Révfülöpön nyaralok. Hellyel rendelkező bi férfit vagy bi tagú párt keresek, ott vagy a környéken.
Pilisvörösvár környékén kukkolnék hölgyet,párt,férfit.
Sziasztok, ma délután 3 körül Budapesten hellyel rendelkező akit nem zavar hogy kezdő vagyok?
.....vagy gyere el hozzám, a héten helyem van...... Balatonkeresztúr.......
.....vagy gyere el hozzám, a héten helyem van...... Balatonkeresztúr.......
Egész héten Balatonon északi és déli is
oràl kalandra keresek partnert.....
oràl kalandra keresek partnert.....
Balatonberényi nudin ismerkednék most
Sziasztok!
Kedvesem részére keresek bi pasit adatlapunk szerint. A talin én is ott leszek,hangsúly a férfias játékokon van de az én kényeztetésem sem utolsó.
Részletek privàtban. Csodás napot mindenkinek
Kedvesem részére keresek bi pasit adatlapunk szerint. A talin én is ott leszek,hangsúly a férfias játékokon van de az én kényeztetésem sem utolsó.
Részletek privàtban. Csodás napot mindenkinek
Csütörtök/péntek 11 körül hegedűsben egy kis kaland?
Sziasztok
Passzív/uni partnert keresek, hellyel, délelőtti szabadidővel rendelkezőt, a közelemből. Max diszkréció fontos.
Passzív/uni partnert keresek, hellyel, délelőtti szabadidővel rendelkezőt, a közelemből. Max diszkréció fontos.
Budapesten ismerkednék passzív biszex férfiként.
Sziasztok!
Hétköznap Bélapátfalva , Szilvásvárad környéken szívesen megállnék szopni egyet.
Légy ápolt, egészséges és diszkrét!
Elélvezhetsz a számban.
Hétköznap Bélapátfalva , Szilvásvárad környéken szívesen megállnék szopni egyet.
Légy ápolt, egészséges és diszkrét!
Elélvezhetsz a számban.
Sziasztok! Biatorbágy környékén mostanság valaki?
olyan pasit keresek akinek a 8cm-es átmérő műfarok bemegy.
Sziasztok! Hétköznap délelőttökre keresek srácot Szombathely környékén. (max 50km távolság nem gond). Hely kell! Írj bátran!
Kellemes kölcsönös szopás kényeztetés és ha kis farkad van dugni is lehet, ha érdekel írj!
Sziasztok. Fiatal srácként kipróbálnám férfival, alapvetően hetero életet élek, még nem volt ilyenben részem. Lehetőleg idősebb,
Az egyetlen feltétel a maximális diszkréció és titoktartás, mert nem vagyok független.
MA?
er
aktív férfit keresek, akinek a csicskája lehetek, tudok vidékre utazni. Legyen határozott személyiséged, és autód vagy helyed. Én Pesten vagyok, de utazás megoldható. Ne félj megtenni dolgokat. alf
ős alf
za alf
kosAz egyetlen feltétel a maximális diszkréció és titoktartás, mert nem vagyok független.
MA?

Zuzu3
Rose