BalatonfűrEed!? Minden este! Pasit keresek aki szopat meg dug. autóban. négyfalkőzt. Csak akkor ítj ha szingli vagy! Ha házas stb Ne!! komolytalan kifogàsos partner nem érdekel.
Sziasztok!
Holnap estére keresek kedves, szolid pàrt. Helyem van.
Holnap estére keresek kedves, szolid pàrt. Helyem van.
Most ?? Itt vagyok Vecsésen , szopatnék rs szopnék !!!
(Ez egy válasz autostali üzenetére (ma 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 21:41
Most valaki Vecsésen ? Autóban szopnék és szopatnék, közös fasz vetés jó lenne ??!!!E
Sziasztok szép estét kívánok mindenkinek holnap reggel kihez ugorhatnek fell diszkréció mellett szopnalak nagyon jól szopok teljes diszkréció mellett fiatalos ápolt bi nős vagyok felmegyek leszoplak és eljovok érezzük jól magunkat titokba
Most valaki a keletinél? Csak pasi vagyok!
Kecskemét-Izsák-Solt-Kiskőrös... aktivat keresek lakasomon tudunk találkozni. Privát írj
Most valaki a keletinél? Csak pasi vagyok!
Most valaki , az Örs vezér térnél?
kecskeméti pasit keresek szeretnék szopni.
Most valaki Vecsésen ? Autóban szopnék és szopatnék, közös fasz vetés jó lenne ??!!!E
Sziasztok! Közeljövőben készülök Sziki nudira ,ehhez keresek partnert . Aztán még lehet is valami
Nagyfarkú aktív pasi reptérnél vagy köelében???
A Köki garázsház parkolójához menjetek, ha találkoztok. Van ott eldugott hely.
(Ez egy válasz Kanosvarga üzenetére (ma 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia mikor hol a WCben?
Holnap? (Ez egy válasz Gold2020 üzenetére (ma 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap? (Ez egy válasz Gold2020 üzenetére (ma 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Reggel Pesten nálad szopok teljes diszkréció mellett irj titokba felmegyek leszoplak és eljovok érezzük jól magunkat titokba irj
Valaki mostanában Vecsésen szopnak, szopatna ? Sportos, igényes pasi vagyok
Kecskemét-Izsák-Solt-Kiskőrös... aktivat keresek lakasomon tudunk találkozni. Privát írj
De, lenne, csak nem Vecsésen.
(Ez egy válasz autostali üzenetére (ma 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:50
(Ez egy válasz autostali üzenetére (ma 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezek szerint senki.aki mostanában egy sportos pasival verné, szopna-,szoptana vecsésen autóban,
....????
....????
Esetleg valakinek lenne kedve egy aktív, nyitott sráccal találkozni Dánszentmiklós környékén?
Nagyon lapos ez a szombat. Pest. Írjatok, talizunk.

Victorie