Most éjszaka kocsiban szopnék taxist! Bejáratott köcsög vagyok, nagyon ápolt. Baszhatsz is, ha akarsz, beleülök vagy behajolok. Reggel 4-ig írj és tali! BUDAPEST
MA , késő esti órában, egy farokverős kalandra keresek partnert egy jófej bi srác személyében ,max 40 éves korig. Párom ma jelen lenne mint kukkoló de elképzelhető ,hogy kicsit besegít kézzel is wink . Helyünk van Pest megyében,és ha esetleg autós kaland akkor is van ott arrafele. Adatlap+ kép(cerkáról) szükséges.
Külön, én (ffi) hajnal 2-ig elérhető leszek ,ugyan ilyen kalandra de akkor már párom nélkűl.
Külön, én (ffi) hajnal 2-ig elérhető leszek ,ugyan ilyen kalandra de akkor már párom nélkűl.
Ma, esetleg holnap valaki egy jó szexre? Tiszafüred környékéről keresek. Bi pasi vagyok. Párok is érdekelnek.
Sziasztok.
Ma Késő este, éjjel szopni szeretnék viszonzás nélkül. Lenyelem.
Ma Késő este, éjjel szopni szeretnék viszonzás nélkül. Lenyelem.
20-án népliget környékén valaki? Lehetőleg aktív legyél
Sziasztok!
Írtam privát üzenetet. (Ez egy válasz Falinyali üzenetére (ma 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:39
Írtam privát üzenetet. (Ez egy válasz Falinyali üzenetére (ma 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
MA , késő esti órában, egy farokverős kalandra keresek partnert egy jófej bi srác személyében ,max 40 éves korig. Párom ma jelen lenne mint kukkoló de elképzelhető ,hogy kicsit besegít kézzel is wink . Helyünk van Pest megyében,és ha esetleg autós kaland akkor is van ott arrafele. Adatlap+ kép(cerkáról) szükséges.
Ide tudod betenni, ha akarod. fenék
Ja, holnapra bevállalom, hogy eleve tangában megyek melózni és színesre (narancs, vagy piros) festék a lábujj körmömet. Gyere a Fóti Auchan parkolóba és nézd meg!
Bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek!
BP es kornyeke mostanaban?
Ma délután este felé megyek Pecsről Budapestre a hatos úton. Szívesen megállok útközben bárhol. Közös masztira kukkolásra. Írj privát üzenetet.
Budán estére kölcsönös orgazmus?
Balatonlelle egy kis kalandba benne vagyok.
Holnap este meló után kb. fél hét-háromnegyed hét körül mindenképpen ki megyek a Fóti Auchan parkolóba. Már csak azért, hogy megmutassam magam. Papucsban, tangában, szupermini szoknyában leszek. Ha tetszik a látvány, gyere oda és ha úgy alakul, számba veszem, de be is teheted a fenekembe.
Reptéri kifutó kölcsönös hoki oral érdekelne valakit?
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Szigetszentmiklóson kiverném valakinek de természetesen cumizok is viszonzás nélkül! Hely nincs de kocsi van! Eddig nem volt panasz.41 éves pasi
Valaki aktív? Autó van. Utazás nem gond
Újpesten valaki közös élvezés!?

timcsike1973
Angela 2