Sziasztok!
Orál kalandhoz keresek aktív pasit aki szívesen meglátogatna Ózdon akár most is.
Orál kalandhoz keresek aktív pasit aki szívesen meglátogatna Ózdon akár most is.
Holnap délutánra keresek valakit kölcsönös orálhoz. Helyem 11. Kerben van.
Biszexuális férfit keresünk közös élvezetekre
Szia. Közös hoki Bp?
Szia írj azt egyeztetünk.
(Ez egy válasz PKT16 üzenetére (ma 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma!! Valakik?
Ma délután ki dugna jó alaposan seggbe! Többesben is benne lennék. Hévíz és környéke
Hajdúszoboszlón cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Albertirsa Dánszentmiklós Pusztavacs vonalon vki?
Holnap kb.fél9-9 között az ózdi spar wc-ben leszek! Volna kedve valakinek átdugni a farkát?
Sziasztok biszex párral ismerkednénk
Sziasztok! Vasárnap délután,kora este valaki,Eger és 50 km-es körzetéböl!?
Mai nap szólnék dughato vagyok
Ha Tiszafüreden jársz és szeretnél egy szép faszt cumizni írj és találkozzunk
Gyomaendrődön ki cumizna? Privi!
Szopnék szopatnék Bp írj
Hello Srácok! Bp-en keresnék egy hasonlóan laza, nyitott srácot, akár rendszeresebb közös dolgokra.
Sziasztok!
31 éves vékony (173 cm, 73 kg) srácként keresek mára egy pasit aki alaposan kinyalná a popsimat.
Szimpátia esetén más is lehet (passzív vagyok).
Helyem van a Kálvin tér közelében, keressetek bátran.
31 éves vékony (173 cm, 73 kg) srácként keresek mára egy pasit aki alaposan kinyalná a popsimat.
Szimpátia esetén más is lehet (passzív vagyok).
Helyem van a Kálvin tér közelében, keressetek bátran.
Sziasztok! Dél-Pest, Gyál vonzáskörzetében keresek egy férfias férfit akit kényeztethetek, akár oda vissza. Késő délután, esti órákban.
Sziasztok!

Anacondax
Lilly