Olyan kiváncsi hetero urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Szeresd a szép puncikat a jó szexfilmeket.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Hello! Ma estére keresünk nem kopasz ,nem testes,nem szőrös bi pasit.
Köszi ha ír a leendő. Szép estét
Köszi ha ír a leendő. Szép estét
Sziasztok, bi pasi Bp rôl higiènikus, bi baràtot keres kôzôs szopàshoz.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Sziasztok! Hétvégén Szekszárdon ápolt biszex férfit keresek közös masztira orálra. Van valaki aki partnert keres ? Írj privit ha érdekel !
Szopnék m3 kivezető, vagy elvihetünk egy kurvát a Dunakeszi útról....
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Szeretnék élvezni, ha akarsz Te is élvezhetnénk együtt egymást!
Ki szopatna Bp meg ma
Marcali környékén két, 52 éves bi pasi megnézné párok, pasik szeretkezését.
Ma este orál kaland a tatabányai Turulnál? 20.30-tól 22.30-ig leszünk fent. Légy ápolt, normális és határozott. Olvass adatlapot. Villants az irányjelződdel és akkor tudjuk miért jöttél.
Sziasztok!Nagyon szeretnék egy idösebb aktív pasit talàlni,kényeztetni.
Valaki ma délután Kondorosi Dunapart?
Szepvolgyi?
Valaki a gubacsi hídnál egy közös hokiban benne lenne e? Vagy egy szopasban?
Valaki akar szopatni?
sziasztok!
szombat estére keresünk aktív vagy uni bi pasit,nagy méret előnyben!!!
szombat estére keresünk aktív vagy uni bi pasit,nagy méret előnyben!!!
Hello Srácok! Bp-en keresnék egy hasonlóan laza, nyitott srácot, akár rendszeresebb közös dolgokra.

mse