Mostanra keresek egy normális partnert akit izgatna egy közös és kölcsönös hoki. Adatlapom+ képem van. Csomád
BP cumiznék
egy meleg srácot keresek aki leszophat a barátnőm. Bp!
Azért az nem semmi, domináns hetero, de a bi-meleg topicban keresel szopatni!
Miskolcon cumiznék
Szegeden keresek férfit orálra !
Sziasztok! Holnap vagy (és) holnapután (szept 30 és okt 1) délelőttre keresek hellyel rendelkező budapesti szopni szerető partnert! A szakáll kizáró ok.
kecskeméti nagy faszt keresek.
Most indulok pestről Miskolcra.Útközben szeretnék leszokni valakit.
Szia nekem lenne. Merre?
(Ez egy válasz extrém travi üzenetére (tegnap 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Teamsen valaki cam? (Ne macis, 30-40 között) írj privátban!
Sziasztok Eger mellett fogadnék aktív fiút ma estére
írj privit
írj privit
szívesen szopnálak
(Ez egy válasz hiányoztunk üzenetére (tegnap 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:38
Sziasztok, a héten keresek a szokásos irodai szopatásra delikvenst.
Fogadlak az irodámnál, bevezetlek megszopatlak és már mehetsz is
.Domináns vagyok, használni akarlak ha ez gond neked akkor kérlek ne írj. A Feneketlen tó környékén a 11. kerületben találkozunk. 50-es, 190 cm-es, domináns, hetero vagyok ezért mindenképpen látni akarom az arcodat mielött kiválasztalak. Ezen légyszi ne sértődjetek meg, senkinek nem tartom meg a képét.
.Domináns vagyok, használni akarlak ha ez gond neked akkor kérlek ne írj. A Feneketlen tó környékén a 11. kerületben találkozunk. 50-es, 190 cm-es, domináns, hetero vagyok ezért mindenképpen látni akarom az arcodat mielött kiválasztalak. Ezen légyszi ne sértődjetek meg, senkinek nem tartom meg a képét.
Sziasztok, a héten keresek a szokásos irodai szopatásra delikvenst.
Kinek lenne kedve most szopatni???
Szopnék Mosonmagyaróváron,hely van, írj privát üzenetet
Ma este valaki Zalaegerszeg? Helyem van
Tapolca környékén hasonló kíváncsi heteróval közös hoki ?
Szopnék, mély torkosan, méretes faszokat, nyelem a gecit....Helyem van!! Érd-Bp. és környékén....

nichole2007