Nyíregyházán kanos aktív?
Sziasztok most fiatal fiú délpest?
Gödöllő és kke orál kalandozás valaki?
Keszthely balaton
Travi ribi aktiv potens férfiakat keres
Travi ribi aktiv potens férfiakat keres
Sziasztok! Győrben ma este valaki, akiben van bátorság találkozni?
Gyomaendrőd környékén cumizna valaki?Privi!
Valaki Gödöllő kke. Szopatna? Szopna?
BP most?
Ma delutan 5 körűl kinek lenne kedve szopatni?
Sziasztok!
Vasàrnap estére (màs alkalomra is) keresek diszkrét, nagyon àpolt pàrt. Helyem van.
Vasàrnap estére (màs alkalomra is) keresek diszkrét, nagyon àpolt pàrt. Helyem van.
Hello! 14 óra körül valaki Őrmezőn vagy környékén?
Sziasztok! Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit akit lehet szopni! Kocsi hely van! Írj ha érdekel.
4.kerület környékén kalandoznék
Ma délutánra, estére, keresem hellyel rendelkező aktív vagy uni biszex partnereket, többes buli is jó lenne, párok jelentkezését is várom. Pest.
Miskolc-Mezőkövesd és környéke.Szopok egyoldalúan vagy kölcsönösen.Ha van helyed,tudok menni.
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok.
Dél Dunántúlon vannak csajos pasik?
Helo..
Pestivel ismerkednék,akinek van helye álltalában.
52 vagyok..Borotvalt intim,arc ,has,mell segg,hónalj...
Leginkább hosszútávra....Ha nyeld írj...
Pestivel ismerkednék,akinek van helye álltalában.
52 vagyok..Borotvalt intim,arc ,has,mell segg,hónalj...
Leginkább hosszútávra....Ha nyeld írj...
Ma délelőtt valaki aktív 10-11 óra között Balatonalmádi glory?
Ma kb 11-ig adom a farkam Keméten.

Batkaa