Ma estére keresek aktív uni beállítottságú pasit hármas meleg gabalyodáshoz Mosonmagyaróváron. Hely van, diszkréció adott és elvárt! Írj privát!
Merev farok, Paksról és környékéről? Szopnám!
Sárváron, Celldömölkön, Szombathelyen, hellyel rendelkező állandó bi partnert keresek!
Ha aktív vagy gyere hozzám, nem bánod meg. Ma van helyem
Sziasztok, Szeged Bp vonalon autózok ma délután, szívesen kalandoznék, ha lenne jelentkező, hölgy, pár, aktív pasi személyében.
Autós kaland Pécsett...
Korrekt, meleg / biszex aktív férfit keresek, aki lehetőleg hosszútávú szexkapcsolatban gondolkodik.Lehetsz idősebb is, én 46 éves vagyok. Kezdő, kíváncsi hetero férfi is nyugodtan írhat, de fontos, hogy merj is találkozni. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek például a fővárosba vagy szinte bárhova az ország középső részén.
Hali valaki Dunaharasztin ?
Dorogon szopnék egyoldalúan vékonytestalkatú pasit, de dugható is vagyok.
.Pécsett és környékén keresek aktív pasit orális örömôkhöz,akár egyoldalúan is.Helyem nincs.
Magnumba ma fiatal jóképű srác ?
Ma és holnap délután keresek Szolnokon megbízható szexpartnert.
Helo..ma 14 óra fele kihez ugurhatnék fel ?
Pestit keresek ,akinek lenne helye.
Borotvált 15 ,bororvált arc hónalj segg has mell.....
52.173 90
Fotó nincs ...
Pestit keresek ,akinek lenne helye.
Borotvált 15 ,bororvált arc hónalj segg has mell.....
52.173 90
Fotó nincs ...
Ma este kint leszek a reptetnel a kis erdobe... autohoz kikotve teljesen zart szopoalarcban. ha van kedved alazni batran gyere oda, alam is rughatsz le vizelhetsz barmit megtehetsz velem
Sziasztok! Fóti pasit szopnék! Kör nem számít!
Hiányzik
Szerda kora délelőtt szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Kezdő biszex férfiként keresek hasonlóan nyitott férfipartnert, akivel együtt, türelmesen és jó hangulatban fedezhetnénk fel ezt az izgalmas világot. Nincs kapkodás, nincs nyomás, csak kölcsönös szimpátia, bizalom és diszkréció. Párom tud róla, de nem vesz részt benne. Ápolt, korrekt, megértő férfit keresek.
Privit várok Budapest
Privit várok Budapest
Szabolcsi pasikat szopatnék.
Szekszárd?

jamesbond80