BP cumiznék
egy meleg srácot keresek aki leszophat a barátnőm. Bp!
Azért az nem semmi, domináns hetero, de a bi-meleg topicban keresel szopatni!
Miskolcon cumiznék
Szegeden keresek férfit orálra !
Sziasztok! Holnap vagy (és) holnapután (szept 30 és okt 1) délelőttre keresek hellyel rendelkező budapesti szopni szerető partnert! A szakáll kizáró ok.
kecskeméti nagy faszt keresek.
Most indulok pestről Miskolcra.Útközben szeretnék leszokni valakit.
Szia nekem lenne. Merre?
(Ez egy válasz extrém travi üzenetére (ma 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Teamsen valaki cam? (Ne macis, 30-40 között) írj privátban!
Sziasztok Eger mellett fogadnék aktív fiút ma estére
írj privit
írj privit
szívesen szopnálak
(Ez egy válasz hiányoztunk üzenetére (ma 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:38
Sziasztok, a héten keresek a szokásos irodai szopatásra delikvenst.
Fogadlak az irodámnál, bevezetlek megszopatlak és már mehetsz is
.Domináns vagyok, használni akarlak ha ez gond neked akkor kérlek ne írj. A Feneketlen tó környékén a 11. kerületben találkozunk. 50-es, 190 cm-es, domináns, hetero vagyok ezért mindenképpen látni akarom az arcodat mielött kiválasztalak. Ezen légyszi ne sértődjetek meg, senkinek nem tartom meg a képét.
.Domináns vagyok, használni akarlak ha ez gond neked akkor kérlek ne írj. A Feneketlen tó környékén a 11. kerületben találkozunk. 50-es, 190 cm-es, domináns, hetero vagyok ezért mindenképpen látni akarom az arcodat mielött kiválasztalak. Ezen légyszi ne sértődjetek meg, senkinek nem tartom meg a képét.
Sziasztok, a héten keresek a szokásos irodai szopatásra delikvenst.
Kinek lenne kedve most szopatni???
Szopnék Mosonmagyaróváron,hely van, írj privát üzenetet
Ma este valaki Zalaegerszeg? Helyem van
Tapolca környékén hasonló kíváncsi heteróval közös hoki ?
Szopnék, mély torkosan, méretes faszokat, nyelem a gecit....Helyem van!! Érd-Bp. és környékén....
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Szerda délelött ráérek Bp bi pasi. Oral, s ami jól esil

drewi