Sziasztok. 13. kerületben srác aki felugrana ma, kis közös lazára?
Szia, Budán, a Feneketlen-tó környékén keresek vállalkozó szellemű, alárendelt típusú alkalmi partnert diszkrét irodai találkozóra. 50 éves, 190 cm-es, domináns, határozott férfi vagyok. A találkozó egyszerű: bejössz, irányított egyoldalú orális cselekményt hajtasz végre
, majd mehetsz is a dolgodra. Nem zavar ha kezdő vagy de tudd mit akarsz! Elvárásom, hogy arcképes bemutatkozást küldj, mivel fontos a bizalom és a személyes szimpátia. Minden jelentkezés diszkréten kezelve.
, majd mehetsz is a dolgodra. Nem zavar ha kezdő vagy de tudd mit akarsz! Elvárásom, hogy arcképes bemutatkozást küldj, mivel fontos a bizalom és a személyes szimpátia. Minden jelentkezés diszkréten kezelve.
Valaki Csepel pláza körűl?
Szopna most valaki a Lehel térnél? Diszkréció adott és elvárt...
holnap dél elöt szopok borsod megye kazincbarcika környéke
Helló. Dunakeszi felé biszex pasik?
Monor környéki vagy utazni tudót szopnék.
kazincbarcika környékén valaki szét szopatna alázva
Első alkalomra keresek Júni 21-22-23 napok valamelyikére aktív fiút, akivel kiélhetem a fantáziáim..
Kezdetben egy orálról lenne szó, kérlek csak olyanok írjanak akik tényleg tudnának találkozni... A legjobb volna egy ugyanebben a cipőben járó férfi, aki szintén most először csinálná... Lehet szó kölcsönös dolgokról is.
Helyileg Győr és környéke, autóban is jó lehet.Írj kérlek.
Kezdetben egy orálról lenne szó, kérlek csak olyanok írjanak akik tényleg tudnának találkozni... A legjobb volna egy ugyanebben a cipőben járó férfi, aki szintén most először csinálná... Lehet szó kölcsönös dolgokról is.
Helyileg Győr és környéke, autóban is jó lehet.Írj kérlek.
Most megbízható pasi férfias aki szopatna? Hely ok BP
PM
PM
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
IX-ben szopnék, nyelnék
Ma délután érdekelne valakit egy normál méretű farok leszopása Bp bevárosában? Ápolt hetvenes vagyok. Hely szükség esetén van.
Kint vagyok a reptéri kifutó senki nincs.
Kecskeméti biszex párt keresek kellemes kalandra
Most délelőtt szopnék szopatnék Kecskemét környékén
valaki borsodba meg szopatna akár most?
Gyomaendrőd környékén cumizna valaki?Privi!
sziasztok kazincbarcika környékén szopnék egy jót irjatok

Dryden
Vanessa May