Győrben valaki most este még egy kölcsönös cumi?
Sziasztok, esetleg lenne most a közelemben egy sub srác, lehetőleg vékony, aki felugrana és engedelmesen rábukna a farkamra, kinyalna óbudán a flórián-térnél. Jutalmul a torkàba vagy az arcára élveznék. Halkan. Köszi, ha írsz.
Eger és környéke!?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Gödöllőn srác most talira?
Tangas srac vagyok, ismerkednek vasmegyebol!
kolcson oral nem izgat.!
kolcson oral nem izgat.!
Győrben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt pasi vagyok helyem van
sziasztok, szeretném kipróbálni milyen az, amikor valaki megdugja a szűz popsimat. Pest megyében helyem van, de utazni is tudok.
Szia
Én válaszoltam a megkeresédre de sajnos válasz nélkül karadtam (Ez egy válasz mcbrain üzenetére (tegnap 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:51
Én válaszoltam a megkeresédre de sajnos válasz nélkül karadtam (Ez egy válasz mcbrain üzenetére (tegnap 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom! (Annyira felesleges de még próbálkozom...)
Sziasztok. van itt aktív pasi Budapestről?
Sziasztok,Budaörs este autós kaland ?
Sziasztok ma kora estére keresem diszkrét partneremet pest megyében,helyem van.
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom! (Annyira felesleges de még próbálkozom...)
Sziasztok! 31 éves igényes bi srác ismerkedne Tapolca, Balaton északi part környékéről diszkrét korombeli sráccal. Írj bátran privátba!
Üdv.: Roli
Üdv.: Roli
Sziasztok Zamárdi és Siófok környékén valaki? Üdv Attila
Sziasztok! 13. kerületben srác ma feljöhetne valami lazábbra
Sziasztok! Ma este 6-fél7 körül mennék a mom parkba. A legfelső szint elég eldugott, valaki egy közös hoki-orálban benne lenne?
Partnert keresek Szekszárdon aki szopna és dugható van valaki ? Válasz priviben
Senki Vecsésen??? Szopatnèk de nagyon l!! Vélhetően én is be kapnàm !
Holnap nálam , csak akkor írj ha délelőtt ráérsz és láthatlak is , Csak AKTÍV perverz pasit , azt szeretem ha használnak , igényes aktív pasit keresek rendszeres alázásomhoz ! A gyengébbek kedvért az hogy szoplak nem perverz

Blöff71
Anna Maria