Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Pesten ma? M0 környéke is ok, Idősebb férfiak is.
Főleg szopnék
Főleg szopnék
Hali ma délelőtti órákban esetleg valakai BP?
Ma este keresek Hatvan és környékén nincs valakinek kedve találkozni? Autóm van így mobilis vagyok ésszerű keretek között .
Bp mostanában?
Hello
Ma napközben szopatnék..
(Komárom - Gönyü)
Ma napközben szopatnék..
(Komárom - Gönyü)
Bi párt keresek, akivel ma lehetne rosszalkodni!
Szép napot! Maglódon keresek a mai napra partnert (kölcsönös) orálra. Helyem sajnos nincs, autóm van .
Dugna ma valaki nagy macis popsit Budapesten?
50+/186/100 Budapesti férfias férfi, átlagnál nagyobb (21/6) mérettel..
Házaspárhoz is csatlakozom gátlástalan, laza kalandokra.
Enyhe Bi oké.
Házaspárhoz is csatlakozom gátlástalan, laza kalandokra.
Enyhe Bi oké.
Vastag farkat szopnék.
Sziasztok! Nagy lendülettel popsit dugnék. Jelentkező?
Sziasztok!
Ismerkednék ápolt egészséges fasz, intelligens gazdájával. Győr környékén elsejétől harmadikáig. Legyen autód és szeresd ha élvezésig szopják a farkad.
Ismerkednék ápolt egészséges fasz, intelligens gazdájával. Győr környékén elsejétől harmadikáig. Legyen autód és szeresd ha élvezésig szopják a farkad.
Most valaki 11 vagy 22
ker környéke?
ker környéke?
Oral.sex.Most Oroszlàny?
Szopnék Most Oroszlàny?.autodba gyere
Kedd délelött, (délig kb) keresek aktív nagy mérettel srácot Szigetszentmiklós és környékén. Helyem sajnos nincs. Az időpont nem véletlenül van kiírva, délután / este nem érek rá ilyen üzenetekre nem is reagálok. Privátban megbeszéljük a részleteket.

Galaxy2