Reptéren esetleg van kint valaki akit érdekelne ilyen kaland? Vagy esetleg Vácrátót felé?
(Ez egy válasz Ggtalan üzenetére (ma 01:33), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 01:33
Kivernék egy szép f@szt akár viszonzás nélkül is de oda- vissza is mehet. Szimpátia alapján lehet be is kaphatod ha izgalmas neked. Ápoltság,diszkréció adott és elvárt.
Kivernék egy szép f@szt akár viszonzás nélkül is de oda- vissza is mehet. Szimpátia alapján lehet be is kaphatod ha izgalmas neked. Ápoltság,diszkréció adott és elvárt.
Én kiverném neked.Akár viszonzás nélkűl is de akár kölcsönösen is. Párod nélkül is jó de vele mégjobb.
Írtam p.ü.-t
(Ez egy válasz Falinyali üzenetére (ma 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 01:02
Írtam p.ü.-t
Mostanra !
keresek egy jófej bi srácot ,közös- kölcsönös hokira úgy, hogy női tagunk jelen lenne és nézné az akciót. Pest megyében leszünk helyünk van. Max 40 éves korig keresnénk,normál testalkattal. Adatlap és a cerkáról 1kép szükséges..
keresek egy jófej bi srácot ,közös- kölcsönös hokira úgy, hogy női tagunk jelen lenne és nézné az akciót. Pest megyében leszünk helyünk van. Max 40 éves korig keresnénk,normál testalkattal. Adatlap és a cerkáról 1kép szükséges..
Hello merre vagytok ?
ma 01:02
Mostanra !
Mostanra !
Szio! Részemről semmi akadálya
(Ez egy válasz Bma14 üzenetére (ma 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Hello írj telszam vagy bármi !
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (tegnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szio érdekel engem !
(Ez egy válasz Bma14 üzenetére (tegnap 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok! Egy ideje vágyok, hogy egy férfi farkát a kezembe vegyem, és kiverjem neki!
Sziasztok Zamárdi és Siófok környékén valaki? Üdv Attila
kecskeméti kandurt keresek.
Még mindig keresek
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (tegnap 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Most még mindig keresek Budán szopatni szopni!
Most valaki Bp?
Eger-Gyöngyös-Tiszafüred környéke!?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?