Most kaland valaki Budapesten? Hely ok 14.ker
mackós srác kis intimmel 18kerben ismerkedne
Sziasztok.
Vannak itt pasik Baranyából?Gangbangra keresünk pasikat.
Vannak itt pasik Baranyából?Gangbangra keresünk pasikat.
Sziasztok. Kecskemèt körül ismerkednèk.
Aktiv srác pasi aki jönne vagy jár holnap délelőtt Monor Gomba fele hely van 13 óráig rá érek.
Holnap raerek 9tol 3 ig Bp es passziv vagyok
Sziasztok! Nyíregyen aktív fiú aki szopatna? Hely van ha kell.
Sziasztok
Bi hölgy partner keresünk , bi hölgy tagú párt keresünk.
Bi hölgy partner keresünk , bi hölgy tagú párt keresünk.
Hétfő délelött Szolnokon szopnék.
Bp és Pm.Gödöllö és közvetlen környéke.Nős bi uni akt.vagyok,50+ os,magas erősebb alkatú,full szőrös.Baráti vagy akár random kapcsolatra keresnék partnert.Probléma,es komplikációktol mentesen.Nem az alkat vagy kor ami számit,csak az ápoltság,egészség.Elsösorban orálra keresek partnert,imádok szopni az ondót nyelni.Akár csak egyoldaluan,igény esetét viszonozható.Irj,beszéljünk és találkozzunk.Ne bonyolitsuk,én tudom mit akarok,ha te is elhatároztad csak akkor.Hagyjuk a felesleges köröket.Köszönöm.
Bp és Pm.Gödöllö és közvetlen környéke.Nős bi uni akt.vagyok,50+ os,magas erősebb alkatú,full szőrös.Baráti vagy akár random kapcsolatra keresnék partnert.Probléma,es komplikációktol mentesen.Nem az alkat vagy kor ami számit,csak az ápoltság,egészség.Elsösorban orálra keresek partnert,imádok szopni az ondót nyelni.Akár csak egyoldaluan,igény esetét viszonozható.Irj,beszéljünk és találkozzunk.Ne bonyolitsuk,én tudom mit akarok,ha te is elhatároztad csak akkor.Hagyjuk a felesleges köröket.Köszönöm.
2.kerben valaki kalandra?
Hely van
Hely van
BP? cumiznék
Bp. ma este?
Érd-Bp.-Pest m. és környékéről, keresek, nagy fakú pasikat, akik szopatni akarnak!! Hely van... nyelem is...
Balatonfüreden keresek hellyel rendelkező partnert a következő két hétben.
Mostanában valaki Pécel Nagytarcsa környékén? Nálam van feleségem használt bugyija rá élvezhetünk!
Van kint valaki a repteten?
Mai nap folyamán Bp valaki hokira?
Valai tudna segíteni keresek egy srácot
Vagyaid.hun Zzoli79 volt a neve hátha valaki ismeri vagy fent van máshol is előre is köszi
Vagyaid.hun Zzoli79 volt a neve hátha valaki ismeri vagy fent van máshol is előre is köszi

xxxg
Kirsty