Holnap reggel 6-8 között aktív pasi Deák környékén vagy a Gönc Árpád környékén akinek helye is van?
fiatal lány lehet bp-en nyeletni vagy akár popsiba!
Szia! A 8. -ban nincs,de a 11.kerületben van helyem,ha érdekel.
(Ez egy válasz Rush11 üzenetére (ma 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopogatnam szívesen 11 kerben vagyok
Győr.kőrnyékén valaki!!!
Dugna valaki passziv nagyseggű duci sracot? Hely van, fehervaron pucsítanék.
Szerintem, inkább üresnek mondható.
(Ez egy válasz Dzsoze üzenetére (ma 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Fiatal passzívként keresek aktív, domináns szexpartneremet! Fejér megyén belül csak, 48+, utazni tudok helyem nincsen. Én fiatal, vékony kerek popsival rendelkező srác vagyok 170 magas, combfix harisnya kedvelő is egyben. Szőrös lábam, melkkasom van.
Tehát mégegyszer csak fejér megye, helyem nincs, csak 48+...
Tehát mégegyszer csak fejér megye, helyem nincs, csak 48+...
Adatlap elèg elavult, frissitès ráfèrne!
(Ez egy válasz hetvenes üzenetére (ma 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:37
Kinek lenne kedve holnap du, vagy szombaton leszopni egy ápolt hetvenest normál mérettel? Hely szükség esetén van - Bp belváros.
Délelőttönként valakit érdekel egy kis orális kényeztetés? Fót környékén. Pl. Fóti Auchan parkoló. Ti
Dorogon szopnék egyoldalúan,. és dugatnám magam vékonytestalkatú pasival.Helyem van.
Szolnoki aktív van itt estère?
Helyem van..
Helyem van..
Szolnoki aktív van itt estère?
Helyem van..
Helyem van..
Kinek lenne kedve holnap du, vagy szombaton leszopni egy ápolt hetvenest normál mérettel? Hely szükség esetén van - Bp belváros.
Ma este 8 körül Szekszárd
Cs
tó lenne valaki aki szopna és dugható egy kis szabadban kalandra? Írj privit ha érdekel
alf
ör alf
ge
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Beszarok.Hely kell. Lehetőleg lakjon ugyanabban a házban,hogy még egy villamosmegállót se kelljen menni a faszért. Na,m ezért nem találni itt partnert,mert mindenki ilyen lusta.
(Ez egy válasz Rush11 üzenetére (ma 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesten ma srác? Helyem is van

Syler1975