Javítom bocsánat *aranyos nagytestű kutyusa
Sziasztok van esetleg valakinek aranyos testű kutyusa?
Holnap, azaz július 6-án délelőtt szivesen találkoznék ápolt, közös élvezetekre vágyó fiúval. Autós kaland is érdekel. Elsősorban Debrecen és környéke.
Most valaki Vecsésen ? Közös fasz verés, szopás-szopatás, autóban ?
Egyoldalú szopásra keresek aktív férfiakat (Bács-megye K.majsa) Kor nem számít csak álljon még és legyen spermád! Helyem van
Szopok és nyelem a gecit
Most Miskolc Nyék Mezőkövesd vonalon Szopatnék/Szopnék helyem van (a páros férfi tagja vagyok )
Hihetetlen, hogy Pesten se szophattam ma egy jót.
Jó is az,Èn is szeretem!
(Ez egy válasz Gang-bangmen üzenetére (ma 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:19
Sziasztok! Egy ideje vágyok, hogy egy férfi farkát a kezembe vegyem, és kiverjem neki!
Sziasztok! Egy ideje vágyok, hogy egy férfi farkát a kezembe vegyem, és kiverjem neki!
Sziasztok!
Ma estére(màs alkalomra is) keresek diszkrét, szerény, bi férfitagu pàrt. Akàr csak beszélgetés, ismerkedés..helyem van.
Ma estére(màs alkalomra is) keresek diszkrét, szerény, bi férfitagu pàrt. Akàr csak beszélgetés, ismerkedés..helyem van.
Valaki Taksony?
Egy jó kemény kant keresek magamnak ,mert full passziv vagyok ,Valaki tudna ebben komolyan segiteni ?
Miskolc Nyék Mezőkövesd vonalok Szopatnék/Szopnék helyem van
Miskolc Nyék Mezőkövesd vonalon Szopatnék/Szopnék helyem van (a páros férfi tagja vagyok )
Fonyód ma valaki?
Helló.Dunakeszi felé biszex pasik?
Mai napra keresek kanos macikedvelo pasikat!!!(Hajdú-Biharban)
Budapesten 15-én aktiv szexpartnert keresek,jó ha 50 pluszos vagy.
Hellyel rendelkező uni biszex partnert keresek Szekszárdon aki szopna és dugható szabadban kalandban is benne vagyok. Van valaki aki ismerkedne ? Írj privit

boxer07