Sziasztok.
Párt szopatnék, stb.
Minden megbeszélés kérdése.
Helyem van, de akár szabadban, Dunán egy szigeten, vagy nyugis erdős részen.
Párt szopatnék, stb.
Minden megbeszélés kérdése.
Helyem van, de akár szabadban, Dunán egy szigeten, vagy nyugis erdős részen.
Szopatnálak dugnálak nyalhatsz is ha akarsz, és szopnálak ha ápolt szép faszod van. Ha bejövünk egymásnak akkor mehet minden Újpesten vagyok írj ha érdekel!
Győrben cumiznék kölcsönösen is akár illetve masztiznék, helyem van. Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Ma aktiv pasit ketesek! Jo lenne a párjával hármasban! Utazni tudok, optimális távolságon belül
reptér ma delelott 10-11 kozott?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Ma 10-15 óra közötti időpontra keresek egy jófej bi srácot ,közös-kölcsönös farokveréshez. Gödöllő környékén leszek . (Párom NEM jön )
Ma Kkfházán valaki 18 óra?
nyiregy környékén ma valaki passziv vagyok
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, bi~párhoz is csatlakozom, a bi nem feltetel, semmi jónak nem vagyok elrontója. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van
Pécs és környéke... aktív pasit keresek...
Kölcsönös orális játékokra keresek férfit Pécs környékén. Ápolt borotvált felvétel!
Mobil glory hole-t probálna valaki?
Dunavarsány ill Délegyháza környékén keresek aktív pasit
Győr környékén szopnék kocsiban, szabadban
Ráckeve környékén valaki aki benne is van egy analizálásban dughato a seggem
Hello, jó reggelt. Kalocsa Paks vonalon szopnèk egy kemény farkú pasit.
Valaki nem akar leszopni?
Most kihez tudnék felugrani élvezni egy nagyot ruha nélkül? Bemegyek le vetkozok elkezdem verni és ha van kedved besegitesz! Imádom ha folyik és magamra akarok élvezni!
Bp! Esetleg kocsiban is!
Bp! Esetleg kocsiban is!
Sziasztok
Passzív uni partnert keresek, hétköznap, délelőtti órákra, a közelemből. Búvóhely szükseges, termeszet, autó kicsukva. Max diszkréció adott es elvárt.
Passzív uni partnert keresek, hétköznap, délelőtti órákra, a közelemből. Búvóhely szükseges, termeszet, autó kicsukva. Max diszkréció adott es elvárt.

uhrindemko