Budán kölcsönösre fogadnék!
11.kerben szopnék hely kellene
Szopnék ma miskolcon
Perverzebb, bizarrabb dolgokat kipróbálnék, passzív oldalon inkább, hellyel rendelkező budapestivel találkoznék.
Mivel a pesti utam lefújva, továbbra ia szopnék Pakson egy szép faszt.
Neked is nagyon jó farkad van.
(Ez egy válasz Zsolt2011 üzenetére (ma 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresek egy olyan kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
Szopatnék, nyalatnék, ujjaztatnék!
Brutál jó farkad van….
(Ez egy válasz popsinyali üzenetére (ma 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Délegyháza környékén keresek aktív pasit mára
Szopnék
Sziasztok!
Szopnèk ma Bp-n.Lehetsz hetero bi meleg.Helyem az van.Írj ha jönnél és szopatnál egy jòt
Szopnèk ma Bp-n.Lehetsz hetero bi meleg.Helyem az van.Írj ha jönnél és szopatnál egy jòt
Biztosan fognak rád irni, mert jó adottságaid vannak. Viszont elképzelhető, hogy nem csak korodbeli fog rád írni, de utóbbiban ne legyen igazam.
(Ez egy válasz fiatalfiuvagyok07 üzenetére (ma 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Hokihavert keresek (:
kecskeméti pasit keresek aki jól megdugna.
Budán élvezkedni keresek!
Hozzám!
(Ez egy válasz axxxxel üzenetére (2026. 08. 19. szerda 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Székesfehérvári fiúval ismerkednek!
Sziasztok!
Kedves, diszkrét férfiként hosszabbtàvra intelligens pàrt keresek..
Kedves, diszkrét férfiként hosszabbtàvra intelligens pàrt keresek..
Most valaki? Csak mostanában jó

daven
Delotta Bronx