Mai nap Karcagon lenne valaki, akit orálisan kényeztethetek a lakásomon?
Gödöllő?Hatvan?
Szia mikor lenne jó neked?
(Ez egy válasz Ggtalan üzenetére (ma 02:00), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 02:00
Keresnék mostanra egy ápolt,diszkrét srácot kölcsönös faszverésre esetleg szopásra. Helyem van.
Monor környékén szopnék, szopatnék.
De miért itt hírdeted?
(Ez egy válasz tommmy69 üzenetére (ma 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Megkívántam egy finom farokmasszazst! 15.kerben vagyok jelenleg. Ide jossz en mar allo farokkal be szallok es elkezdem verni…es ha van kevded besegithetsz!
imaom ha folyik es sok jön!
imaom ha folyik es sok jön!
Sziasztok. Ujpesten valaki?
Keresnék mostanra egy ápolt,diszkrét srácot kölcsönös faszverésre esetleg szopásra. Helyem van.
Mostanra keresnék egy normális bi srácot farokveréshez,akár egyoldalúan is. ( párom már sajnos lefeküdt így csak én a ffi lennék jelen !) .
Gödöllő közelében vagyok. Hely megoldható,vagy autós kaland is ok.
Gödöllő közelében vagyok. Hely megoldható,vagy autós kaland is ok.
Aktiv most? Hely van vagy autoban
fiatal lányt lehet szopatni. Bp
Mostanra !!! keresnénk egy normális bi fiút akit izgatna egy közös-kölcsönös faszverés párom előtt. . Átlagos testalkatú fiút keresünk 35 -40 éves korig. Pest megyei pár vagyunk ott lenne a kaland. . Párom nézné ahogy mi verjük a farkunkat. A végén párom mellére élveznénk el. . Adatlap és kép a cerkáról szükséges.
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok.
Hellyel rendelkező aktív Délpesten?
Ma ,késő esti időpontra keresnénk egy bi fiút akit izgatna,hogy hölgy tagunk előtt egy közös-kölcsönös hoki lenne . Átlagos testalkatú ,fiút keresünk 35 éves korig. Pest megyei pár vagyunk. Párom nézné ahogy mi játszadozunk. Adatlap és kép a cerkáról szükséges.
kecskeméti nagyfarkút keresek.
Sziasztok eger mellett helyel rendelkező bi passziv 44 éves fiu vagyok.szeretnék ismerkedni aktiv fiukkal.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Ma este valaki Monor környékén cumizna?
Ma este 9-10 között Etele környékén valaki kölcsönös szopásra kapható lenne?

oziris
Masha