Írj privát
(Ez egy válasz malacka66 üzenetére (ma 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:41
Ugyanígy vagyok vele, csak szigetszentmiklósnál a nagy duna partján meztelenkedek.
Passzívat vagy unit keresek minden jóra én 40 éves aktív bisex
Helyem van Hungária környékén
Privizz
Helyem van Hungária környékén
Privizz
Ugyanígy vagyok vele, csak szigetszentmiklósnál a nagy duna partján meztelenkedek.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (ma 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:36
Itt vagyok a Paks-i Ürgemezőn és nem jön erre egy férfi sem, aki leszopatná magát.
Itt vagyok a Paks-i Ürgemezőn és nem jön erre egy férfi sem, aki leszopatná magát.
Valaltán nyaralunk a családdal és olyan bi pasit keresek aki titkos masztis, max orálos kalandban benne volna itt a kemping valamelyik vizes blokkjában. Ha van ilyen itt akkor írj.
50es, 60as aktív minden kívánságát teljesíteném.
Sziasztok bi párral ismerkednék mindenki örömére!
Dunaharaszti... kamionomba aktívat keresrk vagy tudok menni is...
Privat keress
Privat keress
Bi vonzzalmakkal rendelkező vagyok, most a délelőtti órákban debrecenbe. Helyed legyen, légy ápolt
Sziasztok ! 46 éves hobby crossdresser vagyok Szegedről .Aktív férfi partnerem keresem hosszabb távu kapcsolatra aki rendelkezik hellyel .Ha a környező megyékből jössz az sem kizáro ok csak tudjj helyet biztositani a találkozásokhoz ! Adatlapom szerint keresek .
Na igen ott rosszabb a helyzet, és ott még ennyire sem tudnak kommunikálni.
(Ez egy válasz malacka66 üzenetére (ma 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom! (Annyira felesleges de még próbálkozom...)
Sajnos sok ilyen van.
(Ez egy válasz Offer üzenetére (ma 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Az Újpesti nudira ha jönnél akár találkozni is tudnánk és ott nálam élvezhetnénk egymást közel lakom és minden adott hogy jól érezzük magunkat, írj!
És milyen sok van ezekből. A legtöbb a vágyaid app-on.
(Ez egy válasz Offer üzenetére (ma 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Legjobb amikor elkérik a képet aztán méma csend . Biztos valakik erre verik...
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (ma 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Kaptam tőle választ
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (ma 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem ő az egyetlen.
(Ez egy válasz zotya69 üzenetére (ma 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Állandó, normális férfias (lehetsz házas, kíváncsi, biszex vagy aminek vallod magad) partneremet keresem Hajdú-Bihar /Békés megyékből. Főként, Zsadány, Komádi, Vésztő, Berettyóújfalu körzetből. Amire gondoltam, közös maszti, orál kölcsönösen és ilyenek. Ha érdekel írj, női ruhát még véletlenül se hordj.
Te csak hirdetsz de senkinek nem válaszolsz
(Ez egy válasz chubbp üzenetére (ma 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Sz-K-N78
Patrice