Sziasztok!
Arra gondoltam,hogy Dunaújvárosban,nem lenne kedvetek egy ismerkedős délutánhoz minél többen,és utána rendszeres találkozásokhoz,akár ha van valakinek helye,vagy közösen bérelni helyet,és eltölteni kellemes órákat közösen?
Ha esetleg valakinek van még valami ötlete ne tartsa magába
Arra gondoltam,hogy Dunaújvárosban,nem lenne kedvetek egy ismerkedős délutánhoz minél többen,és utána rendszeres találkozásokhoz,akár ha van valakinek helye,vagy közösen bérelni helyet,és eltölteni kellemes órákat közösen?
Ha esetleg valakinek van még valami ötlete ne tartsa magába
Ápolt, borotvált farkat szopnèk. Lehet kölcsönös is.
Dèlpest ès környèkèn.
Dèlpest ès környèkèn.
Nagykanizsán biszex párral ismerkednék
Sziasztok , 40 alatt valaki aki bp-n belül tud utazni és hagyná,hogy a farkán avassam fel a szám? Szeretnék mrgtanulni szopni,hogy élvezze a partner. Sok nyál , melytorok, játék a golyókkal stb.
Mist valaki Vecsésen autóban ?
Reptéri kifutó e bmw innen van?
Most valaki 11 ker Dunapart?
Holnap 17 órától reptéren szopnék.
Próbálta már valaki hogy betépve milyen amikor seggbedugják? Jobb az élvezet vagy ugyan olyan mint nélküle?
Informálódnék
Informálódnék
Sziasztok. Olyan alapvetően heteró életmódot folytató pasival ismerkednék, akit izgatna ha olykor olykor egy másik pasi szájjal kielégítené, viszonzás nélkül.
Jó lenne hosszú távra parnert találni, akivel havi 2-3 alkalommal össsefuthatnék.
Ápolt,igényes,nagy mérettel rendelkező partnert keresek, a 40+ os korosztályból.
Párokkal is szívesen ismerkedem,szívesen nyalnèk, szopnék mindkettőtöknek.
Bp és 50 km-es vonzáskörzete.
Jó lenne hosszú távra parnert találni, akivel havi 2-3 alkalommal össsefuthatnék.
Ápolt,igényes,nagy mérettel rendelkező partnert keresek, a 40+ os korosztályból.
Párokkal is szívesen ismerkedem,szívesen nyalnèk, szopnék mindkettőtöknek.
Bp és 50 km-es vonzáskörzete.
Valaki aktív? Autóm van, utazni tudok.
Sziasztok! Szombat estére keresek Zalaegerszegen hellyel rendelkező szopni szerető partnert. Legyél ápolt és önmagadra igényes!
Reptéri kifutó valaki?
XI XXII ker mostanában kocsiban szabadban?
Debrecen környékén kiverném valakinek, lehetőleg 35 alatt. Képed legyen.
szombaton napközbenre keresek valakit aki passzív létemre bevezet a dolgokba, van helyem újpesten
Sziasztok! Ma aktív, vagy passziv lennék BP 15, vagy 4. Keruletben. Helyem nincs sajnos, de utazni tudok.legyél ápolt, intim helyen szőrtelen. 16 óra után tudok menni, privátban írj!
Hát lehet, hogy megteszi neki a te nagyod is.
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (ma 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (ma 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Kit szophatok le Pakson?
Most péntek este Budapest III. kerület környéke (vagy ha van helyed akár nem csak a környéke) lenne aktív pasi akinek kényeztetni lehet a farkát? Esetleg több is lehet, ha nem zavar, hogy csak passzív vagyok. Hely jó ha van de akár meg is tudom oldani.

rodrigezh