Szia. Mire keresel pontosan? Én Szigetszentmiklósról vagyok 41 éves
(Ez egy válasz szerető üzenetére (ma 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:12
Sziasztok. A héten szerda, csütörtök , péntek dél körülre keresnék ráérő pasit. Budakeszi, törökbálint, 11. 22 ker, Csepel, Szigetszentmiklós környékén.
Fővám tér valaki most fiú vagyok egyedül helyel!
Holnap délelőtt valaki Fóton az Auchan parkolóban?
Szép fasszal virgpnckodnék. BP
Estefelé Szekszárd
Cs
tó valaki bi kalandra? Írj privit
alf
ör alf
ge
Sziasztok!
Pénteken napközben valaki Szeged-Baja környékén?
Pénteken napközben valaki Szeged-Baja környékén?
Bp vki?
Kiskunfélegyházán keresek aktívot lehetőleg hellyel irj privátba légyszi
Macikedvelő pasikat keresek a mai napra!
Hajdúszoboszlón esetleg valaki?
Hajdúszoboszlón esetleg valaki?
Pakson szopnék egy faszt. A méret nem számít.
Valaki, aki nek lenne kedve kiverni Szántód körül? Verjük ki együtt.
Szerintem, be is kapná a farkadat az a szerencsés, aki találkozna veled.
(Ez egy válasz Joifan üzenetére (ma 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:27
(Ez egy válasz Joifan üzenetére (ma 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Kivancsi heterokent szivesen kalandoznek valakivel akit izgat ha eloveszem, kiverem elotte... esetleg egymas elotti masztiban, es hasonlo lightosabb dologban is benne lennek. Intelligencia es diszkrecio adot es elvart. Budapest, XI. kerulet
Kivancsi heterokent szivesen kalandoznek valakivel akit izgat ha eloveszem, kiverem elotte... esetleg egymas elotti masztiban, es hasonlo lightosabb dologban is benne lennek. Intelligencia es diszkrecio adot es elvart. Budapest, XI. kerulet
Dorogon szopnék egyoldalúan,. és dugatnám magam vékonytestalkatú pasival.Helyem van.
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok Győrbe valaki ? Teljesen kezdő nyitott srác ismerkedne diszkréten
Ma délután vagy este keresek szex partnert Nagykőrös és környéke minden jóban benne vagyok fogadni tudok
Sziasztok
Megleshető leszek ma kora este fele Fehérváron amint a kocsimban vagy kocsim mellett masztizok!
Ha izgat a leskelődés akkor privátba megírom mikor és hol leszek!
Megleshető leszek ma kora este fele Fehérváron amint a kocsimban vagy kocsim mellett masztizok!
Ha izgat a leskelődés akkor privátba megírom mikor és hol leszek!
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
11-ben szopok/szopatok.

sziluu
Black Angelica