Budán Du szabadban egy kis kaland?
spriccelj a számba vagy az arcomra Holnap délelőttre keresek pasit aki megszopatna
Valaki Zuglóban hellyel szopni szopatni vagy csak kölcsönös hoki?
Sziasztok. Helyes,igényes,hellyel rendelkező potens uni bi pasiként keresek Hölgyet,Párt mindenki örömére ma délután vagy este Bp en. Ha érdekel írj elérhetőséget. Akár gloryba ,akár szabadban is játszhatunk
Kölcsönös ( de akár egyoldalú) faszveréshez keresek most és a mai napra egy normális partnert. Adatlapomon több info . Diszkréció adott és elvárt.
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Siófokon Hotel Hungária/Európa valaki a héten?
Győr és környékén szopnék a hétvégén... írj!!
Szopnék most Pécs!!!
Hello, ma délután az észak komáromi Harcsáson leszek, a nudin. Ha van kedved ismerkedni, beszélgetni stb. Mielőtt irsz nézd meg az adatlapomat légyszi.
Nagykanizsán bisex párral ismerkednék
Szopnék, vagy szopatnék 16. Ker környékén
Ma szopnek megbízható pasit, hely ok Zugló
PM
PM
Ma du. Öttöl kint vagyok nuditni az M0 hídtól baja irányába . Szigetszentmiklós Komp utca vége. Szívesen látok bárkit.
Párt vagy nöt keresek.
180cm magas 105kg vagyok 14 4es 40eves helyem van Szolnokon minden felállás erdekel.
Irj privátba.
180cm magas 105kg vagyok 14 4es 40eves helyem van Szolnokon minden felállás erdekel.
Irj privátba.
Valaki aktív? Autó van, utazni tudok.
Csütörtök napközben Balatonlelle vonzáskörzetébe érdekel valakit egy kiváncsi pasi?
Sziasztok valaki rövid időn belul nem kér egy szopast egy 23 éves atlagos alkatu sráctol? Bp corvin negyed környékén?
(Exemrol vannak képek videok ha erdekel kozben)
(Exemrol vannak képek videok ha erdekel kozben)
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Oroszlányban ma délutan szivesen szopnék. Helyem nincs.
49/170/72
49/170/72

Monika T