Sziasztok!
Kölcsönös szopásra, jó méretű tapasztalt pasit keresek!
Kölcsönös szopásra, jó méretű tapasztalt pasit keresek!
Sziasztok. Ma estefelé Szekszárdon szabadban bi kalandozásra lenne kedve valakinek esetleg dugna egy tangás popsit? Írj privit
Helloka! Házibarátot keresünk Kecskeméten mára akár éjszaka is! Illetve holnapra is! Írj ha érdekel!
Budapesten keresek partnert közös hokira
Sziasztok Bp 17.ker tali ma délután?
Valaki esetleg nem bicajozik a Tisza Tó körül ,
Hely van egy közös hokira
Hely van egy közös hokira
Válaszolt is? Szerintem, nem létezik az a barátnő.
(Ez egy válasz icehoki üzenetére (ma 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.. Hatvan és környékén ismerkednék kiváncsi és nyitott vagyok..
Párokhoz is csatlakoznèk...
Párokhoz is csatlakoznèk...
Szopnék Pakson továbbra is.
Holnap délelőtt kimondottan nagyfarkú pasi aki maszti közben szopatna?
Sziasztok!
Kedves, diszkrét, bi férfitagu pàrt fogadnék ma este-éjjel. (màs alkalom is jó) Dunakanyar
Kedves, diszkrét, bi férfitagu pàrt fogadnék ma este-éjjel. (màs alkalom is jó) Dunakanyar
Szerdai napon 13 óra körül szopatnék Kecskeméten, vagy ezt megelőzően Keszthely -Kecskemét útvonalon.
Hely jó volna, vagy autóban.
Üzenetet privátban kérek szépen!
Hely jó volna, vagy autóban.
Üzenetet privátban kérek szépen!
11kerben hasonló vágyakat keresek
(Ez egy válasz Szopatok 1986 üzenetére (ma 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Szopatok 1986 üzenetére (ma 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok csakis aktív pasit keresek 35+ felett aki tudja hogy mit akar én 23 éves análba szűz vagyok és ezen szeretnék változtatni meg persze elégge perverz is vagyok üdv irjatok!
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Sziasztok! Szeptember vége felé keresnék egy igényes, biszex pár egész éjszakás kalandozásra, Balatonmárián. Helyem van.
Ezen a héten fótón dolgozok helyel rendelkezö szopni i.ádo pasit keresek esetleg akit dughatok is
Oral kalandra keresek fiatalabbat Pesten, akinek van helye is (:

Olga B