ma valaki BP es kornyeke?
Sziasztok. 42 éves passzív bi vagyok! Újra szophatnékom van! Szigetszentmiklós, viszonzás nélkül. Jössz, szopatsz, űrítesz és mész!
Este Budán fogadnék biszexelni!
Oroszlányból Aktiv nagy farku? aki baxna szopatna Ma!? 50-60as ?
Mostanság keresnék egy normális,jófej enyhe bi srácot közös és kölcsönös faszveréshez. Hely megoldható vagy egy autós kaland. Csomád
Miskolcon? Valaki? Normális?
Valaki m5??
Hali
Van valaki Békéscsabán akivel kölcsönösen le szopjuk
egymást?? Ma fél ötkor. Itt vagyok a Munkácsy téren
Van valaki Békéscsabán akivel kölcsönösen le szopjuk
egymást?? Ma fél ötkor. Itt vagyok a Munkácsy téren
Szervusztok! Bicske és Budapest között hellyel rendelkező férfit, vagy bi férfi tagú párt keresek ma késő délutántól. 2m magas, kicsit mackós kíváncsi hetero, 30 éves férfi vagyok. Köszi.
Sziasztok ma este budapesten este 9 tol nekem jo. Irjatok privit
(Ez egy válasz NicoolésTom üzenetére (ma 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:33
Bp-Bicske. Maestére keresrk aktiv fiút. Feleségem szeretné megnézzni ahogy lerendez. Én 50 180 88 sármos magyar.
Privat irj. Maeste nálunk! Arcod vallald viber vagy whatsaap
Pécelen nincs kedve valakinek cumizni?
Miskolc és környéke.Leszopnák most valakit.
Bp-Bicske. Maestére keresrk aktiv fiút. Feleségem szeretné megnézzni ahogy lerendez. Én 50 180 88 sármos magyar.
kecskeméti nagy faszt keresek.
Vállal valaki szakszerű masszázst pasik részére?Debrecen Nyíregyhaza környéke.Akár kellemes,kölcsönös befejezéssel .
Masszőr békés megye?Privi!
Budapesten ma srác valami lazább, kötetlenebb dologra? Helyem van, de menni is tudok.
Valakinek nincs kedve segíteni rajtam? Egy finom farok masszazs esetleg egy kis prosztata masszazs jól esne! Nálam a 13ban vagy nálad! Esetleg kocsiban. Sok jön és imádom ha folyik!
Persze hogy nekem lenne
(Ez egy válasz minnie56 üzenetére (ma 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:14
Volna kedve valakinek csatlakozni egy kötetlen beszélgetéshez? Téma: Dugás, tapasztalatok, vágyak és hogy hol folytassuk a dolog gyakorlati részét.
Harmadik felet keresünk mára, XI. kerület. Légy igényes, 28-35 év közötti fiatal, FIATAL BI férfit keresünk. Nem letudni akarjuk, hanem kiélvezni. Ha nincs programod akkor keress bátran.
Harmadik felet keresünk mára, XI. kerület. Légy igényes, 28-35 év közötti fiatal, FIATAL BI férfit keresünk. Nem letudni akarjuk, hanem kiélvezni. Ha nincs programod akkor keress bátran.
Volna kedve valakinek csatlakozni egy kötetlen beszélgetéshez? Téma: Dugás, tapasztalatok, vágyak és hogy hol folytassuk a dolog gyakorlati részét.

Billy
Lucie J.