mivel te voltál az 500.-ik hsz. írója, ezért kapsz tőlem egy kis édességet és finom fagyit, nem kecsketejből készült.

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 17:51

Törölt felhasználó (213201)

Ó, drága Sam, mire te este hazahajtod azt a sok kecskét, megitatod, megfejed őket - nem lesz semmi kedved semmiféle show-hoz...

Köszönöm szépen...
Te egy igazi úr vagy, mindig mondtam
Később még benézek, addig légy jó és szobatiszta
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 18:10
Te egy igazi úr vagy, mindig mondtam

Később még benézek, addig légy jó és szobatiszta

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

mivel te voltál az 500.-ik hsz. írója, ezért kapsz tőlem egy kis édességet és finom fagyit, nem kecsketejből készült.

Szóval tablet nem eladó, tegyetek le itt mindennemű tranzakcióról. Bárminemű további ügyeskedést, ill. a nem jelenlévők negatív értelemben való emlegetését szigorúan meg fogom torolni. Sam rettentő nyugodt ember, de kéretik nem húzogatni a bajszát....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 17:42

Mme, szerintem ebből az ötletből ki lehetne hozni valami hasznosat...
Tablet-et tényleg eladjuk egy arab sejknek egy csomó kecskéért - aztán megszökik. Aztán keresünk újabb sejket, újabb kecskék, újabb szökés. Sam vigyáz a kecskékre, addig is sam előtt van...
Tablet-et tényleg eladjuk egy arab sejknek egy csomó kecskéért - aztán megszökik. Aztán keresünk újabb sejket, újabb kecskék, újabb szökés. Sam vigyáz a kecskékre, addig is sam előtt van...

mit lehetne húzogatni akkor?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 19:10

VIP
Admin

Szóval tablet nem eladó, tegyetek le itt mindennemű tranzakcióról. Bárminemű további ügyeskedést, ill. a nem jelenlévők negatív értelemben való emlegetését szigorúan meg fogom torolni. Sam rettentő nyugodt ember, de kéretik nem húzogatni a bajszát....

héééééééé te még fennt vagy? olvasd el Sulamit miket írogatott, hamar beindult a business...
mit mit, majd egyszer elmondom....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)

olvastam, és már szervezem a sejkeket
neked is kinéztem már egy formásan gömbölyű, magányos, gazdag asszonyságot...csak még a szökés terve nincs meg...esetleg beállok hozzá takarítani, magamra tetováltatom a villa alaprajzát, aztán együtt megpattanunk
de mennyiért adjalak el? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 21:30

neked is kinéztem már egy formásan gömbölyű, magányos, gazdag asszonyságot...csak még a szökés terve nincs meg...esetleg beállok hozzá takarítani, magamra tetováltatom a villa alaprajzát, aztán együtt megpattanunk

de mennyiért adjalak el? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

héééééééé te még fennt vagy? olvasd el Sulamit miket írogatott, hamar beindult a business...

erre csak úgy tudnék válaszolni, hogy nekem elég a teljes ellátás, kaja, pia, pina, aztán már több kívánságom nincs.
ja, hogy azt akarod raboljuk ki a gazdag nőt akinek eladsz? jóvanna" de nem risztelek veled, 70-30 % ok?
így ugyebár más a leányzó fekvése, kérj jó sokat, hogy neked is jusson abból a 30 %-ból
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 21:35
ja, hogy azt akarod raboljuk ki a gazdag nőt akinek eladsz? jóvanna" de nem risztelek veled, 70-30 % ok?
így ugyebár más a leányzó fekvése, kérj jó sokat, hogy neked is jusson abból a 30 %-ból

olvastam, és már szervezem a sejkeket
de mennyiért adjalak el?

de mennyiért adjalak el?
eszednél vagy ember??? hát ilyennek ismersz te engem? dehogy rabolom ki...eladlak neki, fizet busásan, aztán te ledolgozod
na nem bánom, utána engem is kinyalhatsz
különben nagyon gáláns vagy, hogy a 30 %-odból még felajánlasz nekem valamennyit
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 21:41

különben nagyon gáláns vagy, hogy a 30 %-odból még felajánlasz nekem valamennyit

VIP
Admin

erre csak úgy tudnék válaszolni, hogy nekem elég a teljes ellátás, kaja, pia, pina, aztán már több kívánságom nincs.

na figyi, nem fog ártani neked tényleg egy kis kikapcsolódás, mert szerintem összetéveszted Sam-et valakivel. amikor te még a rajzasztalon sem voltál én már dolgoztam, és még lenne szíved eladni, valami vén tyúknak, hogy dolgozzam neki? aztán te meg lefölöznéd a hasznot, hálából még nyaljalak is ki. ez kérem a business, de csak neked. tudtam, hogy egy önző nőcemély vagy aki 5 napig vérzik, és még életben marad........
UFF!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 21:46
UFF!

eszednél vagy ember??? hát ilyennek ismersz te engem? dehogy rabolom ki...eladlak neki, fizet busásan, aztán te ledolgozod

De drága Sam, ebben nem volt semmi negatív...
Azt nem mondhattam, hogy engem adjunk el, mert értem nem adnának egy kivénhedt csirkét sem, nemhogy kecskét...
Az nem bót...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 19:10

VIP
Admin

én már semmit nem értek, prune engem akar eladni valami vén tyúknak, rajtam akar keresni a bestia. te tabletet, majd kaptok a feneketekre, úgylátszik keményebb hozzáállás kell nektek.
megkapjátok a keménységet, nem lesz pardon...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 22:59

De drága Sam, ebben nem volt semmi negatív...
Azt nem mondhattam, hogy engem adjunk el, mert értem nem adnának egy kivénhedt csirkét sem, nemhogy kecskét...
Az nem bót...

Dehogy akarom eladni Tabletet - csak ha benne van a buliban
Az a jó, ha itt van
Ha jobban belegondolok, Mme ötlete sokkal jobb
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 23:05

Ha jobban belegondolok, Mme ötlete sokkal jobb

VIP
Admin

én már semmit nem értek, prune engem akar eladni valami vén tyúknak, rajtam akar keresni a bestia. te tabletet, majd kaptok a feneketekre, úgylátszik keményebb hozzáállás kell nektek.

jó reggelt

Hát szép jó reggelt! hát Molly-anyó megelőzött a reggelivel ezért én most egy kis frissen sajtolt narancslevet hozok

meg egy habos kávét!

meg egy habos kávét!

Jó reggelt!
Köszönöm kedves Molly a reggelit, és neked is kedves sajtocska a kávét.
Legyen szép a napotok!
Köszönöm kedves Molly a reggelit, és neked is kedves sajtocska a kávét.
Legyen szép a napotok!

az igézőid már megint nem Sam-mik!
míg igézgetnek bennünket addig szopogatunk egy kicsit az egyik kedvenc boromból?

úgyis a sok finom kaját érdemes ily különleges borral leöblíteni!
a Brassóihoz pl nagyon finomságos!
míg igézgetnek bennünket addig szopogatunk egy kicsit az egyik kedvenc boromból?

helló surda!
Most ebédeltem, ez a borocska pont passzol hozzá.
csak ne lenne ilyen qrva meleg, bolond egy nyár.
jó délutánt neked és könnyű munkamentes hetet!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 12:06

az igézőid már megint nem Sam-mik!

még ezt a hetet kell kibírnom!
a jövő héttől meg megyek a tengerünkhöz! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 12:26
a jövő héttől meg megyek a tengerünkhöz! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

helló surda!

nebazzzzzzzz, akkor ezt priviben meg kell beszélni..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 12:40

még ezt a hetet kell kibírnom!
a jövő héttől meg megyek a tengerünkhöz!
a jövő héttől meg megyek a tengerünkhöz!

jó reggelt, szép napot kívánok!