hozok egy kis vacsit!

Szép reggelt neked is kedves Andie!
Nagyon kellemes idő van ahhoz képest, hogy már novembert írunk. Kárpótol bennünket az időjárás a szeptemberi 2-3 hét csúnya időért, és ez így jó.
Legyen szép a napod, és kellemes időtöltést a cseten!

(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 11. 05. szerda 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon kellemes idő van ahhoz képest, hogy már novembert írunk. Kárpótol bennünket az időjárás a szeptemberi 2-3 hét csúnya időért, és ez így jó.
Legyen szép a napod, és kellemes időtöltést a cseten!

jó reggelt,szép napot mindenkinek
Szép reggelt és szép napot mindenkinek!

jó éjszakát mindenkinek...sziasztok
szép estét neked is Sulamit, mostanában hanyagolod öregSamet...tudom sok a dolgod...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 03. hétfő 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 03. hétfő 21:00

Törölt felhasználó (213201)

Szép estét Mindenkinek..
figyeled a pasast? a fogai között mormolja: ...nem álmodom?....ennyi jó nő egyszerre....nem tudom mi a szándékod, csak simán jóindulat, vagy valami hátsó gondolatod is van?
veszélyes nő vagy ilyenkor ha megjelensz, rögtön kezem ügyébe készítem a páncélruhámat, sosem lehet tudni..
amúgy kézcsókom Prune naccsád örülök, hogy beméltóztatott fáradni a szobámba...te mindig szívesen látott vendég vagy, feltéve ha békés szándékkal jössz....vagy el akarsz menni...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 03. hétfő 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
veszélyes nő vagy ilyenkor ha megjelensz, rögtön kezem ügyébe készítem a páncélruhámat, sosem lehet tudni..
amúgy kézcsókom Prune naccsád örülök, hogy beméltóztatott fáradni a szobámba...te mindig szívesen látott vendég vagy, feltéve ha békés szándékkal jössz....vagy el akarsz menni...

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Kellemes szép őszi napot, és hetet mindenkinek!

Szép estét Mindenkinek..
Kellemes szép őszi napot, és hetet mindenkinek!

(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 11. 03. hétfő 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)

jó reggelt,szép napot mindenkinek
Kellemes, szép vasárnap estét mindenkinek!

Sziasztok! kívánok mindenkinek kellemes szép vasárnapot!sétáljatok ebben a szép időben!

Szép reggelt neked is kedves Molly!
Talán ma szebb idő lesz és végig tudom látogatni a temetőket. Tegnap akkora eső volt, hogy nem lett volna értelme kimenni.
Kellemes napot mindenkinek!

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 11. 02. vasárnap 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Talán ma szebb idő lesz és végig tudom látogatni a temetőket. Tegnap akkora eső volt, hogy nem lett volna értelme kimenni.
Kellemes napot mindenkinek!

Jó reggelt

Köszönöm kedves Andie, szép napot neked is, az enyém már el lett rontva duplán. Szakad az eső és meghiúsult a mai program.
Hoztam egy kis sütit délutánra.
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 11. 01. szombat 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Hoztam egy kis sütit délutánra.

Szép napot,jó étvágyat mindenkinek
ja kérem akinek nincs humorérzéke, az inkább látogasson más típusú oldalakat, vagy topicokat..
ugyebár nem kötelező ezt a topicot olvasgatni...
és egyébként is: "nyugalom a hosszú (nem a bosszú) élet titka."
Szép napot neked és mindenkinek!

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 10. 31. péntek 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 31. péntek 22:54
ugyebár nem kötelező ezt a topicot olvasgatni...
és egyébként is: "nyugalom a hosszú (nem a bosszú) élet titka."
Szép napot neked és mindenkinek!

Kurva jóóó, tényleg nagyon kurva jóóóó!
Hogy ezt a kurva jóó dolgot nem látja a xxxxxx, hát ez felháboritó!
(nicknév kimoderálva, és kéretik nem célozgatni: öregSam)
Kurva jóóó, tényleg nagyon kurva jóóóó!