Molly
))))))) látod már a szememSam a régi)))) észre vehettem volna, szép estét neked!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 12. péntek 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 17:04

szióka
Akinek olvasod a hsz-ét és hozzászolnál ottvan a Válasz erre elöbb odakatt aztán irhatod a szöveget.
Bocsi hogy belekontárkodtam
Akinek olvasod a hsz-ét és hozzászolnál ottvan a Válasz erre elöbb odakatt aztán irhatod a szöveget.

szióka
(Ez egy válasz FormáSan üzenetére (2008. 09. 12. péntek 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 17:00

Kösznöm, honnan tudtad, hogy ez a kicsi a kedvenc állatocskám, valahol nagyon hasonlít rám
Még a csetre nem megyek, öreg vagyok én már ahhoz, de ha megrohannak, majd el is mennek
így vagy úgy.-DD
EGGGy kis seGGítséget kérek, hogy tudom nevesÍteni hogy kinek válaszolok?

Még a csetre nem megyek, öreg vagyok én már ahhoz, de ha megrohannak, majd el is mennek

Kösznöm, honnan tudtad, hogy ez a kicsi a kedvenc állatocskám, valahol nagyon hasonlít rám
így vagy úgy.-DD

Érezd magad jól a fórumon! ha bemégy a csetre, ne csodálkozz ha megrohannak privátban, mert a fiúk itt nagyon örülnek a "friss húsnak".

(Ez egy válasz FormáSan üzenetére (2008. 09. 12. péntek 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 16:42

Köszönöm, hogy fogadtatok, külön köszi ÖregSamnak!Molly kedves rendes vagy
csak rá nézek a képeidre és máris csurog a nyálam! Ha van valami sültkacsa combocska képed hm... de szeretem!
Andie nem kérek én megkülönböztetett figyelmet, ígérem jó leszek, ha tudok! (de minden esetre figyelmedet előre is köszönöm)
Zelli, Tablet, Surdapapa szép estét nektek!

Andie nem kérek én megkülönböztetett figyelmet, ígérem jó leszek, ha tudok! (de minden esetre figyelmedet előre is köszönöm)
Köszönöm, hogy fogadtatok, külön köszi ÖregSamnak!Molly kedves rendes vagy
csak rá nézek a képeidre és máris csurog a nyálam! Ha van valami sültkacsa combocska képed hm... de szeretem!

Itt jövök már eléd, mind az ősz, és viszem a nyarat az életedbe kedves Sammyboy

ehj be mázlista az én Öreg barátom!
nem sammi szerencséje van!
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 12. péntek 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 12:16
nem sammi szerencséje van!

Menedék, tudom ajánlani mindenkinek, akinek sok a problémája!
Amugy szép jó reggelt szobalakók.
Amugy szép jó reggelt szobalakók.

Rendben,oda figyelünk Rá mint minden új csetisre.No de kérésedre megkülönböztetett figyelemben lesz részesitve.Kézbe fogom venni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 12. péntek 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 09:30

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

vica30, Molly, és Andie köszönöm, és szép derűs, nyugis napot kívánok nektek! Andie és Molly ha ez a FormáSan nevű nick betalál lépni hozzátok a csetre segítsétek az eligazodásban. Köszönöm.

vica30, Molly, és Andie köszönöm, és szép derűs, nyugis napot kívánok nektek! Andie és Molly ha ez a FormáSan nevű nick betalál lépni hozzátok a csetre segítsétek az eligazodásban. Köszönöm.

Szia FormáSan! Téged is üdvözöllek, nem jártál te sem még itt, írod is, hogy kezdő vagy. Segíteni fogunk a beilleszkedésben, érezd magad jól a fórumon. Neked is kívánok kellemes napot!
(Ez egy válasz FormáSan üzenetére (2008. 09. 12. péntek 04:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 04:37

Jó reggelt és szép napot mindenkinek! Kezdő vagyok és sete suta aki rátévedt a gg-re
Olvasgatok néha-néha! De remélem befogadtok és eligazítotok majd e rettenetes rengetegben

Szia Zelli! Üdvözöllek, azt hiszem még nem voltál ebben a szobában. Kellemes napot neked!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 09. 12. péntek 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 00:44

Kedves öregSam!
Kellemes pihenést, kellemes kikapcsolódást kívánok neked!

Jó reggelt Mindenkinek
Jó reggelt ezen esős őszi reggelen
FormáSan üdv és érezd jól magad!

FormáSan üdv és érezd jól magad!

FormáSan: érezd itt jól magad!
Sulamit:A magadfajta tigriseknek is ilyen összebújós, szerelmetes napot!
Sulamit:A magadfajta tigriseknek is ilyen összebújós, szerelmetes napot!
Jó reggelt és szép napot mindenkinek! Kezdő vagyok és sete suta aki rátévedt a gg-re
Olvasgatok néha-néha! De remélem befogadtok és eligazítotok majd e rettenetes rengetegben

Kedves öregSam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 10. szerda 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 10. szerda 10:47

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

tudod ez úgy van, hogy szerettem volna a verset meghagyni az aktuális időre, de mivel ez a kedvenc versem, nem szerettem volna ha valami kapcabetyár megelőz benne. és van egy másik oka is, szeptember végén valószínű kicsit kikapcsolódom távol leszek a fórumtól és tőled, ez nekem igazi kikapcsolódás lesz. (különösen az utóbbi)
remélem kielégült az a perverz, kötekedő, mindenben a "hol lehet belekötni" kiváncsiságod.
a vörös meg nem hiszem elmenne veled, több esze van annál, hogy egy ilyen casanovára bízza magát egy hosszú tengeri úton....maradj csak az xxxxxleánykánál....
remélem kielégült az a perverz, kötekedő, mindenben a "hol lehet belekötni" kiváncsiságod.
a vörös meg nem hiszem elmenne veled, több esze van annál, hogy egy ilyen casanovára bízza magát egy hosszú tengeri úton....maradj csak az xxxxxleánykánál....

szia kedves törpe02, remélem is, hogy így lesz..
kellemes délutánt neked...szeretem a hűvösebb időt, mert az elől el lehet bújni...
(Ez egy válasz törpe02 üzenetére (2008. 09. 11. csütörtök 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 11. csütörtök 14:35
kellemes délutánt neked...szeretem a hűvösebb időt, mert az elől el lehet bújni...

öregSam nyugi, még van tűz a asszonyokban , nem fagysz meg
)))))

öregSam nyugi, még van tűz a asszonyokban , nem fagysz meg
)))))