Jó étvágyat, kedves Sam
Igaz Kedves Sam,hogy nem szoktam beköszönni,bár olvasni igen.Igérem ezentúl többet fogok jönni.No és jóétvágyat,jó munkát és további kellemes napot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 03. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 03. szerda 09:46
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 03. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
Nahát kérem ezt a megtiszteltetést.........
Nem jutok szóhoz, hogy Andi beköszönt a szobámba.
Köszönöm kedves Andi, hogy gondoltál rám, és a kávét. Szép napot neked, és jó csetelést, máskor is szívesen látlak.
Nem jutok szóhoz, hogy Andi beköszönt a szobámba.
Köszönöm kedves Andi, hogy gondoltál rám, és a kávét. Szép napot neked, és jó csetelést, máskor is szívesen látlak.
szia kedves Sam! szagot fogtam!

hát nem tudom hogy ma mi volt az emberekkel, de senki nem volt normális! front jön? de látom itt minden rendben
kívánok szép délutánt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 03. szerda 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 03. szerda 09:18

hát nem tudom hogy ma mi volt az emberekkel, de senki nem volt normális! front jön? de látom itt minden rendben
kívánok szép délutánt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 03. szerda 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
sajtocskaaaaaaaa merre vagy?
kiraktam a csalit, csak megérzi és betéved a sok munkája mellett. szép napot neked is ha erre jársz..

kiraktam a csalit, csak megérzi és betéved a sok munkája mellett. szép napot neked is ha erre jársz..

Sam hová nyomogatod az az egeret már? Attól nem lesz gyorsabb , vagy mégis?
Sziasztok!
Egeret emlegettetek? A macskát tálalom!
akkor mégis jó volt a csalim.......
kellemes szép estét neked...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 03. szerda 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 03. szerda 16:37
kellemes szép estét neked...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 03. szerda 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (119034)
szia kedves Sam! szagot fogtam!

kívánok szép délutánt!

kívánok szép délutánt!
ja de szép púpos punci, én is játszanék vele kicsit...szép estét neked is kedves tablet, és nyugodt éjszakát!
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 03. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 03. szerda 17:05
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 03. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sam hová nyomogatod az az egeret már? Attól nem lesz gyorsabb , vagy mégis?
ezek biztosan tranzisztoros macskák, lehet japánból származnak..neked is kellemes estét!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 03. szerda 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 03. szerda 17:21
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 03. szerda 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (241797)
Sziasztok!
Sziasztok, szép reggelt ! Amint látjátok ma nagyon szép a tollam, a szép idő tiszteletére megcsináltattam.
Tudjátok mi a különbség az ET. és a férfiak között? Et. legalább hazatelefonált !
Mi az? Elefánt lábujai között apró barna foltok??- Lassubusmanok.
Legyen ma jókedvetek.
Tudjátok mi a különbség az ET. és a férfiak között? Et. legalább hazatelefonált !
Mi az? Elefánt lábujai között apró barna foltok??- Lassubusmanok.
Legyen ma jókedvetek.

Jó reggelt,Szép Napot Mindenkinek
Kellemes szép ősszi napot mindenkinek!

lefényképeztél? mert kb ilyen fejem lett a nappaliban! horoszkóp...agykontrolll!
nem engedtem meg, h betedd az arcképemet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 09:45
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
Kellemes szép ősszi napot mindenkinek!

Láttam, jót röhögtem, na abban én sem nagyon hiszek..
van egy ismerős család, tanárok, aztán rettentően oda voltak az agykontrollért, mára teljesen kiábrándultak belőle..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 10:08
van egy ismerős család, tanárok, aztán rettentően oda voltak az agykontrollért, mára teljesen kiábrándultak belőle..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
lefényképeztél? mert kb ilyen fejem lett a nappaliban! horoszkóp...agykontrolll!
Szép jóestét mindenkinek!
Ki ismer magára?
Ki ismer magára?
Szép jó estét Mindenkinek!

Jó reggelt,szép napot Mindenkinek
Szép reggelt neked is kedves Andi, köszönöm a virtuális reggelit. Legyen szép napod, és nyugis csetelést kívánok!

(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 09. 05. péntek 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 09. 05. péntek 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
stimm!
ezzel még nem zártad ki, hogy ne az Ő kolbászát karikáztad fel!
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 09. 02. kedd 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
ezzel még nem zártad ki, hogy ne az Ő kolbászát karikáztad fel!
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 09. 02. kedd 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép reggelt, és kellemes napot!
Mit akar jelenteni ez a három macsek? Nem jöttem még rá a megfejtésre. Ahogy ismerem az észjárásod biztosan tartalmaz valami üzenetet.( mint ahogy az alábbi kép is ) Kellemes hétvégét!

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 05. péntek 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit akar jelenteni ez a három macsek? Nem jöttem még rá a megfejtésre. Ahogy ismerem az észjárásod biztosan tartalmaz valami üzenetet.( mint ahogy az alábbi kép is ) Kellemes hétvégét!

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 05. péntek 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Szexipár16
Erica