A téma fagyasztva! öregSam szobája
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

A téma leírása

Üdvözöllek öregSam szobájában. Ő a szexmentes övezet kategória adminja, ami persze korántsem azt jelenti, hogy szexmentes lenne a szobája. Lépj be bátran, ne ijedj meg a sejtelmes fénytől, és ne ijedj meg, ha valami keménybe ütközöl. Sam szívesen fogad mindenkit. Mit kell tudni róla? Egy észbontóan szexis pasi, aki megőrül a szőrös muffokért. Áh, megőrül ő minden muffért.:)
Ha pasi vagy, akkor kérj tőle bátran tanácsot képfeltöltésről, tájékoztatást a kategória topicjairól, és ötleteket a "hogyan csábítsunk" témában.
...................................................................
(a fenti sorokat MmePrune követte el)
Csak egy átlag ember vagyok a sok közül, aki szereti a humort és szeret nyíltan beszélni a szexről, de nem durván.
öregSam

Az eddigi hozzászólások

... 49 50 51 52 53 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1005   2008. 09. 07. vasárnap 19:12
tablet tablet
Felszeleteltem a tortát, gyertek minden fórumozót szeretettel várunk. Aki betér, kap egy szelet tortát.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#1004   2008. 09. 07. vasárnap 18:55
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
tudod, hogy csak viccelek, hiszen ahogy te, úgy én is megosztok veled mindenemet. én is szeretem az édességet, hátha még tőled kapom az már nekem öröm, mondhatnám gyönyör. szépen szeleteld fel a tortát és kínáld meg Samet, aki nagy gyönyörrel majszolja nyalja-falja azt amit tőled kap...

nyes

P.S.
ja és ha ilyen erélyesen kéred, akkor ellenkezni sem mernék, tudom a punktum ellen nincs is apelláta...

nyes
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 18:25
Azt lássam én meg, hogy Te másnak állitasz, " oszt kész "!!!
Akkor aztán tényleg lesz sodrófa, jó vastag, meg kemény, meg sötét, meg világitós, amilyen csak létezik ezen a földön.
A tortából meg eszel, nincs apelláta, punktum !
Amugy nagyon köszönöm, tudod imádom az "emeletes"
különlegességeket. Ráadásul még édesség is, nyalakodni is lehet vele. Tudod milyen klassz tippeket kaptam mostanában, mi mindent lehet még csinálni ilyen melegben?? S most akarsz magamra hagyni??

#1003   2008. 09. 07. vasárnap 18:38
tablet tablet
Mert lassuak vagytok, engem feldob az ilyen kellemes meleg, Mi mindenhez lenne most kedvem, ha te azt tudnád !! wink De hiába reménykedem, sehol senki, hiába provokálok, akkor sem jön egy nemkockahasu, igen szőrős, és és vén, de igan kanos pasi/k/ sem.
Hát ilyeneket igértek nekem helyetted. Gondolod felcserélnélek?? Nincs az a mesebeli összeg, nincs az a gyorsaság!
Különben is nem én kezdtem, te vitted a kanapéra a tetkós csajt, utána meg pruné kéredzkedett be, ugy hogy nem akarok hallani egy hangot sem !! gonosz3
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2008. 09. 07. vasárnap 18:28
méghogy te gondolkodsza büntetésen? te alkudozol itt aztán még te büntetnél. kapsz te büntetést hamarosan aztán majd nem lesz ekkora szád. be fogom tömni valamivel addig is csendben leszel.
igaz már említettem, de a tornádó az egy kis szellő hozzádképest, téged nem lehet követni, pedig rajta vagyok....

nyes
#1002   2008. 09. 07. vasárnap 18:28
méghogy te gondolkodsza büntetésen? te alkudozol itt aztán még te büntetnél. kapsz te büntetést hamarosan aztán majd nem lesz ekkora szád. be fogom tömni valamivel addig is csendben leszel.
igaz már említettem, de a tornádó az egy kis szellő hozzádképest, téged nem lehet követni, pedig rajta vagyok....

nyes
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 18:18
ÁÁÁÁ fenét! Csak a tortámra fájt neki a foga !
Sam meg azt irja, hogy nem engem illet meg, de azért odaadja. Most gondolkodom a kellő büntetésen.
Amit charlott küldött képeket - hát még annak a perverzitásnak az alkalmazása is kevés lenne most nekem. Még hogy én alkuszom mással? Hát eladtam én neked valaha is az én Öreg Samomat??
Még a szörös, kockahasu, ......... ne ezt majd később.
Mi van a fekete őzveggyel??
Hol kell eltaposni??
nyes nyes
#1001   2008. 09. 07. vasárnap 18:25
tablet tablet
Azt lássam én meg, hogy Te másnak állitasz, " oszt kész "!!!
Akkor aztán tényleg lesz sodrófa, jó vastag, meg kemény, meg sötét, meg világitós, amilyen csak létezik ezen a földön.
A tortából meg eszel, nincs apelláta, punktum !
Amugy nagyon köszönöm, tudod imádom az "emeletes"
különlegességeket. Ráadásul még édesség is, nyalakodni is lehet vele. Tudod milyen klassz tippeket kaptam mostanában, mi mindent lehet még csinálni ilyen melegben?? S most akarsz magamra hagyni??

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 18:13
nem mintha megilletnéd, de te voltál az 1000.-ik hsz írója ezért ezzel a tortával kedveskedek neked. ne kínálj meg belőle, mert nem fogadom el attól aki alkudozik rajtam. a múltkor valami randa gazdag banyának akartatok eladni, most pedig félreállítasz. nem baj én meg majd állítok másnak oszt' kész.
jóétvágyat a tortához, mondom ne kínálgasd, nem kell belőle egy falat sem!

schmoll2
#1000   2008. 09. 07. vasárnap 18:18
tablet tablet
ÁÁÁÁ fenét! Csak a tortámra fájt neki a foga !
Sam meg azt irja, hogy nem engem illet meg, de azért odaadja. Most gondolkodom a kellő büntetésen.
Amit charlott küldött képeket - hát még annak a perverzitásnak az alkalmazása is kevés lenne most nekem. Még hogy én alkuszom mással? Hát eladtam én neked valaha is az én Öreg Samomat??
Még a szörös, kockahasu, ......... ne ezt majd később.
Mi van a fekete őzveggyel??
Hol kell eltaposni??
nyes nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 09. 07. vasárnap 18:13
ne is mondd...megígértetett velem egy szopást, ott ahol, és akkor, amikor ő akarja...bele is mentem, ha kicsalogat téged innen..de hát így bízzon az ember a férfiakban hehe
bár ha jól sejtem, akkor sam-et már behálózták, mert sehol sincs..remélem nem egy fekete özvegy kelt nászra vele, mert akkor már javában emésztődik nyes
#999   2008. 09. 07. vasárnap 18:13
nem mintha megilletnéd, de te voltál az 1000.-ik hsz írója ezért ezzel a tortával kedveskedek neked. ne kínálj meg belőle, mert nem fogadom el attól aki alkudozik rajtam. a múltkor valami randa gazdag banyának akartatok eladni, most pedig félreállítasz. nem baj én meg majd állítok másnak oszt' kész.
jóétvágyat a tortához, mondom ne kínálgasd, nem kell belőle egy falat sem!

schmoll2
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 17:56
Hogyne ! Szeretnéd mi?? Rájöttél hogy az igazi érték ebben a szobában van. Most meg ravaszul cserélnél velem? Abból nem eszel, nem adom, ha csak ......... itt lejjebb igértek valami igéreteset, no ha abból valami megvalósulna, akkor talán megegyezhetünk. De még írmagját sem látom a kezdeményezésnek. Egyelőre még csak a gatyájából ugrál.
nyes
#998   2008. 09. 07. vasárnap 18:13
tablet tablet
Mi lesz tom?? Még mindig heverészel a szörös kutyáddal?? Szörátültetés lesz?? Én már elfáradtam, ide-oda rohangászom a két szoba között. Igy hogy döntsem el, melyiket válasszam??
nyes
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 09. 07. vasárnap 14:22
kedves tablet!

jó lenne, ha átjönnél a nappaliba is egy kicsit!
ott is vannak jó pasik, igaz nem ilyen csiga testűek és kidolgozott, kockahasúak, hanem egy kicsit szőrösebbek, pocakosabbak, talán korosabbak is, de viszont kurva kanosak!

meglásd jól fogsz járni velünk is... nyes wink

#997   2008. 09. 07. vasárnap 18:13
MmePrune MmePrune VIP Admin
ne is mondd...megígértetett velem egy szopást, ott ahol, és akkor, amikor ő akarja...bele is mentem, ha kicsalogat téged innen..de hát így bízzon az ember a férfiakban hehe
bár ha jól sejtem, akkor sam-et már behálózták, mert sehol sincs..remélem nem egy fekete özvegy kelt nászra vele, mert akkor már javában emésztődik nyes
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 17:56
Hogyne ! Szeretnéd mi?? Rájöttél hogy az igazi érték ebben a szobában van. Most meg ravaszul cserélnél velem? Abból nem eszel, nem adom, ha csak ......... itt lejjebb igértek valami igéreteset, no ha abból valami megvalósulna, akkor talán megegyezhetünk. De még írmagját sem látom a kezdeményezésnek. Egyelőre még csak a gatyájából ugrál.
nyes
#996   2008. 09. 07. vasárnap 17:57
tablet tablet
Hűűű de szép vagy !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)
2008. 09. 07. vasárnap 13:52
Szép napot Mindenkinek,
hoztam egy szálat a kedvenc virágomból...

#995   2008. 09. 07. vasárnap 17:56
tablet tablet
nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 09. 07. vasárnap 14:25
helyes...lécci kicsit kényeztesd a nappaliban tablet-et...én meg addig lecsapok samre, kicsit behálózom wink
#994   2008. 09. 07. vasárnap 14:25
helyes...lécci kicsit kényeztesd a nappaliban tablet-et...én meg addig lecsapok samre, kicsit behálózom wink
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 09. 07. vasárnap 14:22
kedves tablet!

ott is vannak jó pasik, igaz nem ilyen csiga testűek és kidolgozott, kockahasúak, hanem egy kicsit szőrösebbek, pocakosabbak, talán korosabbak is, de viszont kurva kanosak!

#993   2008. 09. 07. vasárnap 14:22
tom1019 tom1019 VIP Admin
kedves tablet!

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 12:53
A kanapé foglalt nyes !! Tudom ajánlani valamelyik mélyvizet, abban merülj el, kicsit lehülsz ebben a melegben. Bár ha szép csöndben meghúzódsz a kanapé szélén, és tanórákat veszel, az ellen nem lehet kifogásunk. )))
De hogy lásd, nem vagyok irigy veled, küldők neked egy használható pasit, ha szép sima a lepedőd, ezzel gyürhető.
eplus2 mf2
#992   2008. 09. 07. vasárnap 14:22
szia Sulamit! olyan vagy mint a tünemény, jössz és eltűnsz napokra sajtocskával együtt.
kellemes hétvégét, ezen a szép őszi napon!

wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)
2008. 09. 07. vasárnap 13:52
Szép napot Mindenkinek,

#991   2008. 09. 07. vasárnap 13:52
X Törölt felhasználó (213201)
Szép napot Mindenkinek,

#990   2008. 09. 07. vasárnap 13:18
tablet tablet
A sodrófáról jut eszembe, bár tudom a szobád nem viccszoba, de ezt most akkor is ideirom.!! worship
Egy ember az éjszaka közepén részegen támolyog haza. A felesége sodrófával várja az ajtóban. Megszólal férj! Jajj édesem! Te még éjfélkor is sütsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 13:03
hát kitettem a tetkós spinét, de gyorsan elfoglalták a helyét, úgylátom ma nagy forgalom van itt. fogadj szót tabletnak leülsz a kanapé szélére, aztán ha jól viselkedsz beveszünk harmadiknak, hacsak a sodrófa közben be nem indul..

nyes
#989   2008. 09. 07. vasárnap 13:03
hát kitettem a tetkós spinét, de gyorsan elfoglalták a helyét, úgylátom ma nagy forgalom van itt. fogadj szót tabletnak leülsz a kanapé szélére, aztán ha jól viselkedsz beveszünk harmadiknak, hacsak a sodrófa közben be nem indul..

nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 09. 07. vasárnap 12:38
tecccik a kanapéd Sammyboy smile rakd ki innen ezt a tetkós spinét, és meglátod micsoda gyönyört okozok neked, ha belemerülsz az ölembe wink
#988   2008. 09. 07. vasárnap 12:53
tablet tablet
A kanapé foglalt nyes !! Tudom ajánlani valamelyik mélyvizet, abban merülj el, kicsit lehülsz ebben a melegben. Bár ha szép csöndben meghúzódsz a kanapé szélén, és tanórákat veszel, az ellen nem lehet kifogásunk. )))
De hogy lásd, nem vagyok irigy veled, küldők neked egy használható pasit, ha szép sima a lepedőd, ezzel gyürhető.
eplus2 mf2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 09. 07. vasárnap 12:38
tecccik a kanapéd Sammyboy smile rakd ki innen ezt a tetkós spinét, és meglátod micsoda gyönyört okozok neked, ha belemerülsz az ölembe wink
#987   2008. 09. 07. vasárnap 12:42
úgy legyen, bár mondja a lehűlést. tudom nem jelent semmit, az időn nem múlhat semmi. beindul a fantáziám ha látom ezt a képet, emlékeztet valakire...

wink
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 06. szombat 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 06. szombat 16:35
Cserébe a finom falatokért Sam ! Ne félj kitart a jó idő!

#986   2008. 09. 07. vasárnap 12:38
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 12:33
ebben a szobában hűvös van, nyugodtan heveréssz csak, Sam vigyázni fog arra, hogy szépeket álmodjál. mesélni fogok neked az egyszeri adminlányról aki betévedt Sam szobájába, és többet el sem akart onnan menni, aztán mégis elment.....

nyes

... 49 50 51 52 53 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2008. 05. 30. péntek
Üzenetek: 2005db
Utolsó üzenet: 2010. 06. 06. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!