Felszeleteltem a tortát, gyertek minden fórumozót szeretettel várunk. Aki betér, kap egy szelet tortát.

tudod, hogy csak viccelek, hiszen ahogy te, úgy én is megosztok veled mindenemet. én is szeretem az édességet, hátha még tőled kapom az már nekem öröm, mondhatnám gyönyör. szépen szeleteld fel a tortát és kínáld meg Samet, aki nagy gyönyörrel majszolja nyalja-falja azt amit tőled kap...
P.S.
ja és ha ilyen erélyesen kéred, akkor ellenkezni sem mernék, tudom a punktum ellen nincs is apelláta...
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 18:25

P.S.
ja és ha ilyen erélyesen kéred, akkor ellenkezni sem mernék, tudom a punktum ellen nincs is apelláta...

Azt lássam én meg, hogy Te másnak állitasz, " oszt kész "!!!
Akkor aztán tényleg lesz sodrófa, jó vastag, meg kemény, meg sötét, meg világitós, amilyen csak létezik ezen a földön.
A tortából meg eszel, nincs apelláta, punktum !
Amugy nagyon köszönöm, tudod imádom az "emeletes"
különlegességeket. Ráadásul még édesség is, nyalakodni is lehet vele. Tudod milyen klassz tippeket kaptam mostanában, mi mindent lehet még csinálni ilyen melegben?? S most akarsz magamra hagyni??
Akkor aztán tényleg lesz sodrófa, jó vastag, meg kemény, meg sötét, meg világitós, amilyen csak létezik ezen a földön.
különlegességeket. Ráadásul még édesség is, nyalakodni is lehet vele. Tudod milyen klassz tippeket kaptam mostanában, mi mindent lehet még csinálni ilyen melegben?? S most akarsz magamra hagyni??
Mert lassuak vagytok, engem feldob az ilyen kellemes meleg, Mi mindenhez lenne most kedvem, ha te azt tudnád !!
De hiába reménykedem, sehol senki, hiába provokálok, akkor sem jön egy nemkockahasu, igen szőrős, és és vén, de igan kanos pasi/k/ sem.
Hát ilyeneket igértek nekem helyetted. Gondolod felcserélnélek?? Nincs az a mesebeli összeg, nincs az a gyorsaság!
Különben is nem én kezdtem, te vitted a kanapéra a tetkós csajt, utána meg pruné kéredzkedett be, ugy hogy nem akarok hallani egy hangot sem !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 18:28

Hát ilyeneket igértek nekem helyetted. Gondolod felcserélnélek?? Nincs az a mesebeli összeg, nincs az a gyorsaság!
Különben is nem én kezdtem, te vitted a kanapéra a tetkós csajt, utána meg pruné kéredzkedett be, ugy hogy nem akarok hallani egy hangot sem !!

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

méghogy te gondolkodsza büntetésen? te alkudozol itt aztán még te büntetnél. kapsz te büntetést hamarosan aztán majd nem lesz ekkora szád. be fogom tömni valamivel addig is csendben leszel.
igaz már említettem, de a tornádó az egy kis szellő hozzádképest, téged nem lehet követni, pedig rajta vagyok....
igaz már említettem, de a tornádó az egy kis szellő hozzádképest, téged nem lehet követni, pedig rajta vagyok....

méghogy te gondolkodsza büntetésen? te alkudozol itt aztán még te büntetnél. kapsz te büntetést hamarosan aztán majd nem lesz ekkora szád. be fogom tömni valamivel addig is csendben leszel.
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 18:18

ÁÁÁÁ fenét! Csak a tortámra fájt neki a foga !
Sam meg azt irja, hogy nem engem illet meg, de azért odaadja. Most gondolkodom a kellő büntetésen.
Amit charlott küldött képeket - hát még annak a perverzitásnak az alkalmazása is kevés lenne most nekem. Még hogy én alkuszom mással? Hát eladtam én neked valaha is az én Öreg Samomat??
Még a szörös, kockahasu, ......... ne ezt majd később.
Mi van a fekete őzveggyel??
Hol kell eltaposni??
Sam meg azt irja, hogy nem engem illet meg, de azért odaadja. Most gondolkodom a kellő büntetésen.
Amit charlott küldött képeket - hát még annak a perverzitásnak az alkalmazása is kevés lenne most nekem. Még hogy én alkuszom mással? Hát eladtam én neked valaha is az én Öreg Samomat??
Hol kell eltaposni??

Azt lássam én meg, hogy Te másnak állitasz, " oszt kész "!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 18:13
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

nem mintha megilletnéd, de te voltál az 1000.-ik hsz írója ezért ezzel a tortával kedveskedek neked. ne kínálj meg belőle, mert nem fogadom el attól aki alkudozik rajtam. a múltkor valami randa gazdag banyának akartatok eladni, most pedig félreállítasz. nem baj én meg majd állítok másnak oszt' kész.
jóétvágyat a tortához, mondom ne kínálgasd, nem kell belőle egy falat sem!

ÁÁÁÁ fenét! Csak a tortámra fájt neki a foga !
Hol kell eltaposni??
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 18:13
Hol kell eltaposni??

ne is mondd...megígértetett velem egy szopást, ott ahol, és akkor, amikor ő akarja...bele is mentem, ha kicsalogat téged innen..de hát így bízzon az ember a férfiakban
bár ha jól sejtem, akkor sam-et már behálózták, mert sehol sincs..remélem nem egy fekete özvegy kelt nászra vele, mert akkor már javában emésztődik

bár ha jól sejtem, akkor sam-et már behálózták, mert sehol sincs..remélem nem egy fekete özvegy kelt nászra vele, mert akkor már javában emésztődik

nem mintha megilletnéd, de te voltál az 1000.-ik hsz írója ezért ezzel a tortával kedveskedek neked. ne kínálj meg belőle, mert nem fogadom el attól aki alkudozik rajtam. a múltkor valami randa gazdag banyának akartatok eladni, most pedig félreállítasz. nem baj én meg majd állítok másnak oszt' kész.

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 17:56

Hogyne ! Szeretnéd mi?? Rájöttél hogy az igazi érték ebben a szobában van. Most meg ravaszul cserélnél velem? Abból nem eszel, nem adom, ha csak ......... itt lejjebb igértek valami igéreteset, no ha abból valami megvalósulna, akkor talán megegyezhetünk. De még írmagját sem látom a kezdeményezésnek. Egyelőre még csak a gatyájából ugrál.

Mi lesz tom?? Még mindig heverészel a szörös kutyáddal?? Szörátültetés lesz?? Én már elfáradtam, ide-oda rohangászom a két szoba között. Igy hogy döntsem el, melyiket válasszam??
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 14:22

kedves tablet!
jó lenne, ha átjönnél a nappaliba is egy kicsit!
ott is vannak jó pasik, igaz nem ilyen csiga testűek és kidolgozott, kockahasúak, hanem egy kicsit szőrösebbek, pocakosabbak, talán korosabbak is, de viszont kurva kanosak!
meglásd jól fogsz járni velünk is...
ott is vannak jó pasik, igaz nem ilyen csiga testűek és kidolgozott, kockahasúak, hanem egy kicsit szőrösebbek, pocakosabbak, talán korosabbak is, de viszont kurva kanosak!

ne is mondd...megígértetett velem egy szopást, ott ahol, és akkor, amikor ő akarja...bele is mentem, ha kicsalogat téged innen..de hát így bízzon az ember a férfiakban
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 17:56

Hogyne ! Szeretnéd mi?? Rájöttél hogy az igazi érték ebben a szobában van. Most meg ravaszul cserélnél velem? Abból nem eszel, nem adom, ha csak ......... itt lejjebb igértek valami igéreteset, no ha abból valami megvalósulna, akkor talán megegyezhetünk. De még írmagját sem látom a kezdeményezésnek. Egyelőre még csak a gatyájából ugrál.

Hűűű de szép vagy !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 13:52
Törölt felhasználó (213201)

Szép napot Mindenkinek,
hoztam egy szálat a kedvenc virágomból...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 14:25

helyes...lécci kicsit kényeztesd a nappaliban tablet-et...én meg addig lecsapok samre, kicsit behálózom

helyes...lécci kicsit kényeztesd a nappaliban tablet-et...én meg addig lecsapok samre, kicsit behálózom
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 14:22

kedves tablet!

kedves tablet!
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 12:53

A kanapé foglalt
!! Tudom ajánlani valamelyik mélyvizet, abban merülj el, kicsit lehülsz ebben a melegben. Bár ha szép csöndben meghúzódsz a kanapé szélén, és tanórákat veszel, az ellen nem lehet kifogásunk. )))
De hogy lásd, nem vagyok irigy veled, küldők neked egy használható pasit, ha szép sima a lepedőd, ezzel gyürhető.

De hogy lásd, nem vagyok irigy veled, küldők neked egy használható pasit, ha szép sima a lepedőd, ezzel gyürhető.

szia Sulamit! olyan vagy mint a tünemény, jössz és eltűnsz napokra sajtocskával együtt.
kellemes hétvégét, ezen a szép őszi napon!

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 13:52
kellemes hétvégét, ezen a szép őszi napon!

Törölt felhasználó (213201)

Szép napot Mindenkinek,
Szép napot Mindenkinek,
A sodrófáról jut eszembe, bár tudom a szobád nem viccszoba, de ezt most akkor is ideirom.!!
Egy ember az éjszaka közepén részegen támolyog haza. A felesége sodrófával várja az ajtóban. Megszólal férj! Jajj édesem! Te még éjfélkor is sütsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 13:03

Egy ember az éjszaka közepén részegen támolyog haza. A felesége sodrófával várja az ajtóban. Megszólal férj! Jajj édesem! Te még éjfélkor is sütsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

hát kitettem a tetkós spinét, de gyorsan elfoglalták a helyét, úgylátom ma nagy forgalom van itt. fogadj szót tabletnak leülsz a kanapé szélére, aztán ha jól viselkedsz beveszünk harmadiknak, hacsak a sodrófa közben be nem indul..

hát kitettem a tetkós spinét, de gyorsan elfoglalták a helyét, úgylátom ma nagy forgalom van itt. fogadj szót tabletnak leülsz a kanapé szélére, aztán ha jól viselkedsz beveszünk harmadiknak, hacsak a sodrófa közben be nem indul..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 12:38

tecccik a kanapéd Sammyboy
rakd ki innen ezt a tetkós spinét, és meglátod micsoda gyönyört okozok neked, ha belemerülsz az ölembe

A kanapé foglalt
!! Tudom ajánlani valamelyik mélyvizet, abban merülj el, kicsit lehülsz ebben a melegben. Bár ha szép csöndben meghúzódsz a kanapé szélén, és tanórákat veszel, az ellen nem lehet kifogásunk. )))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 12:38

rakd ki innen ezt a tetkós spinét, és meglátod micsoda gyönyört okozok neked, ha belemerülsz az ölembe

úgy legyen, bár mondja a lehűlést. tudom nem jelent semmit, az időn nem múlhat semmi. beindul a fantáziám ha látom ezt a képet, emlékeztet valakire...

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 06. szombat 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 12:33

VIP
Admin

ebben a szobában hűvös van, nyugodtan heveréssz csak, Sam vigyázni fog arra, hogy szépeket álmodjál. mesélni fogok neked az egyszeri adminlányról aki betévedt Sam szobájába, és többet el sem akart onnan menni, aztán mégis elment.....