hát ma nem sok időm volt itt lenni!de a reggeli kávé és a a jó éjt kívánság remélem kicsit kárpótol!
jó éjt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 11. hétfő 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 11. hétfő 08:17

jó éjt!

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Szia sajtocska!
Köszönöm neked is! Nekem is kedvenc számom a 69, számoláskor sosem hagyom ki sőt azzal indítok amint láttad..
Legyen szép a napod!
P.S.
..de elmegyek, mert el akarok menni....
Köszönöm neked is! Nekem is kedvenc számom a 69, számoláskor sosem hagyom ki sőt azzal indítok amint láttad..
Legyen szép a napod!

P.S.

Szia sajtocska!
Legyen szép a napod!
P.S.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 11. hétfő 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 11. hétfő 08:14
Legyen szép a napod!

P.S.

Törölt felhasználó (119034)

szeretem ezt a 69-est!
most csak egy fini kávéval szeretnélek csigázni!

kávéban fürösztenélek csak ne menj el!

Széééééép reggelt és szép napot, hetet!
Rendes vagy nagyon Molly, köszönöm, nekem nem kell vigyázni az alakomra, szeretek jókat enni, bár keveset eszem. Azért egy kis sajtocska nekem is jó lett volna a reggeli mellé...(vagy utána)

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 11. hétfő 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Rendes vagy nagyon Molly, köszönöm, nekem nem kell vigyázni az alakomra, szeretek jókat enni, bár keveset eszem. Azért egy kis sajtocska nekem is jó lett volna a reggeli mellé...(vagy utána)

szeretem ezt a 69-est!
most csak egy fini kávéval szeretnélek csigázni!

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 22:37

VIP
Admin

Most én mondom sajtocska, hogy ne csigázzzzz, ez már kérem izgatás kategória..
Sam elkezd számolni, 69.........87666....

Jó reggelt, Szép napot

de nem te voltál a szenvedő alany.... azaz mégis, mert valaki elb@szta a pásztorórádat..na jó akkor tudod, legalábbis megérted...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 22:37

valóban nem...de imádkoztam már kb. 3 órán keresztül, hogy "csak a szekrénybe ne nézz be, drágám!"..és a nyitott teraszajtót is rohadt nehéz volt kimagyaráznom télvíz idején

valóban nem...de imádkoztam már kb. 3 órán keresztül, hogy "csak a szekrénybe ne nézz be, drágám!"..és a nyitott teraszajtót is rohadt nehéz volt kimagyaráznom télvíz idején
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 22:35

VIP
Admin

Töltöttél te már el szekrényben mozdulatlanul kb. 3 órát, hogy a ruha csiklandozta az orrod, és pisilned is kellett volna? ugrottál már ki magasföldszintről éjszaka télen meztelenül?
Na ugyi, akkor már ez a kis bilincselés csupa játék ahhoz képest......

Most én mondom sajtocska, hogy ne csigázzzzz, ez már kérem izgatás kategória..
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 22:27

na ne csigázz!
habár én is el tudom képzelni ahogy menekülőre fogja! de hogy meztelenűl? vagy lehet csak ehhez az asztlhoz?

kívánok Neked is jó éjszakát!és én is egyenesben állok!

habár én is el tudom képzelni ahogy menekülőre fogja! de hogy meztelenűl? vagy lehet csak ehhez az asztlhoz?

Töltöttél te már el szekrényben mozdulatlanul kb. 3 órát, hogy a ruha csiklandozta az orrod, és pisilned is kellett volna? ugrottál már ki magasföldszintről éjszaka télen meztelenül?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 22:17

előttem van a kép: sammy álló farokkal, meztelenül, asztallábhoz bilincselve menekül

kedves vagy...de neked nem kell egyenesben állni, te csak ülj görbére/be
jóccakkát
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 22:27

jóccakkát

na ne csigázz!

na ne csigázz!

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 22:17

előttem van a kép: sammy álló farokkal, meztelenül, asztallábhoz bilincselve menekül

kívánok jó éjszakát!
na akkor feladom!

VIP
Admin

Akkor jön valaki, és eltépi a bilincseket ahogy ismerem, vagy szétszedi a szobát, berendezéssel együtt.....

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 22:02

és ha ide bilincselünk a reggelis asztalhoz? a kulcsot meg jó messze dobjuk nem mész el!

Akkor jön valaki, és eltépi a bilincseket ahogy ismerem, vagy szétszedi a szobát, berendezéssel együtt.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 22:02

és ha ide bilincselünk a reggelis asztalhoz? a kulcsot meg jó messze dobjuk nem mész el!

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 21:51

VIP
Admin

Majd! azért mondtam nyugi, de ha nem fogtok látni, az azt jelenti ellenőrízni mentem...

Majd! azért mondtam nyugi, de ha nem fogtok látni, az azt jelenti ellenőrízni mentem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 21:48

sose voltam ennél nyugisabb!
olvastam hogy te is kicsit eltűnsz! ha nem találkoznánk addig, kívánom hogy teljen úgy a szabid ahogy elképzeled!
jó pihenést!

olvastam hogy te is kicsit eltűnsz! ha nem találkoznánk addig, kívánom hogy teljen úgy a szabid ahogy elképzeled!

Hidd el Nita együtt örülök veletek, én ezt már átéltem. Minden elképzelhető jót nektek és a kis jövevénynek!
(Ez egy válasz Nita üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 21:46

Szia, Sam. Köszönjük. Én is szerettem volna ezt a zenét felrakni, de sajna nekem nem sikerült:(
sose voltam ennél nyugisabb!
jó pihenést!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 21:43

VIP
Admin

Nyugi! most majd én fogom leellenőrízni....
én elkanászodni? áááá nem vagyok én olyan....

Szia, Sam. Köszönjük. Én is szerettem volna ezt a zenét felrakni, de sajna nekem nem sikerült:(
Nyugi! most majd én fogom leellenőrízni....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 21:39
gondolom hogy milyen pirulós vagy!de csak az igazat írtam!
de jó Neki,hogy ilyen sokáig pihenhet!azt meg hogy ellenőrizz jól teszi mert még elkanászodnál!

de jó Neki,hogy ilyen sokáig pihenhet!azt meg hogy ellenőrizz jól teszi mert még elkanászodnál!