tölts abból a whiskyből!
hogy avval erőt merítek, h fel merjem kérni a vöröset egy összebújós táncra a Zorán számra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 14:13

hogy avval erőt merítek, h fel merjem kérni a vöröset egy összebújós táncra a Zorán számra!

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

hát ezt be.....
a későbbiekre: ha Sam haragszik valamiért az csak percekig tart, hogy ez tartóssá váljon ahhoz kést kell forgatni bennem...
de most ne zavarj, mert olyan szerelmetes hangulatom van, és sok dolgom, na meg a viszkis üveg is még félig van...

a későbbiekre: ha Sam haragszik valamiért az csak percekig tart, hogy ez tartóssá váljon ahhoz kést kell forgatni bennem...

de most ne zavarj, mert olyan szerelmetes hangulatom van, és sok dolgom, na meg a viszkis üveg is még félig van...

hát ezt be.....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 13:54

héjjj öreg!
ezt alaposan benyaltam!
azt hittem valamiért berágtál rám!
ezt alaposan benyaltam!
azt hittem valamiért berágtál rám!
héjjj öreg!
ezt alaposan benyaltam!
azt hittem valamiért berágtál rám! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 12:30
ezt alaposan benyaltam!
azt hittem valamiért berágtál rám! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

teeeeeee tudom, hogy a kedvenced a vörös hajszín, csak vártam mit reagálsz..
nem kell ezt szégyellni, én pedig a barna, akarom mondani a szőke, vagyis lehet, de már én sem tudom melyik tetszik.......
surdaaaaaaa teveled nem szabad "humorizélni" mert nem álltál ott amikor ezt osztották! teeeee......
nem kell ezt szégyellni, én pedig a barna, akarom mondani a szőke, vagyis lehet, de már én sem tudom melyik tetszik.......
surdaaaaaaa teveled nem szabad "humorizélni" mert nem álltál ott amikor ezt osztották! teeeee......

teeeeeee tudom, hogy a kedvenced a vörös hajszín, csak vártam mit reagálsz..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 12:26

először az utolsóra reagálok... semmi belédkötős szándékom nem volt /nem emléxem, h bármi okot adtál volna rá/... ha annak vetted inkább nem szólok... mert minden félre sül el!
az, h casanovának tartasz számomra megtiszteltetés... még nagyobb lenne ha a lyányaink tartanának annak...
azt pedig Te tudod a legjobban, h egyáltalán nem mindegy nekem a hajszín!!!
na majd legközelebb olyankor szólok itt amikor nem fáj a fejed, mert mindent kötekedésnek veszel!
uff én beszéltem!
az, h casanovának tartasz számomra megtiszteltetés... még nagyobb lenne ha a lyányaink tartanának annak...
na majd legközelebb olyankor szólok itt amikor nem fáj a fejed, mert mindent kötekedésnek veszel!
uff én beszéltem!
először az utolsóra reagálok... semmi belédkötős szándékom nem volt /nem emléxem, h bármi okot adtál volna rá/... ha annak vetted inkább nem szólok... mert minden félre sül el!
uff én beszéltem! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 10:25
uff én beszéltem! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

surda ha valakinek válaszolsz, légyszíves egyértelműsíteni, mint pl én most.
surda egy casanova
surdának nem számít, hogy szőke (lotyó) barna (prune) vagy vörös (királyjány)
surda mindig mindent cáfol
surda mindig mindenkibe beleköt
na mára ennyit, mert az este megittam kb fél üveg viszkit, fáj a fejem, ha még b@szogatsz akkor hozzádvágok valamit..
vetted?
surda egy casanova
na mára ennyit, mert az este megittam kb fél üveg viszkit, fáj a fejem, ha még b@szogatsz akkor hozzádvágok valamit..
vetted?

surda ha valakinek válaszolsz, légyszíves egyértelműsíteni, mint pl én most.
surda egy casanova
vetted?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 10:14
surda egy casanova
vetted?

micsodaaaaaaa
miről hablatyolsz itt??? egyáltalán kire modtad
mert ha rám gondoltál... nekem csak az én szent háromságom köll! egy vörös, egy szőke és egy barna... külön-külön vagy eccerre
"éhes makkal disznókat álmodsz?" -mint ha valaki más is szeretné használni eme szófordulatot
no dehát a szóban forgó egyén makkja mostanság jól van ám lakva!

mert ha rám gondoltál... nekem csak az én szent háromságom köll! egy vörös, egy szőke és egy barna... külön-külön vagy eccerre

"éhes makkal disznókat álmodsz?" -mint ha valaki más is szeretné használni eme szófordulatot

no dehát a szóban forgó egyén makkja mostanság jól van ám lakva!
micsodaaaaaaa
no dehát a szóban forgó egyén makkja mostanság jól van ám lakva! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 15:36

no dehát a szóban forgó egyén makkja mostanság jól van ám lakva! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

vigyázz erre az embörre, mert a szeme is félrehord. ha valahol meglát egy jó csajt rögtön ott terem, lásd most.
én már tudom, ő a gg casanovája, amíg úgy nem jár mint a Zola "NANA" című regényében a bányásznők boltosa...
én már tudom, ő a gg casanovája, amíg úgy nem jár mint a Zola "NANA" című regényében a bányásznők boltosa...

Szeretem a hűséges lányokat. Molly te nagyon rendes vagy és sajtocska is. Örülök a tegnapi napnak, sajtocska végre bemerészkedett a nappaliba, és nem ették meg. Tudnia kell, hogy az a topic a fórum közepe, és igazából ott zajlik minden. Érezd ott is magad otthonosan, én nem tartok tőle, hogy a felvágott nyelveddel nem fogsz ott megélni.
Legyen szép a napotok!

Legyen szép a napotok!

Jóóóóóóóó reggelt a kávé is kész

szép jó reggelt! a reggeli tálalva!

kívánok jó éjszakát a szoba urának és mindenki másnak aki idetéved!

itt szeretném nézni a naplementét, nézni a hattyúkat, hallgatni a víz csobogását, a kerthelyiségből szűrődő zenét, és nagy levegőt venni, mert hamar elmúlik a nyár...... sajnos..

nem is veszem komolyan!
én teljesen ártatlan vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 20:11

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

sajtocska nem kell mindent komolyan venni, és ha belegondolok te nem is illettél sárga lapot.
lapokat itt pedig csak én osztogathatok, vagy az admin kollégák.
nem volt rá még példa ebben a topicban, bízom benne nem is lesz. tabletnak nézd el, félti Sam-et pedig nincs rá oka, mert jó gyerek...
nem volt rá még példa ebben a topicban, bízom benne nem is lesz. tabletnak nézd el, félti Sam-et pedig nincs rá oka, mert jó gyerek...

sajtocska nem kell mindent komolyan venni, és ha belegondolok te nem is illettél sárga lapot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 19:55

Törölt felhasználó (119034)

miért kapok én sárga lapot? csak örzöm és vigyázom Sam-et!de úgy látom kicsúszik a kezeim közül!
kívánom hogy érezd jól magad !

hát az ujjai csábítóbbak az egyszer már tuti!
hátha a nyelve is olyan szép hosszú!
de ha nem, marad a vibrátor!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 06. szerda 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 18:23

hátha a nyelve is olyan szép hosszú!

Ahogy nézegetem inkább a tigris mint ez, pedig ez bevette a Viagrát is

miért kapok én sárga lapot? csak örzöm és vigyázom Sam-et!de úgy látom kicsúszik a kezeim közül!
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 06. szerda 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 11:18

Hát Sziasztok !! Tudjátok Internetkávézó mindenhol van . Sajtocska sárgalapot kapott Tőlem !
És hol van a kecském, akire a káposztát /Sammyboyt/ biztam?? Dupla sárgalapot osszak neked is?? Kétségbe vagyok esve amugy, picit teszem csak ki a lábam, és mik vannak ebben a szexmentes szobában, és a még sót is nyalogatna a kecskéje, de csak menjek haza
És hol van a kecském, akire a káposztát /Sammyboyt/ biztam?? Dupla sárgalapot osszak neked is?? Kétségbe vagyok esve amugy, picit teszem csak ki a lábam, és mik vannak ebben a szexmentes szobában, és a még sót is nyalogatna a kecskéje, de csak menjek haza

Kiról is beszélsz vicus? ha kifejtenéd bővebben...
a képről? láttad Molly írta, hogy szép hosszú ujjai vannak, a nyelvét még nem is láttad....
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 08. 06. szerda 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
a képről? láttad Molly írta, hogy szép hosszú ujjai vannak, a nyelvét még nem is láttad....

Jézus, ez mit tudhat?
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 06. szerda 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 18:23

Ahogy nézegetem inkább a tigris mint ez, pedig ez bevette a Viagrát is

Jut eszembe ha vibrivel akarok élvezni minek induljak el?

Jó-jó énis irtam már másik topicba nem a méret a lényeg
ahogy nézem a képet nagyon szép hosszú ujjai vannak arról nemis beszélve lehet vinni arra a randira vibrit is
ahogy nézem a képet nagyon szép hosszú ujjai vannak arról nemis beszélve lehet vinni arra a randira vibrit is