Te Molly! Ennek adhatsz amit akarsz reménytelen a helyzet. Szerintem a vízalatti tigris harapta le neki mondtam én, hogy vigyázni kell vele.
Ne kuncogjál, ti mondtátok nők, hogy nem a méret a lényeg.....
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 06. szerda 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 18:23
Ne kuncogjál, ti mondtátok nők, hogy nem a méret a lényeg.....

Ahogy nézegetem inkább a tigris mint ez, pedig ez bevette a Viagrát is

Ahogy nézegetem inkább a tigris mint ez, pedig ez bevette a Viagrát is

Sam nem fél, csak kicsit, de nem a tigristől. Azoktól a megnyílvánulásoktól akik mindent mindig félremagyaráznak. Bár lehetne megtíltani, hogy akinek nincs humorérzéke nem tudná olvasni a topicot.
Egyébként nem is tudtam, hogy a tigrisnek ilyen nagy nyelve van, ezt irigylem tőle. És ahogy elnézem nyalni is tud vele. Kezd a tigris tetszeni..

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 17:06

Egyébként nem is tudtam, hogy a tigrisnek ilyen nagy nyelve van, ezt irigylem tőle. És ahogy elnézem nyalni is tud vele. Kezd a tigris tetszeni..

Törölt felhasználó (213201)

Köszönöm a fagyit... de sose félj tőlem
Amit írtam, mind feltételes módban volt. A tigrisek tényleg hűségesek ahhoz, akit megszerettek,és csak egyvalaki van, akin szívesen jártatnám a nyelvemet - remélem, tudja ő is.

Köszönöm a fagyit... de sose félj tőlem
Amit írtam, mind feltételes módban volt. A tigrisek tényleg hűségesek ahhoz, akit megszerettek,és csak egyvalaki van, akin szívesen jártatnám a nyelvemet - remélem, tudja ő is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 16:49

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Sulamit kezdek tőled félni. Rég találkoztam nővel akinek ilyen jól forog a nyelve, nem botladozik. Művésze vagy a nyelvednek, nem kételkedem a nyelvtehetségedben. Nem folytatom, visszafogom magam, mert van aki bírálja az írásaimat, és nem fogja fel, hogy ami itt elhangzik az vicc, szórakozás, ugyanakkor halálosan komolyan veszi.
Mindenesetre most látom, hogy a 600.-ik hsz is a tiéd volt, ezért megint jutalom jár, egy kis fagyi..

Mindenesetre most látom, hogy a 600.-ik hsz is a tiéd volt, ezért megint jutalom jár, egy kis fagyi..

Sulamit kezdek tőled félni. Rég találkoztam nővel akinek ilyen jól forog a nyelve, nem botladozik. Művésze vagy a nyelvednek, nem kételkedem a nyelvtehetségedben. Nem folytatom, visszafogom magam, mert van aki bírálja az írásaimat, és nem fogja fel, hogy ami itt elhangzik az vicc, szórakozás, ugyanakkor halálosan komolyan veszi.

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 16:40

Ó, drága, amikor az én nyelvem botladozik itt-ott... szerintem ahhoz már nem lenne sok hozzáfűznivalód
Maximum hogy folytassam (pirulós szmájli)

Ó, drága, amikor az én nyelvem botladozik itt-ott... szerintem ahhoz már nem lenne sok hozzáfűznivalód
Maximum hogy folytassam (pirulós szmájli)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 16:34

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

"hogy éhes makkal disznókat álmodsz?"
szerinted az álmodsz az kinek szól? jól van na Sam megbocsátja a nyelvi botlásodat, én a nyelvem botlását már nem engedhetem meg magamnak.......
szerinted az álmodsz az kinek szól? jól van na Sam megbocsátja a nyelvi botlásodat, én a nyelvem botlását már nem engedhetem meg magamnak.......

"hogy éhes makkal disznókat álmodsz?"
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 16:29

Teeeeeeeee sem olvastad el.. vagy nem voltam elég homályos
Surdára értettem, csak nem jól ragzottam

Teeeeeeeee sem olvastad el.. vagy nem voltam elég homályos
Surdára értettem, csak nem jól ragzottam
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 16:19

VIP
Admin

teeeeeeeee nem olvastad el, nem rólam van szó, én válogatósabb vagyok..egyébként is mélyen alszom tíz év elmúlik, hogy álmodom egyszer.
Sulamit a következő rész már nem neked szól....
ha már az álomról van szó:
nem szeretem az álmokat, becsapják az embert.
voltak álmaim, de összetörtek, például ma is..
(remélem olvasod!!!)

(remélem olvasod!!!)

teeeeeeeee nem olvastad el, nem rólam van szó, én válogatósabb vagyok..egyébként is mélyen alszom tíz év elmúlik, hogy álmodom egyszer.
(remélem olvasod!!!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 15:56

(remélem olvasod!!!)

És a nők mit szólnak mindehhez? Vagy csak a tipikus eset, hogy éhes makkal disznókat álmodsz?

És a nők mit szólnak mindehhez? Vagy csak a tipikus eset, hogy éhes makkal disznókat álmodsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 15:55

VIP
Admin

Igen valószínű az volt, vagy valami ügynök olyan "jamesbondféle" mert nagyon szeret résen lenni, lehet barna, vörös, szőke, csak a nőből legyen...

Igen valószínű az volt, vagy valami ügynök olyan "jamesbondféle" mert nagyon szeret résen lenni, lehet barna, vörös, szőke, csak a nőből legyen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 15:44

Kancsal pasik amúgy sem jönnek be
, úgyhogy vigyázzon ő
Lehet, hogy előző életében cserkész volt, és igyekszik mindig résen lenni...

Lehet, hogy előző életében cserkész volt, és igyekszik mindig résen lenni...
Akkor te sem vagy elveszett ember...de tudod, hogy ezt már függőségnek hívják?
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 06. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 15:47

Szervizben dekkolok, várom az olajcserét.
S közben lenyultam egy gépet !

Szervizben dekkolok, várom az olajcserét.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 15:37

VIP
Admin

Jenó üdv neked, nem dolgozol ma, vagy már vége mára?..
tibet? hogy állsz a kérdéssel? ..

Kancsal pasik amúgy sem jönnek be
, úgyhogy vigyázzon ő
Lehet, hogy előző életében cserkész volt, és igyekszik mindig résen lenni... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 15:36

Lehet, hogy előző életében cserkész volt, és igyekszik mindig résen lenni... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

vigyázz erre az embörre, mert a szeme is félrehord. ha valahol meglát egy jó csajt rögtön ott terem, lásd most.
én már tudom, ő a gg casanovája, amíg úgy nem jár mint a Zola "NANA" című regényében a bányásznők boltosa...
én már tudom, ő a gg casanovája, amíg úgy nem jár mint a Zola "NANA" című regényében a bányásznők boltosa...

Jenó üdv neked, nem dolgozol ma, vagy már vége mára?..

vigyázz erre az embörre, mert a szeme is félrehord. ha valahol meglát egy jó csajt rögtön ott terem, lásd most.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 15:31

Még mindig itt megy a legjobban a beszélgetés
Az 585-ös nekem magas kicsit, mint nyúlnak a farzseb
Öööö, a nagyembert nem lehet lefizetni valamivel?
Na jó, fórumozzunk rendesen... asszem, a tigriseknél tartottunk... a tigrisek ugyebár ahhoz értenek a legjobban, hogy a farkukon ugrálnak...

Na jó, fórumozzunk rendesen... asszem, a tigriseknél tartottunk... a tigrisek ugyebár ahhoz értenek a legjobban, hogy a farkukon ugrálnak...

Még mindig itt megy a legjobban a beszélgetés

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 08. 06. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 15:24

hisz ultizni 3 ember kell!
vagy Sam el sam indul velünk?
sulamit: Sam mit edzett? olvashattad lentebb!
glom nem Ő a szigoró, hanem macskoszman, aki Sam orrára koppint ha nem hajít ki bennünket mint macskát ha csetelünk! /oh minyő képzavar!/
glom nem Ő a szigoró, hanem macskoszman, aki Sam orrára koppint ha nem hajít ki bennünket mint macskát ha csetelünk! /oh minyő képzavar!/
hisz ultizni 3 ember kell!
Gondolod, Sam ilyen szigorú?
És mit edzett?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 08. 06. szerda 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 15:17
És mit edzett?

akkor má nem értem... Ő már sokat gyakorolt... sőt edző is wót... és a jányok is dícsérik... akkor miért is a mi fantáziánkkal van a baj
nyah mára ennyi...
és a végén még kizavar innét a csetre!

nyah mára ennyi...
és a végén még kizavar innét a csetre!
Még nem késtél le semmiről...megvárunk !!
Még egy fő, s meg van a kártya parti... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 08. 06. szerda 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 15:09

Még egy fő, s meg van a kártya parti... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 08. 06. szerda 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)

jajjj hát mi vagyunk a rosszak akik félremagyarázzuk... mikor Te fogalmazol sokértelműen!!!
szerintem lassan nekem kell indulnom Jenó után Tibetbe...

szerintem lassan nekem kell indulnom Jenó után Tibetbe...