Viszont a jegeskávé lehet, hogy egy kicsit erősre sikerült

Szép jó reggelt mindenkinek
Főztem teát... tettem bele citromot is..

Főztem teát... tettem bele citromot is..

szép jó reggelt!kívánok jó étvágyat és nagyon szép napot!

jó éjt!
csak az a baj sajtocska, hogy bevonták az edzői papíromat, így csak dugva tudnálak téged edzeni, de a szakmai felkészültségem a papír hiányában (féltve őrzik) is megmaradt.....

hát annyira jó hisz a levegőben vagyok,közel az mennyekhez!
szeretném én azt az arcodat is látni
igen hétpróbáztam is így könnyen váltok! az edzői papírodat szívesen leellenőrizném!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 11:14

igen hétpróbáztam is így könnyen váltok! az edzői papírodat szívesen leellenőrizném!

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

na most nem értem. a homorítást azt értem, de nagyon vicsorítasz most ennyire jó, vagy ennyire rossz? én is vágok pofákat a"versenyszám" közben (azt mondják) de úgy tudom rajtam látszik, hogy szeretek versenyezni...
(ja és nagyon hajlékony a tested, az jó, mert a versenyszámok közben könnyen tudsz pozíciót váltani
)
(ja és nagyon hajlékony a tested, az jó, mert a versenyszámok közben könnyen tudsz pozíciót váltani

na most nem értem. a homorítást azt értem, de nagyon vicsorítasz most ennyire jó, vagy ennyire rossz? én is vágok pofákat a"versenyszám" közben (azt mondják) de úgy tudom rajtam látszik, hogy szeretek versenyezni...
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 11:07

rendben én nagyon szívesen gyakorolom,de a homorítást is

Törölt felhasználó (119034)

a rúdugrást neked kell gyakorolnod, én csak a háztömbkörüli puncinyalásban, és a ki tud mélyebbre hatolni versenyszámban neveztem....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 10:51

vagy te hogy a tízpróbából hagyjuk ki a rúdugrást!sose lehet tudni mit hoz még a sors!

vagy te hogy a tízpróbából hagyjuk ki a rúdugrást!sose lehet tudni mit hoz még a sors!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 10:42

VIP
Admin

Nem kell félni, Sam szobájában szabad pajzánkodni.
alapozzál sokat, mert ha egyszer elkap Sam, akkor fogod a sportolói múltad áldani. A formábahozás miatt ne aggódj, azt hi-Sam értem a módját...

alapozzál sokat, mert ha egyszer elkap Sam, akkor fogod a sportolói múltad áldani. A formábahozás miatt ne aggódj, azt hi-Sam értem a módját...

látom Neked meg edzői múltad van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 10:42

VIP
Admin

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 10:37
így igaz!hisz neked is az egyik szemed rajtam!nyalogatnám én nem csak a szám szélét hanem ...jaj ez a szexmentes övezet,még tiltanak a végén
a jó alapozásnak jó az eredménye is csak a formábahozás kicsit időigényesebb! .ezt még a sportolói múltamból tudom!

én se de lehet sokat ittunk?
örülök hogy neked is hasonló jóban volt részed mint nekem!de nekem akkor is jobb volt!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 08. 05. kedd 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 10:23

nem emléxem, h együtt lettünk volna az este!
mert amit írtál az tökéletesen ráillik a tegnapi estémre éccakámra...

VIP
Admin

hát Sam-ezgetnék rólad, de ahogy ismerem magam, nagyon hamar lesöpörném onnan az összes mellékes anyagot. úgylátom azért még maradt benned tartalék a tegnapeste után, ennek is örülök, hogy bírod az iramot. látom már előre nyalod a szádszélét és a sam-ed is az ajtót figyeli...

nem emléxem, h együtt lettünk volna az este!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 09:20

köszönjük ezt a tortát és teát! hát nem piskóta!
nálam is fülledt volt a levegő de nem az időjárás miatt
utánna meg úgy aludtam mint a bunda! szeretem az ilyen estéket éjszakákat!ilyenkor senki nem tudja elvenni a kedvem semmitől! csavargassátok csak ki a szavaimat!
kívánok mindenkinek nagyon szép napot!

hát Sam-ezgetnék rólad, de ahogy ismerem magam, nagyon hamar lesöpörném onnan az összes mellékes anyagot. úgylátom azért még maradt benned tartalék a tegnapeste után, ennek is örülök, hogy bírod az iramot. látom már előre nyalod a szádszélét és a sam-ed is az ajtót figyeli...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 09:54
nem is azért írtam,hogy irigykedj,meghát téged nem is olyannak gondollak!de lásd kivel van dolgod küldök egy kis tízórait!

Sam-ezgess rólam

Sam-ezgess rólam

Sam-ezgess rólam

VIP
Admin

egészségedre sajtocska! akkor rendbetették a hormonháztartásod, érezni az írásodon, hogy jól sikerült az estéd. Sam örül neki, sosem voltam irigy.

egészségedre sajtocska! akkor rendbetették a hormonháztartásod, érezni az írásodon, hogy jól sikerült az estéd. Sam örül neki, sosem voltam irigy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 09:20

köszönjük ezt a tortát és teát! hát nem piskóta!
nálam is fülledt volt a levegő de nem az időjárás miatt
utánna meg úgy aludtam mint a bunda! szeretem az ilyen estéket éjszakákat!ilyenkor senki nem tudja elvenni a kedvem semmitől! csavargassátok csak ki a szavaimat!
kívánok mindenkinek nagyon szép napot!

ezt én eddig nem tudtam magamról!
tudod úgy általában a színeseket nem szeressem /kivétel a gyomorkeserű kategória... abból is ! jah és alapból HP hívő vagyok... mondjuk nagyon szeressem a saját magamnak készített nagyon enyhén mézes pálesz... természetesen jól megágyazva!
az igézőben télleg ott van!
de engem igazán a 2218 és 19 igézett meg
jah és természetesen Eva Angel... Eva örök...

VIP
Admin

helló surda!
tudom te nem vagy híve a töménynek, de hidd el reggel jólesik egy kicsi pohárkával, ha nem autózok. köszönöm a "spirituszt".
majd nézd meg az igézőt, nagyon ráfeledkeztem arra a nőre, szép arca van, nekem nagyon tetszik.
tudom te nem vagy híve a töménynek, de hidd el reggel jólesik egy kicsi pohárkával, ha nem autózok. köszönöm a "spirituszt".
majd nézd meg az igézőt, nagyon ráfeledkeztem arra a nőre, szép arca van, nekem nagyon tetszik.

este esetleg kicsavarom az üveg nyakát hogy kortyoljak belőle kicsit!
ha marad még addig!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 09:14

VIP
Admin

helló surda!