A téma fagyasztva! öregSam szobája
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

A téma leírása

Üdvözöllek öregSam szobájában. Ő a szexmentes övezet kategória adminja, ami persze korántsem azt jelenti, hogy szexmentes lenne a szobája. Lépj be bátran, ne ijedj meg a sejtelmes fénytől, és ne ijedj meg, ha valami keménybe ütközöl. Sam szívesen fogad mindenkit. Mit kell tudni róla? Egy észbontóan szexis pasi, aki megőrül a szőrös muffokért. Áh, megőrül ő minden muffért.:)
Ha pasi vagy, akkor kérj tőle bátran tanácsot képfeltöltésről, tájékoztatást a kategória topicjairól, és ötleteket a "hogyan csábítsunk" témában.
...................................................................
(a fenti sorokat MmePrune követte el)
Csak egy átlag ember vagyok a sok közül, aki szereti a humort és szeret nyíltan beszélni a szexről, de nem durván.
öregSam

Az eddigi hozzászólások

... 74 75 76 77 78 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#505   2008. 08. 03. vasárnap 21:30
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
héééééééé te még fennt vagy? olvasd el Sulamit miket írogatott, hamar beindult a business...
mit mit, majd egyszer elmondom....

nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 08. 03. vasárnap 21:24
mit lehetne húzogatni akkor? wink
#504   2008. 08. 03. vasárnap 21:24
MmePrune MmePrune VIP Admin
mit lehetne húzogatni akkor? wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2008. 08. 03. vasárnap 19:10
Szóval tablet nem eladó, tegyetek le itt mindennemű tranzakcióról. Bárminemű további ügyeskedést, ill. a nem jelenlévők negatív értelemben való emlegetését szigorúan meg fogom torolni. Sam rettentő nyugodt ember, de kéretik nem húzogatni a bajszát....

nyes boxer
#503   2008. 08. 03. vasárnap 19:10
Szóval tablet nem eladó, tegyetek le itt mindennemű tranzakcióról. Bárminemű további ügyeskedést, ill. a nem jelenlévők negatív értelemben való emlegetését szigorúan meg fogom torolni. Sam rettentő nyugodt ember, de kéretik nem húzogatni a bajszát....

nyes boxer
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)
2008. 08. 03. vasárnap 17:42
Mme, szerintem ebből az ötletből ki lehetne hozni valami hasznosat...
Tablet-et tényleg eladjuk egy arab sejknek egy csomó kecskéért - aztán megszökik. Aztán keresünk újabb sejket, újabb kecskék, újabb szökés. Sam vigyáz a kecskékre, addig is sam előtt van... nyes

#502   2008. 08. 03. vasárnap 18:16
X Törölt felhasználó (213201)
Köszönöm szépen...
Te egy igazi úr vagy, mindig mondtam smile
Később még benézek, addig légy jó és szobatiszta nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 18:10
mivel te voltál az 500.-ik hsz. írója, ezért kapsz tőlem egy kis édességet és finom fagyit, nem kecsketejből készült.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

wink
#501   2008. 08. 03. vasárnap 18:10
mivel te voltál az 500.-ik hsz. írója, ezért kapsz tőlem egy kis édességet és finom fagyit, nem kecsketejből készült.

wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 17:51
Ó, drága Sam, mire te este hazahajtod azt a sok kecskét, megitatod, megfejed őket - nem lesz semmi kedved semmiféle show-hoz... nyes
#500   2008. 08. 03. vasárnap 18:04
Naná, időm, mint a tenger...
Azon gondolkodám, Tibetben meg jakok vannak, de sokan wink

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 18:00
én azért a helyedben nem innék előre a medve, akarom mondani a kecske bőrére..
ki kell várni a végét, akarod látni?

nyes
#499   2008. 08. 03. vasárnap 18:00
én azért a helyedben nem innék előre a medve, akarom mondani a kecske bőrére..
ki kell várni a végét, akarod látni?

nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 17:51
Ó, drága Sam, mire te este hazahajtod azt a sok kecskét, megitatod, megfejed őket - nem lesz semmi kedved semmiféle show-hoz... nyes
#498   2008. 08. 03. vasárnap 17:51
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 17:49
hehehe, ez már összeesküvés, Sam bőrére. csak arra vigyázzatok a vén kecske is megnyalja a sót, sőőőőőt.
de azt hi-Sam megkeresem mégis azt a térképet amelyiken rajta van tibet. itt szomorú jövö vár rám..

nyes
#497   2008. 08. 03. vasárnap 17:49
hehehe, ez már összeesküvés, Sam bőrére. csak arra vigyázzatok a vén kecske is megnyalja a sót, sőőőőőt.
de azt hi-Sam megkeresem mégis azt a térképet amelyiken rajta van tibet. itt szomorú jövö vár rám..

nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 17:42
Tablet-et tényleg eladjuk egy arab sejknek egy csomó kecskéért - aztán megszökik. Aztán keresünk újabb sejket, újabb kecskék, újabb szökés. Sam vigyáz a kecskékre, addig is sam előtt van... nyes

#496   2008. 08. 03. vasárnap 17:42

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 08. 03. vasárnap 14:15
háááttt...korrumpálható vagyok...ha például most jönne molly, sajtocska, sulamit, hogy a pitelányt adjam el valami arab sejknek, és esetleg valami hasznosat adnának érte...nos... hehe nyes
#495   2008. 08. 03. vasárnap 14:21
teeeee! eddig azt hittem, hogy mellettem vagy, de látom tényleg nem szabad bízni nőben..
tegnap hallottam egy mondást (sulamit thx!) megosztom veled:

"Soha ne bízz olyan élőlényben, amelyik 5 nap folyamatos vérzés után is életben marad..."

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 08. 03. vasárnap 14:15
háááttt...korrumpálható vagyok...ha például most jönne molly, sajtocska, sulamit, hogy a pitelányt adjam el valami arab sejknek, és esetleg valami hasznosat adnának érte...nos... hehe nyes
#494   2008. 08. 03. vasárnap 14:15
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 14:00
Akkor neked is jó pihenést, érezzétek magatokat jól! Néha nézzél rá az almáspitésre, nehogy valaki elcsábítsa...

nyes wave
#493   2008. 08. 03. vasárnap 14:00
Akkor neked is jó pihenést, érezzétek magatokat jól! Néha nézzél rá az almáspitésre, nehogy valaki elcsábítsa...

nyes wave
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 08. 03. vasárnap 13:25
bármennyire is fájlalom, de sajnos nem tehetem:(
már kaptam megbízást a jövő hétre...az almáspiték koronázatlan szőke királynőjére kell vigyáznom Sam megbízásából...holnaptól tanyát verek a falujárásnyira lévő hadiszállásomon kacsint
#492   2008. 08. 03. vasárnap 13:25
bármennyire is fájlalom, de sajnos nem tehetem:(
már kaptam megbízást a jövő hétre...az almáspiték koronázatlan szőke királynőjére kell vigyáznom Sam megbízásából...holnaptól tanyát verek a falujárásnyira lévő hadiszállásomon kacsint
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 08:32
Szia, sziasztok, szép Jó Reggelt!

No kitaláltad a gondolatomat, az éjjel azt találtam ki, hogy talán rádbizom. Na de most kit is? A kecskét? Vagy a káposztát. Vagy a káposztára a kecskét? Esetleg a kecskére a káposztát? Jajj !! Segítesz Nekem ugye? nyes
#491   2008. 08. 03. vasárnap 09:30
Visszavárlak (-várunk) érezd jól magad!

wave wink
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 08:32

No kitaláltad a gondolatomat, az éjjel azt találtam ki, hogy talán rádbizom. Na de most kit is? A kecskét? Vagy a káposztát. Vagy a káposztára a kecskét? Esetleg a kecskére a káposztát? Jajj !! Segítesz Nekem ugye? nyes
#490   2008. 08. 03. vasárnap 08:32
tablet tablet

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 08. 03. vasárnap 08:02
ne aggódj! jó kezekben lesz a káposztád...ööö..izééé..Sam hehe

#489   2008. 08. 03. vasárnap 08:02
ne aggódj! jó kezekben lesz a káposztád...ööö..izééé..Sam hehe

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 02. szombat 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 02. szombat 21:23
Azon gondolkodom itt egész este, kire is bizzam ezt a Tibetbe igyekvő embert. Akár itt marad, akár elindul az uton, ezt a sodrófát mindig odakéne rakni a közelébe, mert én bizony most egy jódarabig nem leszek. Aztán valamelyik nap még azt is olvastam kész hárem veszi körül Sammy-boy-t, ami még nem is lenne probléma, illetve mégiscsak? Hogy is van ez? Régen ugye csak olyan férfiakat engedtek a hárembe, akik már nem tudtak kárt tenni a hölgyekben. Ezt azért nem tenném, mert még szükségem lesz rá, igényt tartok rá naa, ugyhogy marad az a bizonyos sodrófa!
Talán sajtocskának szóljak, esetleg Sulamitnak, vagy a királylányosnak??
Molly?? Jajj nagy bajban vagyok. Hogy menjek igy el nyugodtan. Férfi semmiképp nem jöhet szóba, nem megbizható egyik sem! Valami keménykezű nő kellene ide nekem, aki figyelemmel kiséri Sammyboy lépéseit.
Na Sulamit most irigykedj !! Mert én most nem irigylem magam.
Tudjátok mit? Megelőlegezem a bizalmat nektek, szerintem mindannyian vigyázni fogtok rá, és köszönöm. eljen
#488   2008. 08. 02. szombat 21:31
Na én meg nem vártam ma estére vendéget még jó, hogy van azért mivel megkínáljalak. Nem megyek el tibetbe, megvárom míg visszajössz. Nem tudom hová mégy gondolom pihenni, kívánom érezd jól magad és megújult energiával gyere vissza közénk. Visszavárunk!

és egy kis süti:

wink wave
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 02. szombat 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 02. szombat 21:23
Azon gondolkodom itt egész este, kire is bizzam ezt a Tibetbe igyekvő embert. Akár itt marad, akár elindul az uton, ezt a sodrófát mindig odakéne rakni a közelébe, mert én bizony most egy jódarabig nem leszek. Aztán valamelyik nap még azt is olvastam kész hárem veszi körül Sammy-boy-t, ami még nem is lenne probléma, illetve mégiscsak? Hogy is van ez? Régen ugye csak olyan férfiakat engedtek a hárembe, akik már nem tudtak kárt tenni a hölgyekben. Ezt azért nem tenném, mert még szükségem lesz rá, igényt tartok rá naa, ugyhogy marad az a bizonyos sodrófa!
Molly?? Jajj nagy bajban vagyok. Hogy menjek igy el nyugodtan. Férfi semmiképp nem jöhet szóba, nem megbizható egyik sem! Valami keménykezű nő kellene ide nekem, aki figyelemmel kiséri Sammyboy lépéseit.
Tudjátok mit? Megelőlegezem a bizalmat nektek, szerintem mindannyian vigyázni fogtok rá, és köszönöm. eljen
#487   2008. 08. 02. szombat 21:23
tablet tablet
#486   2008. 08. 02. szombat 14:52
ne csodálkozz rajta, segítek neki elmondom mit olvasson el, aztán kérem erre dafke ugyanazt csinálja. nem is szólok mert felesleges, majd jön tom, vagy Prune aztán helyreteszi. ez már értetlenség a javából, ez van. kösz a képet valóban nyugtató! nyes
Kellemes délutánt neked Molly!

wink
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 02. szombat 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 02. szombat 14:47
Látom felbosszantott a Képtárba,ha ez vigasztal ezt teszi a chaten is.
Kerestem Neked 1 szép képet,ha nézed elillan a bosszuság

... 74 75 76 77 78 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2008. 05. 30. péntek
Üzenetek: 2005db
Utolsó üzenet: 2010. 06. 06. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!