Nyah..úgy látom csak-csak sikerült...
A minap bóklásztam itt-ott és tanáltam egy csomó ilyen giccsegyletes képet...szal majd meglepikézlek wele öreg barátom...
...bisztosz nagyon fox néki örülni...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 11. 19. szerda 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)

A minap bóklásztam itt-ott és tanáltam egy csomó ilyen giccsegyletes képet...szal majd meglepikézlek wele öreg barátom...

szia Gyuri! nem sikerült, mert én javítottam ki a képet...használj képfeltöltőt, mert máskép nem fog sikreülni, láttam a gyakorló topicban sem jelent meg a kép...
jó délutánt neked!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 11. 19. szerda 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 14:43
jó délutánt neked!

Nyah..úgy látom csak-csak sikerült...
...bisztosz nagyon fox néki örülni...

te lükeeeee..én erre az üzenetedre gondoltam
:
"jajde kinyalnálak, istenem, fényesre, vagy lucskosra? nem is tudom DDDDDDDDDD"
nem láttad mit írtam a végére???
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 19. szerda 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 09:52

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 19. szerda 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

még mindig csak nevetnem kell.......
bár ez már nem nevetséges, egy bizonyos nőszemély kiléte azt hiszem nem titok, felhívott telefonon addig nem békél meg amíg nem tűnök el a gg-ről...
na most ezt kell megemésztenem, sajnos nem vagyok pszichológus és a buta emberekből már elegem van, de nem fogom abbahagyni senki kedvéért....
tudod, kedves zaklató nőszemély az igazság nem nálam van hanem a te sorsodban, amit nem én rontottam el.....
amúgy szép napot mindenkinek, ha már az enyémet elbaszta ez a megátalkodott nőszemély...
bár ez már nem nevetséges, egy bizonyos nőszemély kiléte azt hiszem nem titok, felhívott telefonon addig nem békél meg amíg nem tűnök el a gg-ről...
na most ezt kell megemésztenem, sajnos nem vagyok pszichológus és a buta emberekből már elegem van, de nem fogom abbahagyni senki kedvéért....
tudod, kedves zaklató nőszemély az igazság nem nálam van hanem a te sorsodban, amit nem én rontottam el.....
amúgy szép napot mindenkinek, ha már az enyémet elbaszta ez a megátalkodott nőszemély...

dehogynem értettem, nem is a te leveleden mérgelődtem hanem amit leírtam....
értettem én abból az utolsó szóból....
a telefonhíváson, meg ezen az egész dolgon, hogy egy teljes éve vagyok kénytelen tűrni a mocskolódást...de már nem sokáig, nekem sincsenek kötélből....
szép estét neked kedves prune, ne csodálkozz ha nincs jókedvem.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 19. szerda 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 17:46
értettem én abból az utolsó szóból....
a telefonhíváson, meg ezen az egész dolgon, hogy egy teljes éve vagyok kénytelen tűrni a mocskolódást...de már nem sokáig, nekem sincsenek kötélből....
szép estét neked kedves prune, ne csodálkozz ha nincs jókedvem.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 19. szerda 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)

te lükeeeee..én erre az üzenetedre gondoltam
:

Jó reggelt,szép napot mindenkinek
Szép és nyugodt napot mindenkinek!
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt mindenkinek aki erre jár

Nagyon szép napot mindenkinek
Szép jóreggelt, örülök ,hogy itt vagy be szoktam ám nézni, ha nem is mindíg írok!

Sziasztok!
Nappali #24450. Gyertek húzni!
Pótjelentkezést elfogadok.
Nappali #24450. Gyertek húzni!
Pótjelentkezést elfogadok.
Szép napot mindenkinek!

Cicalány nagyon lesi, merre is vagy ! Még a szemüvegét is felvette.
Vége az ősznek, valóban a nyakunkon a tél, az ünnepek minden szépségével és szeretetével.
És utána jön a világot megváltó, gyönyörű tavasz.
Vége az ősznek, valóban a nyakunkon a tél, az ünnepek minden szépségével és szeretetével.
És utána jön a világot megváltó, gyönyörű tavasz.

Azt akarom tudni, hogy látod-e a szépet, még akkor is,
ha az nem mindennap szép, és hogy isten jelenlétéből ered-e az életed.
Azt akarom tudni, hogy együtt tudsz-e élni a kudarccal, az enyémmel vagy a tiéddel, és mégis megállni a tó partján
és azt kiáltani az ezüst holdnak, hogy IGEN !!
Nem érdekel, hogy hol élsz, vagy hogy mennyit keresel.
Azt akarom tudni, hogy fel tudsz-e kelni egy szomorúsággal és kétségbeeséssel teli éjszaka után, fáradtan és csontjaidig összetörten és ellátni a gyerekeket?
Nem érdekel, hogy ki vagy, és hogy jutottál ide.
Azt akarom tudni, hogy állsz-e velem a tűz középpontjában
anélkül, hogy visszariadnál.
ha az nem mindennap szép, és hogy isten jelenlétéből ered-e az életed.
Azt akarom tudni, hogy együtt tudsz-e élni a kudarccal, az enyémmel vagy a tiéddel, és mégis megállni a tó partján
és azt kiáltani az ezüst holdnak, hogy IGEN !!
Nem érdekel, hogy hol élsz, vagy hogy mennyit keresel.
Azt akarom tudni, hogy fel tudsz-e kelni egy szomorúsággal és kétségbeeséssel teli éjszaka után, fáradtan és csontjaidig összetörten és ellátni a gyerekeket?
Nem érdekel, hogy ki vagy, és hogy jutottál ide.
Azt akarom tudni, hogy állsz-e velem a tűz középpontjában
anélkül, hogy visszariadnál.

Jó éjszakát mindenkinek!

Szép napot mindenkinek
Szép napot mindenkinek!
Andie, az este itt dörgött villámlott, többször elment a villany...amikor bementem a kvízre bejelentkeztem, pillanatra elment az áram és kiestem...mire újra felállt a rendszer, már ha jól emlékszem a második kérdéshez értem oda...kicsit bosszankodtam, mert nem tudhattátok ha bejelentkeztem miért léptem ki...igaz ritka novemberben a villámlás, menydörgés, de most előfordult és ez a magyarázata....mégegyszer köszönöm a játékot...
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 11. 22. szombat 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Andie, az este itt dörgött villámlott, többször elment a villany...amikor bementem a kvízre bejelentkeztem, pillanatra elment az áram és kiestem...mire újra felállt a rendszer, már ha jól emlékszem a második kérdéshez értem oda...kicsit bosszankodtam, mert nem tudhattátok ha bejelentkeztem miért léptem ki...igaz ritka novemberben a villámlás, menydörgés, de most előfordult és ez a magyarázata....mégegyszer köszönöm a játékot...

ahhoz képest megnyerted...mit kell itt össze-vissza nyafogni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 22. szombat 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 22. szombat 09:43

VIP
Admin

Szép napot mindenkinek!

Szép napot jó szombatot
így is ügyes voltál ezuton is gratula
Már csak a képet várom tőled a játékban ahol elképzelem melyik testrészedre teszel valami élelmet
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 22. szombat 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 22. szombat 09:43

így is ügyes voltál ezuton is gratula

Már csak a képet várom tőled a játékban ahol elképzelem melyik testrészedre teszel valami élelmet

VIP
Admin

Szép napot mindenkinek!