dehogy mondtál rosszat, sőt!! bárcsak nekem tennél ilyen ajánlatokat
...egyszerűen a célszemély öregSam hatása alatt áll---> vagyis öregSam a hibás...akarod, hogy tiltsam véglegesen?
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 31. csütörtök 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 31. csütörtök 14:49

Na de könyörgöm : nem, ismétlem NEM mondtam semmi rosszat !!!!!!!!
Nehogy már én legyek az elefánt a porcelán boltban. Lóf@szt!
Nehogy már én legyek az elefánt a porcelán boltban. Lóf@szt!
Elhiszem...megyek a megyébe.
Ott nem tudok rosszkor szólni !!!
Nincs is kinek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 31. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 31. csütörtök 14:43
Ott nem tudok rosszkor szólni !!!

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Jenó a pék f@szát ne légy már ilyen durci, ha ismernéd az előzményeket te is egy jót nevetnél rajta. Hidd el semmi se ellened irányult, csak rosszkor szóltál közbe...

itt van az ominózus beszólásod, és olvasd el mégeccer prune beírását, de részemről már vége mert nem tudom nevessek, vagy rijjjjak..
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 30. szerda 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 21:56

A tanulság : sokat akar a szarka, de nem birja a farka !!!
Jó estét Sam bátyám ! Segitség kell, csak szólj nyugodtan !

Jó estét Sam bátyám ! Segitség kell, csak szólj nyugodtan !

Na de könyörgöm : nem, ismétlem NEM mondtam semmi rosszat !!!!!!!!
Nehogy már én legyek az elefánt a porcelán boltban. Lóf@szt! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 31. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Nehogy már én legyek az elefánt a porcelán boltban. Lóf@szt! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 31. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)

mert töményen beletapostál egy nagy pirosbetűs lamúrba
nem tudtad, hogy ha egy nő szerelmes egy pasiba, és te mersz valami rosszat mondani a pasira, akkor minimum kikaparja a nő a szemedet...örülj neki, hogy csak le lettél bátyámozva
nem minden topic olyan züllött kommuna, mint a nappali...úgy látszik öregSam szobája egy konszolidált kéjbarlang

nem tudtad, hogy ha egy nő szerelmes egy pasiba, és te mersz valami rosszat mondani a pasira, akkor minimum kikaparja a nő a szemedet...örülj neki, hogy csak le lettél bátyámozva

nem minden topic olyan züllött kommuna, mint a nappali...úgy látszik öregSam szobája egy konszolidált kéjbarlang

te tudsz valamit, azaz helyesen látod a dolgokat, sztm leskelődtél....(konszolidált kéjbarlang bassssszus!)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 31. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Jenó a pék f@szát ne légy már ilyen durci, ha ismernéd az előzményeket te is egy jót nevetnél rajta. Hidd el semmi se ellened irányult, csak rosszkor szóltál közbe...
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 31. csütörtök 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 31. csütörtök 14:29

Helyesbitést kérek...különben perelek !!
A Jenci nem rosszul szólt, hanem rosszul fogadták !
Valamilyen rejtélyes, és számomra ismeretlen oknál fogva. De felejtsük el, az már történelem...

Valamilyen rejtélyes, és számomra ismeretlen oknál fogva. De felejtsük el, az már történelem...

(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 31. csütörtök 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 31. csütörtök 14:29

ennyi jó mellett az egy Sam rosszat a Surdit is elviseled miiii??????
na jó egyed a kovi ubit...
én azé még várok a kajával, mert tele raktam a gyomrom a mollyéval!
egy kis kovi ubi lével leöblítem ezt a rengeteg mindent!
utánna akár már Seris Boris jöhet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 31. csütörtök 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 31. csütörtök 14:24

na jó egyed a kovi ubit...
én azé még várok a kajával, mert tele raktam a gyomrom a mollyéval!
egy kis kovi ubi lével leöblítem ezt a rengeteg mindent!
utánna akár már Seris Boris jöhet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 31. csütörtök 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Tévedés! Jenó nem lett kitessékelve, csak rosszul szólt, és a "halat nem lehet vízbefojtani"
Én nem vagyok nagyon fasírtos, de majd talán előkerül morcigyurci és besegít. A kovászos uborkát viszont szeretem, csak úgy önmagában is.
Jó ez a szoba, kaja, pia, csajok kész hawaiiiii....

Én nem vagyok nagyon fasírtos, de majd talán előkerül morcigyurci és besegít. A kovászos uborkát viszont szeretem, csak úgy önmagában is.

2008. 07. 31. csütörtök 14:24

VIP
Admin

Tévedés! Jenó nem lett kitessékelve, csak rosszul szólt, és a "halat nem lehet vízbefojtani"

én beköltözök ebbe a szobába!!!
Molly!
ily finomságot!
ez múltkor is fínom wót! nem baj ha ami ízlik utánna megint elkészíted!
aztán a kaja utáni sziesztámba végig hallgatom az itteni szócséplést, és közben jókat szórakozok!
isten bizony legalább annyira szórakoztató, mint a nappaliban!
remélem nem leszek kitessékelve innét, mint tennap Jenci! elvégre engem a szoba ura invitált ide....
Teeee Sami!
hozok én egy kis desszertet a molly kajájához:

hát ha erre a fínomságra Alsó és Felsőházi Fasírtzabáló Morczos Gyurka is előbújik végre!!! (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 31. csütörtök 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 31. csütörtök 12:43
Molly!
ily finomságot!

ez múltkor is fínom wót! nem baj ha ami ízlik utánna megint elkészíted!
aztán a kaja utáni sziesztámba végig hallgatom az itteni szócséplést, és közben jókat szórakozok!
isten bizony legalább annyira szórakoztató, mint a nappaliban!
remélem nem leszek kitessékelve innét, mint tennap Jenci! elvégre engem a szoba ura invitált ide....
Teeee Sami!
hozok én egy kis desszertet a molly kajájához:

hát ha erre a fínomságra Alsó és Felsőházi Fasírtzabáló Morczos Gyurka is előbújik végre!!! (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 31. csütörtök 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Na megjöttem gyorsan ide az ebédet még a végén felmondotok
igaz ezt már régen is megkaptátok de nix ma válogatás

Na megjöttem gyorsan ide az ebédet még a végén felmondotok

látom szűkítitek a kaja mennyiségét!
még a végén a surdi ideszokik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 31. csütörtök 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 31. csütörtök 08:00
még a végén a surdi ideszokik!

VIP
Admin

Szép reggelt és jó napot mindenkinek!
Akkor ma én vendégellek meg benneteket.

és egy kis sajtocska:

és egy kis sajtocska:

Hú ez ám az isteni reggeli köszike
Lehet igy fogyókurázni ?
Lehet igy fogyókurázni ?

ó köszönöm igazán kedves vagy!nagyon jól mutat ott az a szalona csík,a sajttól meg összefutott a nyál a számba!nagyon megkívántam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 31. csütörtök 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 31. csütörtök 08:00

VIP
Admin

és egy kis sajtocska:

és egy kis sajtocska:

és egy kis sajtocska:

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 31. csütörtök 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 31. csütörtök 07:24

és egy kis sajtocska:

Jóóóó reggelt
Ma nincs reggeli vagy kávé kép vamitől elbaszodott a Képfeltöltő

szép jó reggelt!
mint Molly-anyó írta is elmarad a finom reggeli! de gondolom aki ide jár meg van áldva jó fantáziával ,úgyhogy nem féltelek benneteket! jó étvágyat és az izlelő bimbótokra vigyázni mert a kávé jó forró!
mint Molly-anyó írta is elmarad a finom reggeli! de gondolom aki ide jár meg van áldva jó fantáziával ,úgyhogy nem féltelek benneteket! jó étvágyat és az izlelő bimbótokra vigyázni mert a kávé jó forró!

Jóóóó reggelt

Nincs harag...nem is volt !
Jó éjszakát mindenkinek !
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 22:53
Jó éjszakát mindenkinek !

VIP
Admin

Ez így van, búcsuzóul annyit üzent ne haragudj, de egy nővel vitatkozni olyan mint halat a vízbefojtani... (reménytelen)
(én mondtam neki, hogy Jenó egy csendes jóravaló ember, dehát hallgat valaki rám?)
(én mondtam neki, hogy Jenó egy csendes jóravaló ember, dehát hallgat valaki rám?)

hát szia kedves Sulamit, neked is szép estét, azt hittem már be sem nézel, legyen szép erotikus éjszakád, azthiSam én elfáradtam és megyek elbújdokolni vagy harminc méter mélyre...
szép éjszakát neked is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 22:47
szép éjszakát neked is!

Törölt felhasználó (213201)

Szép jó estét, Doktor Sam...