ebben a szobában hűvös van, nyugodtan heveréssz csak, Sam vigyázni fog arra, hogy szépeket álmodjál. mesélni fogok neked az egyszeri adminlányról aki betévedt Sam szobájába, és többet el sem akart onnan menni, aztán mégis elment.....

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 11:44

kirándulni ebben az irtó nagy hőségben? én maradok a hűs szobában, heverészek a kanapén, és...ööö...izééé
kirándulni ebben az irtó nagy hőségben? én maradok a hűs szobában, heverészek a kanapén, és...ööö...izééé
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 06. szombat 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 06. szombat 16:14
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Úgylátszik mindenki kirándulni van, ki is kell használni az indián nyarat. Csak még a hónapban tartson ki ez a jó idő. Kellemes szombat délutánt kedves tablet. Kéred ezt a finomságot?

Cserébe a finom falatokért Sam ! Ne félj kitart a jó idő!

Úgylátszik mindenki kirándulni van, ki is kell használni az indián nyarat. Csak még a hónapban tartson ki ez a jó idő. Kellemes szombat délutánt kedves tablet. Kéred ezt a finomságot?

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 06. szombat 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 06. szombat 12:05

Szép Napot neked kedves Sam, aranyos kis képeket küldesz nekem. A cicákkal nincs semmi szándékom, csak én akartam kicsit cicázni.

Szép Napot neked kedves Sam, aranyos kis képeket küldesz nekem. A cicákkal nincs semmi szándékom, csak én akartam kicsit cicázni.

Szép reggelt, és kellemes napot!
Mit akar jelenteni ez a három macsek? Nem jöttem még rá a megfejtésre. Ahogy ismerem az észjárásod biztosan tartalmaz valami üzenetet.( mint ahogy az alábbi kép is ) Kellemes hétvégét!

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 05. péntek 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit akar jelenteni ez a három macsek? Nem jöttem még rá a megfejtésre. Ahogy ismerem az észjárásod biztosan tartalmaz valami üzenetet.( mint ahogy az alábbi kép is ) Kellemes hétvégét!

stimm!
ezzel még nem zártad ki, hogy ne az Ő kolbászát karikáztad fel!
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 09. 02. kedd 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
ezzel még nem zártad ki, hogy ne az Ő kolbászát karikáztad fel!

Szép reggelt neked is kedves Andi, köszönöm a virtuális reggelit. Legyen szép napod, és nyugis csetelést kívánok!

(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 09. 05. péntek 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt,szép napot Mindenkinek
Szép jó estét Mindenkinek!
Szép jóestét mindenkinek!
Ki ismer magára?

Ki ismer magára?

Láttam, jót röhögtem, na abban én sem nagyon hiszek..
van egy ismerős család, tanárok, aztán rettentően oda voltak az agykontrollért, mára teljesen kiábrándultak belőle..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 10:08
van egy ismerős család, tanárok, aztán rettentően oda voltak az agykontrollért, mára teljesen kiábrándultak belőle..

lefényképeztél? mert kb ilyen fejem lett a nappaliban! horoszkóp...agykontrolll!
nem engedtem meg, h betedd az arcképemet!

lefényképeztél? mert kb ilyen fejem lett a nappaliban! horoszkóp...agykontrolll!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 09:45

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Kellemes szép ősszi napot mindenkinek!

Kellemes szép ősszi napot mindenkinek!

Jó reggelt,Szép Napot Mindenkinek
Sziasztok, szép reggelt ! Amint látjátok ma nagyon szép a tollam, a szép idő tiszteletére megcsináltattam.
Tudjátok mi a különbség az ET. és a férfiak között? Et. legalább hazatelefonált !
Mi az? Elefánt lábujai között apró barna foltok??- Lassubusmanok.
Legyen ma jókedvetek.
Tudjátok mi a különbség az ET. és a férfiak között? Et. legalább hazatelefonált !
Mi az? Elefánt lábujai között apró barna foltok??- Lassubusmanok.
Legyen ma jókedvetek.

ezek biztosan tranzisztoros macskák, lehet japánból származnak..neked is kellemes estét!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 03. szerda 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 03. szerda 17:21

Törölt felhasználó (241797)

Sziasztok!
Egeret emlegettetek? A macskát tálalom!

Egeret emlegettetek? A macskát tálalom!

ja de szép púpos punci, én is játszanék vele kicsit...szép estét neked is kedves tablet, és nyugodt éjszakát!
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 03. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 03. szerda 17:05

Sam hová nyomogatod az az egeret már? Attól nem lesz gyorsabb , vagy mégis?

akkor mégis jó volt a csalim.......
kellemes szép estét neked...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 03. szerda 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 03. szerda 16:37
kellemes szép estét neked...

Törölt felhasználó (119034)

szia kedves Sam! szagot fogtam!

hát nem tudom hogy ma mi volt az emberekkel, de senki nem volt normális! front jön? de látom itt minden rendben
kívánok szép délutánt!

hát nem tudom hogy ma mi volt az emberekkel, de senki nem volt normális! front jön? de látom itt minden rendben