Ne provokálj medve, mert megnyúzlak hallod e !!
Amugy meg melyik bozótomra gondoltál?? Amit a fejemen hordok, vagy tán a másikra???
Az Irodalmi Nobel-díjat majd én is támogatni fogom, ha egyáltalán szükség lesz rá.
Csak tudod nyulas medvécske, kiváncsi voltam milyen lehet egy észbontóan szexis pasi, aki megőrül a muffokért.
Mentségemre szolgáljon következő mondatom, - szöke vónék - én valami állatfajtára gondoltam. Lehet, hogy jól gondoltam??
Amugy meg nyul, vagy medve, mindegy: Nyúlmedve kérd csak ki az ellenőrzőjét Sammyboynak, és terjeszd fel az irodalmi Nobel-díjra.
Erre céloztam az imént.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 01. 02. péntek 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 21:35

Az Irodalmi Nobel-díjat majd én is támogatni fogom, ha egyáltalán szükség lesz rá.
Csak tudod nyulas medvécske, kiváncsi voltam milyen lehet egy észbontóan szexis pasi, aki megőrül a muffokért.
Mentségemre szolgáljon következő mondatom, - szöke vónék - én valami állatfajtára gondoltam. Lehet, hogy jól gondoltam??
Amugy meg nyul, vagy medve, mindegy: Nyúlmedve kérd csak ki az ellenőrzőjét Sammyboynak, és terjeszd fel az irodalmi Nobel-díjra.
Erre céloztam az imént.

Né máá, milyen kötekedő. Még némi iróniát is felfedezni vélek az ellenőrző témáját felemlegetvén.... Talán maga, kedves hölgyem a bozont témájában nem a "dicséretes" osztályzatokat erősíti? Sőt, még kimondani is szőrnyű, lehet, hogy az osztályismétlésre javasoltakat? Tessék fejlődni, legalább egy pár kósza szálacskára, hogy az elégséges meglegyen... A pótvizsga ideje messze van, így van még idő a javításra.
ÖregSam-nek bíz isten még egy irodalmi Nobel díjat is adnék a szabatos leírásért.
Jah, hogy ennyiért nem lehet? Milyen kicsinyesek ezek ott, a bizottságban....

ÖregSam-nek bíz isten még egy irodalmi Nobel díjat is adnék a szabatos leírásért.

Jah, hogy ennyiért nem lehet? Milyen kicsinyesek ezek ott, a bizottságban....

No, vajon melyikre? Melyikről szólt a doktori disszertációkat lealázó értekezés?
Én a bundámat nem adom, legyen szó a nyúlról avagy a medvéről! Tudom ám, mire akarsz kilyukadni! Csalni akarsz a pótvizsgán! Pedig más szőrével nem illik ékeskedni! Ezt mindenki tudja ám...
Fazonírozásomat meg vállalja majd Nyúlmedvéné őnagysága
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2009. 01. 02. péntek 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 21:47

Én a bundámat nem adom, legyen szó a nyúlról avagy a medvéről! Tudom ám, mire akarsz kilyukadni! Csalni akarsz a pótvizsgán! Pedig más szőrével nem illik ékeskedni! Ezt mindenki tudja ám...

Ne provokálj medve, mert megnyúzlak hallod e !!
Amugy meg melyik bozótomra gondoltál?? Amit a fejemen hordok, vagy tán a másikra???
Erre céloztam az imént.

Erre céloztam az imént.

Tudod kedves Nyúlmedve, van egy nagyon jó mondás!!
- Nővel vitatkozni - főleg szökével - annyi, mind a halat vizbe fojtani.
Ha adod a bundádat, ha nem, én általában elveszem, amit akarok. Csalni meg nem szoktam. MIndig szólók jó előre. Most is szóltam.
Saját sörényem van még hálistennek, többek megelégedésére, igy aztán arra sem vagyok rászorulva, hogy más
szörével ékeskedjek.
Ékességem pedig igen nagy becsben van tartva. Jaaaaaa, nem csak becsben van tartva, karban is.
Ugy hogy Tőlem ne ijedj meg, fazonirozást nem nálad szeretném elvégezni. De ha macerálsz akkor tényleg megnyúzlak
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 01. 02. péntek 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 22:24
Ha adod a bundádat, ha nem, én általában elveszem, amit akarok. Csalni meg nem szoktam. MIndig szólók jó előre. Most is szóltam.
Saját sörényem van még hálistennek, többek megelégedésére, igy aztán arra sem vagyok rászorulva, hogy más
szörével ékeskedjek.
Ékességem pedig igen nagy becsben van tartva. Jaaaaaa, nem csak becsben van tartva, karban is.
Ugy hogy Tőlem ne ijedj meg, fazonirozást nem nálad szeretném elvégezni. De ha macerálsz akkor tényleg megnyúzlak

No, vajon melyikre? Melyikről szólt a doktori disszertációkat lealázó értekezés?

Né máá! Nem átallja szétoffolni ezt a topicot, mert nem bír vadorzó szenvedélyével! Mindegy neki, hogy gumi, vagy nyúl e az a bundás medvejószág, hiriget akar.
Pedig a medvék védettek. Méghozzá bundástól!
Ékességed leellenőrzését majd öregSam elvégzi, ő a pótvizsgabiztos...
Nővel vitatkozni? ÓÓ, nem vagyok én oly balga ... tanulok más kárából. Láttam én a tv-ben, hogy derítik ki, hogy ki a boszorkány. Súlyuk egyenlő egy kacsáéval. Márpedig tudjuk, van az a mondás, hogy jár a szája mint a kacsa feneke...
Mi, férfiak pedig nem vagyunk versenyképesek ilyesféle adottság ellenében...
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2009. 01. 02. péntek 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 22:34
Pedig a medvék védettek. Méghozzá bundástól!
Ékességed leellenőrzését majd öregSam elvégzi, ő a pótvizsgabiztos...

Nővel vitatkozni? ÓÓ, nem vagyok én oly balga ... tanulok más kárából. Láttam én a tv-ben, hogy derítik ki, hogy ki a boszorkány. Súlyuk egyenlő egy kacsáéval. Márpedig tudjuk, van az a mondás, hogy jár a szája mint a kacsa feneke...

Tudod kedves Nyúlmedve, van egy nagyon jó mondás!!
szörével ékeskedjek.
szörével ékeskedjek.

Na az este ki lettek tárgyalva a dolgok, felpörgettétek a szobámat. Legyen szép napotok ezen a hűvös téli napon!

Szép napot kívánok mindenkinek
Jó Reggelt ! Itt a finom kávé, igazán kivánatosan van tálalva !

Szép napot mindenkinek!

Na szóvá tették, hogy hölgyet is rakjak a szobába, én szótfogadó kislány vagyok, visszarohantam, és beraktam egyet. Ugy a finom kávé mellé.

Kellemes szép napot, és hetet mindenkinek!

Kedves gyerekek!
Sam bátyó bevezetőjéről eszembe jutott egy régi északi mese, egy részletét megosztom veletek - lehet, Sam mégsem Tibet felé szokott elcsatangolni?!
"Élt a régi világban egy híres-nevezetes vadász, Peer Gynt. (...) Történt egyszer, hogy ősz vége felé Peer Gynt megint nem nyughatott, a hegyekbe, vadon erdőbe kívánkozott. Mire a pásztorkunyhóhoz felért, ahol meg akart szállni, koromsötét volt. (...) Egyszer csak belebotlik valamibe, és ahogy odanyúl, érzi, hogy hideg és síkos, mint a gyík vagy a béka, csak sokkal nagyobb. (...)
- Ki ez itt? - kérdezte, mert amikor hozzáért a kezével, mintha megmozdult volna az a valami.
-Ej, hát a Görbe - felelte egy hang a sötétből.
(...) No, mindegy, ha mégolyan otromba nagy jószág is, valahol csak vége van, eltapogatózom mellette odáig, ahol megkerülhetem, úgy csak bejutok a kunyhóba.
Ment egy darabot, de odább megint belebotlott valamibe.
- Ki ez itt? - kérdezte újra.
- Ej, hát a Görbe - felelte az előbbi hang."
Végül Peer Gynt bejut a kunyhóba.
"Benn éppen olyan sötét volt, mint kinn, úgy kellett kitapogatni a falat, a fal mellett botorkált tovább, hogy a sarokba letegye a puskáját, tarisznyáját. Egyszer csak megint érzi, hogy van ott valami.
- Ki ez itt már megint?! - kiáltott rá.
- Ej, hát ki lenne? A nagy Görbe! - felelték a sötétből, és akárhová nyúlt, akárhová lépett, mindenütt beleütközött."
Sam bátyó bevezetőjéről eszembe jutott egy régi északi mese, egy részletét megosztom veletek - lehet, Sam mégsem Tibet felé szokott elcsatangolni?!
"Élt a régi világban egy híres-nevezetes vadász, Peer Gynt. (...) Történt egyszer, hogy ősz vége felé Peer Gynt megint nem nyughatott, a hegyekbe, vadon erdőbe kívánkozott. Mire a pásztorkunyhóhoz felért, ahol meg akart szállni, koromsötét volt. (...) Egyszer csak belebotlik valamibe, és ahogy odanyúl, érzi, hogy hideg és síkos, mint a gyík vagy a béka, csak sokkal nagyobb. (...)
- Ki ez itt? - kérdezte, mert amikor hozzáért a kezével, mintha megmozdult volna az a valami.
(...) No, mindegy, ha mégolyan otromba nagy jószág is, valahol csak vége van, eltapogatózom mellette odáig, ahol megkerülhetem, úgy csak bejutok a kunyhóba.
"Benn éppen olyan sötét volt, mint kinn, úgy kellett kitapogatni a falat, a fal mellett botorkált tovább, hogy a sarokba letegye a puskáját, tarisznyáját. Egyszer csak megint érzi, hogy van ott valami.
- Ej, hát ki lenne? A nagy Görbe! - felelték a sötétből, és akárhová nyúlt, akárhová lépett, mindenütt beleütközött."
Szia Sulamit!
Gondolom ha olvastad a bevezetőt tudhatod, hogy nem én írtam ráadásul előszőr észre sem vettem. Prune nagys'asszony követte el ezt a merényletet ellenem. Van benne igazság, de túlzástól sem mentes. A túlzás a "hogyan csábítsunk" mert abban nem adok tanácsot..
Tanulságos a meséd, sokszor hasonló cipőben járok én is, bár nem egészen ebben a formában. Nekem pl. ha valami gombölyűt látok bármi légyen az, rögtön más jut eszembe mint amit látok, és mindig ugyanaz. Aztán ha egy kicsit tovább gondolkodom, akkor már gondolatban továbblépek és mindig "oda" lyukadok ki. Ha már elkerülhetetlen rágondolnom, akkor megint továbblépek és már "azon" a tevékenységen jár az eszem....hát így vezet el egy gombölyű forma látása egészen a dugásig. Megjegyzem mindig bele is fáradok, van rá eset kihagyom a köztes állomásokat és a végén kezdem, megerőltető ez a sok gondolkodás.
Legyen szép napod kedves Sulamit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 05. hétfő 11:03
Gondolom ha olvastad a bevezetőt tudhatod, hogy nem én írtam ráadásul előszőr észre sem vettem. Prune nagys'asszony követte el ezt a merényletet ellenem. Van benne igazság, de túlzástól sem mentes. A túlzás a "hogyan csábítsunk" mert abban nem adok tanácsot..

Tanulságos a meséd, sokszor hasonló cipőben járok én is, bár nem egészen ebben a formában. Nekem pl. ha valami gombölyűt látok bármi légyen az, rögtön más jut eszembe mint amit látok, és mindig ugyanaz. Aztán ha egy kicsit tovább gondolkodom, akkor már gondolatban továbblépek és mindig "oda" lyukadok ki. Ha már elkerülhetetlen rágondolnom, akkor megint továbblépek és már "azon" a tevékenységen jár az eszem....hát így vezet el egy gombölyű forma látása egészen a dugásig. Megjegyzem mindig bele is fáradok, van rá eset kihagyom a köztes állomásokat és a végén kezdem, megerőltető ez a sok gondolkodás.

Legyen szép napod kedves Sulamit!

Törölt felhasználó (213201)

Kedves gyerekek!
Szia Sulamit ! Merre jártál mostanában, rég láttalak.

legyen már végre nyár, és száradjon a fű! szalmakazalban akarok fetrengeni!!!!

jaaah..most látom, hogy ez nem az időjárásos topic..na mindegy, most már itt hagyom

jaaah..most látom, hogy ez nem az időjárásos topic..na mindegy, most már itt hagyom

Ne álmodozz te még a szalmakazalról, odébb van az még nézz ki az ablakon. Én is útálom a telet, nagyon várom már a tavaszt. Mostanság sok dolgom van, ezért ritkábben vagyok.
Szép napot mindenkinek!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 07. szerda 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 07. szerda 09:08
Szép napot mindenkinek!

legyen már végre nyár, és száradjon a fű! szalmakazalban akarok fetrengeni!!!!

ma ezt a képet el kellett magyaráznom egy kedves ismerősömnek

erre gondoltál? nekem is elmagyarázhatod, nem tudom miről van szó...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 17. szombat 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 17. szombat 21:49

ma ezt a képet el kellett magyaráznom egy kedves ismerősömnek

ja, közben megjelent .....
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 17. szombat 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 17. szombat 21:53

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

mondom neki: ez asztalszex...erre ő: a kordnadrágos pasi oké, de hol a nő?
nah...te sem látod? (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 17. szombat 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 17. szombat 21:53
nah...te sem látod? (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 17. szombat 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

na ma reggel folytatom...a kezek pozíciójából azt látom szemben helyezkednek el egymással...hát vannak elképzeléseim de úgy gondolom sok fajta variáció lehetséges...lécci osszad meg velem, aztán gondolom van ebből másik kép is ahol mindent lehet látni...felszólítalak, hogy mutasd meg
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 17. szombat 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 17. szombat 21:56

mondom neki: ez asztalszex...erre ő: a kordnadrágos pasi oké, de hol a nő?
nah...te sem látod?
nah...te sem látod?