A téma fagyasztva! öregSam szobája
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

A téma leírása

Üdvözöllek öregSam szobájában. Ő a szexmentes övezet kategória adminja, ami persze korántsem azt jelenti, hogy szexmentes lenne a szobája. Lépj be bátran, ne ijedj meg a sejtelmes fénytől, és ne ijedj meg, ha valami keménybe ütközöl. Sam szívesen fogad mindenkit. Mit kell tudni róla? Egy észbontóan szexis pasi, aki megőrül a szőrös muffokért. Áh, megőrül ő minden muffért.:)
Ha pasi vagy, akkor kérj tőle bátran tanácsot képfeltöltésről, tájékoztatást a kategória topicjairól, és ötleteket a "hogyan csábítsunk" témában.
...................................................................
(a fenti sorokat MmePrune követte el)
Csak egy átlag ember vagyok a sok közül, aki szereti a humort és szeret nyíltan beszélni a szexről, de nem durván.
öregSam

Az eddigi hozzászólások

... 80 81 82 83 84 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#385   2008. 07. 30. szerda 21:40
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
de mi a tanulság?????????????
ha megdugják Csalarózsi kisasszonyt, a róka meg elmegy a polgármesterhez, aki ugyebár a Csalavári Csalavér, aztán kiderül, hogy az egész népccség egy összefonódott bagázs, a Móra Feri meg forog a sírjában..
de téged szeretettel üdvözöllek a topicomban, ezekszerint jó a csalim......

nyes
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 07. 30. szerda 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 21:29
Eredetileg egyszerűen rókának hívták őkelmét. Ám róka korában annyi rossz fát tett a tűzre, hogy ismerte már mindenki, mint a rossz pénzt. Megváltoztatta hát a nevét: Csilicsali Csalavári Csalavér lett. Az úrias új név mögött persze ugyanaz a furfangos, minden hájjal megkent csínytevő rejtőzik. Róla és igen tisztelt családjáról, Csalavérné asszonyságról, Cselefendi úrról, Csalarózsi kisasszonyról meg a többiekről szól Móra Ferenc mindig újra olvasható mulatságos meseregénye
#384   2008. 07. 30. szerda 21:29
tablet tablet
Eredetileg egyszerűen rókának hívták őkelmét. Ám róka korában annyi rossz fát tett a tűzre, hogy ismerte már mindenki, mint a rossz pénzt. Megváltoztatta hát a nevét: Csilicsali Csalavári Csalavér lett. Az úrias új név mögött persze ugyanaz a furfangos, minden hájjal megkent csínytevő rejtőzik. Róla és igen tisztelt családjáról, Csalavérné asszonyságról, Cselefendi úrról, Csalarózsi kisasszonyról meg a többiekről szól Móra Ferenc mindig újra olvasható mulatságos meseregénye
#383   2008. 07. 30. szerda 21:19
még várok valakit ide ma este, talán betéved...
ezeket a tablettákat is csalinak készítettem ki, hogy mire jók nem tudom, de hátha ráharap.........

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

wink
#382   2008. 07. 30. szerda 20:40
X Törölt felhasználó (119034)
remélem máskor is kiteszed a csalidat! crazya
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2008. 07. 30. szerda 20:27
hűűűűűűű ez finom lehet. köszönöm, örülök, hogy benéztél, te is hiányoztál a fórumról, pedig a csalit is idetettem..
szép estét neked sajtocska!

nyes
#381   2008. 07. 30. szerda 20:27
hűűűűűűű ez finom lehet. köszönöm, örülök, hogy benéztél, te is hiányoztál a fórumról, pedig a csalit is idetettem..
szép estét neked sajtocska!

nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (119034)
2008. 07. 30. szerda 20:07
vacsora előtt egy kis

/de nem magyarosan mondva! nyes /
#380   2008. 07. 30. szerda 20:07
vacsora előtt egy kis

/de nem magyarosan mondva! nyes /
#379   2008. 07. 30. szerda 20:03

egy kis könnyű vacsorával kedveskedek Nektek!szép estét mindenkinek! wink
#378   2008. 07. 30. szerda 12:01
surdapapa surdapapa
akkor engem már nem is akarsz bemutatni confused

akkor én mutatok be neked: mf2

mert én nem hiszem, hogy beleférnék a "helyespofa" kategóriába felkialtas
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 29. kedd 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 07. 29. kedd 21:55
huh...egész délután törtem a fejemet...nem szakíthatjuk el Sam-et a többiektől, nem lehetünk ennyire önzőek...te is beláthatod
a megoldás: feljebb megyünk pár topic-kal, meg sem állunk a nappaliig...és amíg Sam itt szórakoztatja a többieket, addig bemutatok ott neked pár helyes pofát hehe kacsint
#377   2008. 07. 30. szerda 11:57
X Törölt felhasználó (233911) Admin
Elhelyezek egy kis csalit:

#376   2008. 07. 30. szerda 09:20
X Törölt felhasználó (233911) Admin
Szép reggelt!
Köszönöm kedves Molly, tegnap hiányoztál a fórumról. Kellemes napot neked!

wink
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 30. szerda 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 06:57
Jóóóóóó reggelt wave
Na tessék ahogy nem vagyok egy kicsit a lányok szétszedik Sam babyt nyes

#375   2008. 07. 30. szerda 06:57
Molly_anyó Molly_anyó
Jóóóóóó reggelt wave
Na tessék ahogy nem vagyok egy kicsit a lányok szétszedik Sam babyt nyes

#374   2008. 07. 29. kedd 23:05
ez igaz, egyenlőre az én szobám.
laposztás és rózsaosztás sem volt.
illatozzatok, nyíljatok Sam pedig nekiesik a konyaknak. az idő nem fog megállni, bár egy kicsit az is pihenhetne velünk együtt.
nem tudok egy ilyen széplelkű nővel mit kezdeni, úgy járok mint Sulamittal, maga alá gyűr, mármint a szópárbajban.
látom már én mindig alulmaradok, megadtam magam.....

nyes
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 07. 29. kedd 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 22:43
Igaz, hogy ez a Te szobád, de szerintem sem lapot, sem rózsát neked nem osztottunk, sőt még a
konyakodból sem ittál!! nyes Jobban teszed, ha hagysz minket kinyilni, és illatozni, ugyanugy, mind a rózsáidat, amikkel teleszórtad az én kis fekhelyemet.
Amugy mondtam már neked, mi az az idézet, ami folyton itt dudol a fejemben, mikor Téged látlak,vagy még csak nem is látlak??
" S idő állj meg egy pillanatra
S Ti rohanó percek várjatok,
Amig ők ketten esküt tesznek,
Hogy egymáshoz örökké
hüek lesznek,
Csak addig várjatok !
/ Goethe /
#373   2008. 07. 29. kedd 22:43
tablet tablet
Igaz, hogy ez a Te szobád, de szerintem sem lapot, sem rózsát neked nem osztottunk, sőt még a
konyakodból sem ittál!! nyes Jobban teszed, ha hagysz minket kinyilni, és illatozni, ugyanugy, mind a rózsáidat, amikkel teleszórtad az én kis fekhelyemet.
Amugy mondtam már neked, mi az az idézet, ami folyton itt dudol a fejemben, mikor Téged látlak,vagy még csak nem is látlak??
" S idő állj meg egy pillanatra
S Ti rohanó percek várjatok,
Amig ők ketten esküt tesznek,
Hogy egymáshoz örökké
hüek lesznek,
Csak addig várjatok !
/ Goethe /
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 29. kedd 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2008. 07. 29. kedd 22:33
cöcöcöcöcö már megint engem akartok itt feldarabolni?
az lesz a vége, hogy fogom a batyúmat és maradok.....de nem fogom hagyni, hogy bárki is erősebben markolgassa, szorongassa itt a berendezést, akarom mondani izé, a hogyishívjákomat, na majd eszembejut...

nyes
#372   2008. 07. 29. kedd 22:33
cöcöcöcöcö már megint engem akartok itt feldarabolni?
az lesz a vége, hogy fogom a batyúmat és maradok.....de nem fogom hagyni, hogy bárki is erősebben markolgassa, szorongassa itt a berendezést, akarom mondani izé, a hogyishívjákomat, na majd eszembejut...

nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 29. kedd 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 07. 29. kedd 22:10
csak halkan mondom...nyugodtan gyere oda...még meg sem szárad a tinta a nappalis hszeden, amikor ő már ott fog lihegni a nyakadba egy nagy csokor rózsával, és térdenállva könyörög, hogy menj vissza a szobájába hehe
#371   2008. 07. 29. kedd 22:18
tablet tablet
Hűűű a mindenségit, ez a Sammy-boy gyerek ismerhet Téged!!! Már megelőzőtt!! Most jelent meg a város összes rózsájával, csakugy illatozik a szobám. Beláthatod, igy aztán nem mehetek, nem hagyhatom magára. De tudod a tipp nagyon jóó, hiszen még eljöhet az az idő, mikor ezt a lépést is meg kell tennem. Vagy mégsem??
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 29. kedd 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 07. 29. kedd 22:10
csak halkan mondom...nyugodtan gyere oda...még meg sem szárad a tinta a nappalis hszeden, amikor ő már ott fog lihegni a nyakadba egy nagy csokor rózsával, és térdenállva könyörög, hogy menj vissza a szobájába hehe
#370   2008. 07. 29. kedd 22:10
MmePrune MmePrune VIP Admin
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 07. 29. kedd 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 22:03
Igazán kedvező ez az ajánlat, bajban vagyok. Mit is tegyek. Mérlegre teszem Sammy-boy-t, meg a helyes pofákat, és egyenleget vonok.
Lehet, hogy csak a konyak ártott meg nekem, de önző szeretnék maradni. Te hogy állsz ezzel??
Bár a nappaliba szivesen benézek , már láttam ott is kedves kis beirások vannak, tetszenek.
Deeee a mérleg nyelve, meg a Sammy-boy-é is,.... tudod, bocsáss meg nekem kérlek worship
#369   2008. 07. 29. kedd 22:03
tablet tablet
Igazán kedvező ez az ajánlat, bajban vagyok. Mit is tegyek. Mérlegre teszem Sammy-boy-t, meg a helyes pofákat, és egyenleget vonok.
Lehet, hogy csak a konyak ártott meg nekem, de önző szeretnék maradni. Te hogy állsz ezzel??
Bár a nappaliba szivesen benézek , már láttam ott is kedves kis beirások vannak, tetszenek.
Deeee a mérleg nyelve, meg a Sammy-boy-é is,.... tudod, bocsáss meg nekem kérlek worship
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 29. kedd 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 07. 29. kedd 21:55
huh...egész délután törtem a fejemet...nem szakíthatjuk el Sam-et a többiektől, nem lehetünk ennyire önzőek...te is beláthatod
a megoldás: feljebb megyünk pár topic-kal, meg sem állunk a nappaliig...és amíg Sam itt szórakoztatja a többieket, addig bemutatok ott neked pár helyes pofát hehe kacsint
#368   2008. 07. 29. kedd 21:55
MmePrune MmePrune VIP Admin
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 07. 29. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 21:15
ÁÁÁ köszönöm a csatlakozást! Végül is igazad van, ha nem velünk foglalkozik, szétaprózza magát, mi is találunk magunknak partnert. Főleg ha ilyen finom konyak a kisérőnk nyes Bár ahogy olvastam van ott valami punk-tum, vagy micsoda mf2
#367   2008. 07. 29. kedd 21:15
tablet tablet
ÁÁÁ köszönöm a csatlakozást! Végül is igazad van, ha nem velünk foglalkozik, szétaprózza magát, mi is találunk magunknak partnert. Főleg ha ilyen finom konyak a kisérőnk nyes Bár ahogy olvastam van ott valami punk-tum, vagy micsoda mf2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 29. kedd 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 07. 29. kedd 16:01
csatlakoznék smile
szerinted lehet ellenállni két, gyönyörű, kissé spicces, konyakillatú, bájosan csicsergő asszisztensnek? kacsint
persze nem fontos nekünk dr. sam-nél segédkezni...tudtad, hogy van itt egy másik doki is? kacsint
#366   2008. 07. 29. kedd 16:11
nana, két ilyen jó dudás, konyakillatú csajról viszont én nem fogok lemondani egykönnyen. egyébként te csak ne szervezkedj, doki az már úgyis becsajozott.
marattttok és késsssz punkt.

nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 29. kedd 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 07. 29. kedd 16:01
csatlakoznék smile
szerinted lehet ellenállni két, gyönyörű, kissé spicces, konyakillatú, bájosan csicsergő asszisztensnek? kacsint
persze nem fontos nekünk dr. sam-nél segédkezni...tudtad, hogy van itt egy másik doki is? kacsint

... 80 81 82 83 84 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2008. 05. 30. péntek
Üzenetek: 2005db
Utolsó üzenet: 2010. 06. 06. vasárnap

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!