de mi a tanulság?????????????
ha megdugják Csalarózsi kisasszonyt, a róka meg elmegy a polgármesterhez, aki ugyebár a Csalavári Csalavér, aztán kiderül, hogy az egész népccség egy összefonódott bagázs, a Móra Feri meg forog a sírjában..
de téged szeretettel üdvözöllek a topicomban, ezekszerint jó a csalim......
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 07. 30. szerda 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 21:29
ha megdugják Csalarózsi kisasszonyt, a róka meg elmegy a polgármesterhez, aki ugyebár a Csalavári Csalavér, aztán kiderül, hogy az egész népccség egy összefonódott bagázs, a Móra Feri meg forog a sírjában..
de téged szeretettel üdvözöllek a topicomban, ezekszerint jó a csalim......

Eredetileg egyszerűen rókának hívták őkelmét. Ám róka korában annyi rossz fát tett a tűzre, hogy ismerte már mindenki, mint a rossz pénzt. Megváltoztatta hát a nevét: Csilicsali Csalavári Csalavér lett. Az úrias új név mögött persze ugyanaz a furfangos, minden hájjal megkent csínytevő rejtőzik. Róla és igen tisztelt családjáról, Csalavérné asszonyságról, Cselefendi úrról, Csalarózsi kisasszonyról meg a többiekről szól Móra Ferenc mindig újra olvasható mulatságos meseregénye
Eredetileg egyszerűen rókának hívták őkelmét. Ám róka korában annyi rossz fát tett a tűzre, hogy ismerte már mindenki, mint a rossz pénzt. Megváltoztatta hát a nevét: Csilicsali Csalavári Csalavér lett. Az úrias új név mögött persze ugyanaz a furfangos, minden hájjal megkent csínytevő rejtőzik. Róla és igen tisztelt családjáról, Csalavérné asszonyságról, Cselefendi úrról, Csalarózsi kisasszonyról meg a többiekről szól Móra Ferenc mindig újra olvasható mulatságos meseregénye
még várok valakit ide ma este, talán betéved...
ezeket a tablettákat is csalinak készítettem ki, hogy mire jók nem tudom, de hátha ráharap.........

ezeket a tablettákat is csalinak készítettem ki, hogy mire jók nem tudom, de hátha ráharap.........

remélem máskor is kiteszed a csalidat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 20:27

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

hűűűűűűű ez finom lehet. köszönöm, örülök, hogy benéztél, te is hiányoztál a fórumról, pedig a csalit is idetettem..
szép estét neked sajtocska!

hűűűűűűű ez finom lehet. köszönöm, örülök, hogy benéztél, te is hiányoztál a fórumról, pedig a csalit is idetettem..
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 20:07

Törölt felhasználó (119034)

vacsora előtt egy kis

/de nem magyarosan mondva!
/

vacsora előtt egy kis

/

egy kis könnyű vacsorával kedveskedek Nektek!szép estét mindenkinek!

akkor engem már nem is akarsz bemutatni
akkor én mutatok be neked:
mert én nem hiszem, hogy beleférnék a "helyespofa" kategóriába
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 29. kedd 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 21:55

akkor én mutatok be neked:

mert én nem hiszem, hogy beleférnék a "helyespofa" kategóriába

huh...egész délután törtem a fejemet...nem szakíthatjuk el Sam-et a többiektől, nem lehetünk ennyire önzőek...te is beláthatod
a megoldás: feljebb megyünk pár topic-kal, meg sem állunk a nappaliig...és amíg Sam itt szórakoztatja a többieket, addig bemutatok ott neked pár helyes pofát
a megoldás: feljebb megyünk pár topic-kal, meg sem állunk a nappaliig...és amíg Sam itt szórakoztatja a többieket, addig bemutatok ott neked pár helyes pofát

Elhelyezek egy kis csalit:

Szép reggelt!
Köszönöm kedves Molly, tegnap hiányoztál a fórumról. Kellemes napot neked!

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 30. szerda 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 06:57
Köszönöm kedves Molly, tegnap hiányoztál a fórumról. Kellemes napot neked!

Jóóóóóó reggelt
Na tessék ahogy nem vagyok egy kicsit a lányok szétszedik Sam babyt

Jóóóóóó reggelt

ez igaz, egyenlőre az én szobám.
laposztás és rózsaosztás sem volt.
illatozzatok, nyíljatok Sam pedig nekiesik a konyaknak. az idő nem fog megállni, bár egy kicsit az is pihenhetne velünk együtt.
nem tudok egy ilyen széplelkű nővel mit kezdeni, úgy járok mint Sulamittal, maga alá gyűr, mármint a szópárbajban.
látom már én mindig alulmaradok, megadtam magam.....
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 07. 29. kedd 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 22:43
laposztás és rózsaosztás sem volt.
illatozzatok, nyíljatok Sam pedig nekiesik a konyaknak. az idő nem fog megállni, bár egy kicsit az is pihenhetne velünk együtt.
nem tudok egy ilyen széplelkű nővel mit kezdeni, úgy járok mint Sulamittal, maga alá gyűr, mármint a szópárbajban.
látom már én mindig alulmaradok, megadtam magam.....

Igaz, hogy ez a Te szobád, de szerintem sem lapot, sem rózsát neked nem osztottunk, sőt még a
konyakodból sem ittál!!
Jobban teszed, ha hagysz minket kinyilni, és illatozni, ugyanugy, mind a rózsáidat, amikkel teleszórtad az én kis fekhelyemet.
Amugy mondtam már neked, mi az az idézet, ami folyton itt dudol a fejemben, mikor Téged látlak,vagy még csak nem is látlak??
" S idő állj meg egy pillanatra
S Ti rohanó percek várjatok,
Amig ők ketten esküt tesznek,
Hogy egymáshoz örökké
hüek lesznek,
Csak addig várjatok !
/ Goethe /
konyakodból sem ittál!!

Amugy mondtam már neked, mi az az idézet, ami folyton itt dudol a fejemben, mikor Téged látlak,vagy még csak nem is látlak??
Hogy egymáshoz örökké
hüek lesznek,
Csak addig várjatok !
/ Goethe /
Igaz, hogy ez a Te szobád, de szerintem sem lapot, sem rózsát neked nem osztottunk, sőt még a
konyakodból sem ittál!!
Jobban teszed, ha hagysz minket kinyilni, és illatozni, ugyanugy, mind a rózsáidat, amikkel teleszórtad az én kis fekhelyemet.
Hogy egymáshoz örökké
hüek lesznek,
Csak addig várjatok !
/ Goethe / (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 29. kedd 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 22:33
konyakodból sem ittál!!

Hogy egymáshoz örökké
hüek lesznek,
Csak addig várjatok !
/ Goethe / (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 29. kedd 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

cöcöcöcöcö már megint engem akartok itt feldarabolni?
az lesz a vége, hogy fogom a batyúmat és maradok.....de nem fogom hagyni, hogy bárki is erősebben markolgassa, szorongassa itt a berendezést, akarom mondani izé, a hogyishívjákomat, na majd eszembejut...
az lesz a vége, hogy fogom a batyúmat és maradok.....de nem fogom hagyni, hogy bárki is erősebben markolgassa, szorongassa itt a berendezést, akarom mondani izé, a hogyishívjákomat, na majd eszembejut...

cöcöcöcöcö már megint engem akartok itt feldarabolni?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 29. kedd 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 22:10

csak halkan mondom...nyugodtan gyere oda...még meg sem szárad a tinta a nappalis hszeden, amikor ő már ott fog lihegni a nyakadba egy nagy csokor rózsával, és térdenállva könyörög, hogy menj vissza a szobájába

Hűűű a mindenségit, ez a Sammy-boy gyerek ismerhet Téged!!! Már megelőzőtt!! Most jelent meg a város összes rózsájával, csakugy illatozik a szobám. Beláthatod, igy aztán nem mehetek, nem hagyhatom magára. De tudod a tipp nagyon jóó, hiszen még eljöhet az az idő, mikor ezt a lépést is meg kell tennem. Vagy mégsem??
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 29. kedd 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 22:10

csak halkan mondom...nyugodtan gyere oda...még meg sem szárad a tinta a nappalis hszeden, amikor ő már ott fog lihegni a nyakadba egy nagy csokor rózsával, és térdenállva könyörög, hogy menj vissza a szobájába

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 07. 29. kedd 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 22:03

Igazán kedvező ez az ajánlat, bajban vagyok. Mit is tegyek. Mérlegre teszem Sammy-boy-t, meg a helyes pofákat, és egyenleget vonok.
Lehet, hogy csak a konyak ártott meg nekem, de önző szeretnék maradni. Te hogy állsz ezzel??
Bár a nappaliba szivesen benézek , már láttam ott is kedves kis beirások vannak, tetszenek.
Deeee a mérleg nyelve, meg a Sammy-boy-é is,.... tudod, bocsáss meg nekem kérlek
Lehet, hogy csak a konyak ártott meg nekem, de önző szeretnék maradni. Te hogy állsz ezzel??
Bár a nappaliba szivesen benézek , már láttam ott is kedves kis beirások vannak, tetszenek.
Deeee a mérleg nyelve, meg a Sammy-boy-é is,.... tudod, bocsáss meg nekem kérlek

Igazán kedvező ez az ajánlat, bajban vagyok. Mit is tegyek. Mérlegre teszem Sammy-boy-t, meg a helyes pofákat, és egyenleget vonok.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 29. kedd 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 21:55

huh...egész délután törtem a fejemet...nem szakíthatjuk el Sam-et a többiektől, nem lehetünk ennyire önzőek...te is beláthatod

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 07. 29. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 21:15

ÁÁÁ köszönöm a csatlakozást! Végül is igazad van, ha nem velünk foglalkozik, szétaprózza magát, mi is találunk magunknak partnert. Főleg ha ilyen finom konyak a kisérőnk
Bár ahogy olvastam van ott valami punk-tum, vagy micsoda

ÁÁÁ köszönöm a csatlakozást! Végül is igazad van, ha nem velünk foglalkozik, szétaprózza magát, mi is találunk magunknak partnert. Főleg ha ilyen finom konyak a kisérőnk
Bár ahogy olvastam van ott valami punk-tum, vagy micsoda
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 29. kedd 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 16:01

csatlakoznék
szerinted lehet ellenállni két, gyönyörű, kissé spicces, konyakillatú, bájosan csicsergő asszisztensnek?
persze nem fontos nekünk dr. sam-nél segédkezni...tudtad, hogy van itt egy másik doki is?

szerinted lehet ellenállni két, gyönyörű, kissé spicces, konyakillatú, bájosan csicsergő asszisztensnek?

persze nem fontos nekünk dr. sam-nél segédkezni...tudtad, hogy van itt egy másik doki is?

nana, két ilyen jó dudás, konyakillatú csajról viszont én nem fogok lemondani egykönnyen. egyébként te csak ne szervezkedj, doki az már úgyis becsajozott.
marattttok és késsssz punkt.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 29. kedd 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 16:01
marattttok és késsssz punkt.

csatlakoznék