Szevasz Sajtocska! Remélem vigyázol az öreg Sammyra?? Vigyázz azért tul sok lyukat ne tegyen a sajtodba!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 09:04

Törölt felhasználó (119034)

köszönöm,remélem az lesz!igen elvitt a csetes bulira! nagyon jól éreztük magunkat!

Kérdezzél, most beszédes vagyok ám nagyon !! Várom a kérdéseket, de a válaszokat neked kell feldolgozni !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 19:37

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

De örülök, hogy látlak! Semmi gond a hajszínnel..
Segítségre sem szorulok, de azért pár kérdésem lenne....
Szép estét neked!
Segítségre sem szorulok, de azért pár kérdésem lenne....
Szép estét neked!

vigyáztam rá mert éhen nem halt!
meg se próbált még több lyukat tenni rám,mert ő egy félénk,csendes visszafogott Sam!
örülök,hogy újra látlak,és remélem jól érezted magad!
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 19:38

meg se próbált még több lyukat tenni rám,mert ő egy félénk,csendes visszafogott Sam!

Szevasz Sajtocska! Remélem vigyázol az öreg Sammyra?? Vigyázz azért tul sok lyukat ne tegyen a sajtodba!!

Igen, mondta, hogy rendes voltál, és a lyukacskákra is vigyáztál..
és köszönöm, hogy ilyen szépeket írtál, majdnem elpirultam..
Jól érzi magát, mert még nyaral, csak betévedt valami netkávézóba és leellenőrízte a beírásokat, és engem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 20:21

Jól érzi magát, mert még nyaral, csak betévedt valami netkávézóba és leellenőrízte a beírásokat, és engem...

vigyáztam rá mert éhen nem halt!

de jó Neki,hogy ilyen sokáig pihenhet!azt meg hogy ellenőrizz jól teszi mert még elkanászodnál!

VIP
Admin

Igen, mondta, hogy rendes voltál, és a lyukacskákra is vigyáztál..

Nyugi! most majd én fogom leellenőrízni....
én elkanászodni? áááá nem vagyok én olyan....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 21:39
gondolom hogy milyen pirulós vagy!de csak az igazat írtam!
de jó Neki,hogy ilyen sokáig pihenhet!azt meg hogy ellenőrizz jól teszi mert még elkanászodnál!

Szia, Sam. Köszönjük. Én is szerettem volna ezt a zenét felrakni, de sajna nekem nem sikerült:(
sose voltam ennél nyugisabb!
olvastam hogy te is kicsit eltűnsz! ha nem találkoznánk addig, kívánom hogy teljen úgy a szabid ahogy elképzeled!
jó pihenést!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 21:43

olvastam hogy te is kicsit eltűnsz! ha nem találkoznánk addig, kívánom hogy teljen úgy a szabid ahogy elképzeled!

VIP
Admin

Nyugi! most majd én fogom leellenőrízni....

Hidd el Nita együtt örülök veletek, én ezt már átéltem. Minden elképzelhető jót nektek és a kis jövevénynek!
(Ez egy válasz Nita üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 21:46

Szia, Sam. Köszönjük. Én is szerettem volna ezt a zenét felrakni, de sajna nekem nem sikerült:(
Majd! azért mondtam nyugi, de ha nem fogtok látni, az azt jelenti ellenőrízni mentem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 21:48

sose voltam ennél nyugisabb!
jó pihenést!

és ha ide bilincselünk a reggelis asztalhoz? a kulcsot meg jó messze dobjuk nem mész el!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 21:51

VIP
Admin

Majd! azért mondtam nyugi, de ha nem fogtok látni, az azt jelenti ellenőrízni mentem...

Akkor jön valaki, és eltépi a bilincseket ahogy ismerem, vagy szétszedi a szobát, berendezéssel együtt.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 22:02

és ha ide bilincselünk a reggelis asztalhoz? a kulcsot meg jó messze dobjuk nem mész el!

előttem van a kép: sammy álló farokkal, meztelenül, asztallábhoz bilincselve menekül
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 22:02

kívánok jó éjszakát!
na akkor feladom!

VIP
Admin

Akkor jön valaki, és eltépi a bilincseket ahogy ismerem, vagy szétszedi a szobát, berendezéssel együtt.....

na ne csigázz!
habár én is el tudom képzelni ahogy menekülőre fogja! de hogy meztelenűl? vagy lehet csak ehhez az asztlhoz?

kívánok Neked is jó éjszakát!és én is egyenesben állok!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 22:17

habár én is el tudom képzelni ahogy menekülőre fogja! de hogy meztelenűl? vagy lehet csak ehhez az asztlhoz?

előttem van a kép: sammy álló farokkal, meztelenül, asztallábhoz bilincselve menekül

kedves vagy...de neked nem kell egyenesben állni, te csak ülj görbére/be
jóccakkát
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 22:27

jóccakkát

na ne csigázz!

Töltöttél te már el szekrényben mozdulatlanul kb. 3 órát, hogy a ruha csiklandozta az orrod, és pisilned is kellett volna? ugrottál már ki magasföldszintről éjszaka télen meztelenül?
Na ugyi, akkor már ez a kis bilincselés csupa játék ahhoz képest......
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 22:17

Most én mondom sajtocska, hogy ne csigázzzzz, ez már kérem izgatás kategória..
Sam elkezd számolni, 69.........87666....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 22:27
Sam elkezd számolni, 69.........87666....

na ne csigázz!

valóban nem...de imádkoztam már kb. 3 órán keresztül, hogy "csak a szekrénybe ne nézz be, drágám!"..és a nyitott teraszajtót is rohadt nehéz volt kimagyaráznom télvíz idején
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 22:35

VIP
Admin

Töltöttél te már el szekrényben mozdulatlanul kb. 3 órát, hogy a ruha csiklandozta az orrod, és pisilned is kellett volna? ugrottál már ki magasföldszintről éjszaka télen meztelenül?

de nem te voltál a szenvedő alany.... azaz mégis, mert valaki elb@szta a pásztorórádat..na jó akkor tudod, legalábbis megérted...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 22:37

valóban nem...de imádkoztam már kb. 3 órán keresztül, hogy "csak a szekrénybe ne nézz be, drágám!"..és a nyitott teraszajtót is rohadt nehéz volt kimagyaráznom télvíz idején