Köszönöm Sembátyó!...a kicsi már forog...newet...mosolyog...meg tépi a szakállam...
...egy igazi csibészke jányba...
Meló?
Hát az xarásig...finoman szólwa..ízé írwa...
...de addig jóóó...addig jóóóó...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 16. szombat 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 16. szombat 14:35

Meló?
Hát az xarásig...finoman szólwa..ízé írwa...

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Szevasz Gyuri!
Nem lehet igaz, hogy beköszöntél. Olvastam a nappaliban, hogy megint dolgoztál, nem irigyellek.
Remélem a kicsijány cseperedik és sok örömötök van benne. Kellemes hétvégét és jó pihenést neked!
Nem lehet igaz, hogy beköszöntél. Olvastam a nappaliban, hogy megint dolgoztál, nem irigyellek.
Remélem a kicsijány cseperedik és sok örömötök van benne. Kellemes hétvégét és jó pihenést neked!

Szevasz Gyuri!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 08. 16. szombat 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 16. szombat 14:31

Nyah..magának wan szobája is...???!!!
Akkó béköszönök...
Jóóóó naaapooot uram!

Akkó béköszönök...
Jóóóó naaapooot uram!

Nyah..magának wan szobája is...???!!!
Akkó béköszönök...
Jóóóó naaapooot uram!

Akkó béköszönök...
Jóóóó naaapooot uram!

Szép reggelt!
Köszönöm mindkettőtöknek, hogy gondoltok rám.
Legyen szép a napotok, és kellemes hétvégét!

Köszönöm mindkettőtöknek, hogy gondoltok rám.
Legyen szép a napotok, és kellemes hétvégét!

Jó reggelt
Látom isteni reggeli van akkor már csak a kávét hozom

Látom isteni reggeli van akkor már csak a kávét hozom

Jó reggelt!

Itt vagyok ragyogok!

jó éjt! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 15. péntek 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 11:23

jó éjt! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 15. péntek 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Merre jársz sajtocska?

csak nem vitt el megint az ördög?

Szia kedves tablet!
Remélem tartalmasan telik a szabadságod, és kipihened magad. Kívánom hogy töltődj fel energiával lassan úgyis jönnek a dolgos hétköznapok. Szép napot neked, és jó pihenést!

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 13. szerda 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 13. szerda 10:36
Remélem tartalmasan telik a szabadságod, és kipihened magad. Kívánom hogy töltődj fel energiával lassan úgyis jönnek a dolgos hétköznapok. Szép napot neked, és jó pihenést!

Sziasztok, szép napot mindenkinek, remek helyen vagyunk, nézzétek meg, a kismadár már előbb iderepült.

Merre jársz sajtocska?

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 14. csütörtök 21:52

Törölt felhasználó (119034)

volt egy kis időm így bekukkantottam ide hozzád kedves Sam! sajnos nem sok időm van mostanság jönni pedig nagyon hiányoztok!ígérem ha tudok jövök mert én nem felejtettelek el!
most kívánok .....nagyon kellemes estét és éjszakát!

Szép reggelt!
Köszönöm Molly, rámfér a kalória pótolnom kell a veszteséget. Ráadásul mostanában nagyon jó étvágyam van. Amint látod egy kis kitérő után újra itt vagyok.
Kellemes napot kívánok neked, és annak aki belátogat ebbe a szobába!

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 15. péntek 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 06:47
Köszönöm Molly, rámfér a kalória pótolnom kell a veszteséget. Ráadásul mostanában nagyon jó étvágyam van. Amint látod egy kis kitérő után újra itt vagyok.
Kellemes napot kívánok neked, és annak aki belátogat ebbe a szobába!

Jó reggelt
Méghogy rólad elfeledkezni ?
Rohantam neked a reggeliért

Jó reggelt
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 14. csütörtök 19:01

VIP
Admin

Köszönöm, és örülök, ha Molly vagy más elfeledkezik rólam, azért mindig akad aki gondol rám.
Kellemes estét kívánok, újra itt vagyok....

volt egy kis időm így bekukkantottam ide hozzád kedves Sam! sajnos nem sok időm van mostanság jönni pedig nagyon hiányoztok!ígérem ha tudok jövök mert én nem felejtettelek el!
most kívánok .....nagyon kellemes estét és éjszakát!

Köszönöm, és örülök, ha Molly vagy más elfeledkezik rólam, azért mindig akad aki gondol rám.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 14. csütörtök 08:34

Törölt felhasználó (241797)

Jó reggelt!

Jó reggelt!

Sziasztok, szép napot mindenkinek, remek helyen vagyunk, nézzétek meg, a kismadár már előbb iderepült.

Szervusztok!
Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!

Szép napot mindenkinek!
Egy kis sajtocska...

Egy kis sajtocska...

Sziasztok!
Amint látjátok nem vesztem el, szeretettel üdvözlök/-ünk mindenkit!
Majd jövök!
Amint látjátok nem vesztem el, szeretettel üdvözlök/-ünk mindenkit!
Majd jövök!

Jóóóóóóóóóóóóóó reggelt

Sam !
Jelentem elolvastam, s reményeim szerint válaszoltam is. De nem tudom átment-e. Kérnék egy megerősitést !
Azt hiszem szomszédok leszünk !
Jelentem elolvastam, s reményeim szerint válaszoltam is. De nem tudom átment-e. Kérnék egy megerősitést !

Azt hiszem szomszédok leszünk !